Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
pbalu
aktív tag
Köszi a válaszokat, majd jövök az infóval bérleti díj - saját eszköz terén, mert nekem ez lenne a járható út.
-
pbalu
aktív tag
válasz
4Grider #115313 üzenetére
Bocs, nem LTE hanem ZTE a router....
Rezes digi van behúzva 100/10-et tud, de volt hogy napokig nem volt NET, és mobilnetet kellett megosztanom hogy dolgozni tudjak. Mikor szóvá tettem, kiszúrták a szemem 3e ft jóváírással, uhogy kicsit berágtam rájuk.
Szóval bosszantó, hogy ezen a rugalmatlanságon múlik a Yettel részéről a dolog.... -
pbalu
aktív tag
Sziasztok!
Az egy hónapos próba időszakban vagyok. Ahhoz hogy tökéletes legyen a vétel, a routert ki kellene tenni a klíma kültéri egységének tetejére, vagy a felső, tetőtéri szinten a ferde tetőre. Bent jelenleg 300/10 a le és feltöltés 5G-n, de eléggé zavaró helyen van a rúter, sufni tuninggal, amíg tesztelek.Egy kültéri irányított antennára gondoltam, viszont azt nem lehet bekötni a legújabb LTE routerbe, amit kaptam. Kérdésemre, hogy tudják-e a régebbi LTE rúterre cserélni, azt válaszolták hogy nem, de annak amúgy is letiltották az antenna portját szoftveresen....
Mondtam, hogy kb. ezen múlik lesz-e új előfizetőjük vagy sem, de nem hatotta meg őket...
Létezik olyan megoldás, kültéri aktív vagy passzív eszköz, bármi, ami továbbtolja a yettel rúterem felé a toronytól kapott jelet? Ami amúgy 1.3 km-re van, és semmi nem takar be, ha a tetőtér magasságában lenne a vevő (vagy a rúter, de ez utóbbi nyilván nem megoldható, mivel beltéri az eszköz...)
Köszi! -
pbalu
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkodom Yettel otthoni net+TV kombón, 5G adott hozzá.
Az megoldható, hogy nem felhőbe, hanem pl pendrive-ra felvegyek bármilyen műsort előre időzítve?
A TV-m tud ilyet, de mivel nem koaxon kapja a jelet, hanem pl HDMI-n (ha jól értem), akkor gondolom a TVvel ez nem fog működni. Esetleg amit adnak TVbox, az tud ilyet?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Gigabyte H310M-S2H + i5 9400F + Arctic Alpine 11 + 16 Gb G.skill 3.200 Mhz Beszámitok!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest