- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Asszem akkor összesíti amikor véget ér a session, azaz megszakítod a kapcsolatot. A vicc az, h anno 200 megás voda netcsomaggal próbáltam ki, h amikor 50 mega volt vissza belőle, rádugtam gépre, és lehúztam a win xp sp3-at (300+ MB), utána disconnect. Simán ment, és utána 0-n maradt az egyenleg (vmi 50 Ft egyenlegű vitamax volt), és ott is volt túlforgalmazási díj. Szerintem ugyanez lehet a pannonnál is, h amikor disconnect-elsz akkor összegzi a forgalmat, és ha több mint az egyenleg akkor levonja mínuszba. De láttunk már vicces dolgokat a pöttyös pannától, kártyás ciklus, törthavi díj nem ismerése, etc. etc., ezért hagytam is ott őket
-
factory01
tag
Hello
Samsung i8910 Omni HD-m van.
van rajta adatforgalom számláló.
Leírom akkor teljesen a történetet.
A telefonon csináltam egy Hard resetet ami teljesen nulláza a telefont,utánna magától beállította a telefon a térerő helyet az Edgét,a térerő helyén egy E betű volt és egy oda vissza nyíl,nem tudtam mi ez,aztán nem is foglalkoztam vele,közbe Wifiztem meg minden,egyszer csak jön egy sms,hogy az egyenlegem 700 ft alá csökkent rá 1 percre jön a másik,hogy egyenlegem 300 ft alá csökkent,új egyenlegem -4200 ft,na mondom akkor utánna nézek mi az a jel,kiderült,hogy a WAP,mondom akkor ez jó...adatforgalom az 10 MB volt,mert megnéztem,közben a telefonon csináltam egy softer frissítést és így minden nullázodott rajta,az adatforgalo is nullán volt,tegnap töltök 5000 ft-ot rá erre azt írja,hogy az egyenlegem -6200 ft,szóval ebből következtettem,hogy akkor -12000 ft volt,de egy sms-t sem küldtek,hogy a kártyán -12000 ft az egyenlegem.....a wap az megvolt rá rendelve még régen,de azóta nem használtam,csak akkor mikor a telefonon E betű volt a térerő jel helyett,de akkor sem azért mert wapozni akartam,hanem mert a wifire mentem rá és szerintem a wapot vette elsődlegesnek.Amúgy feltöltő kártyám van,de hogy mehet így minuszba?ez nagyon nagy szemétség!és még egy sms-t sem küld...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Macbook White 13" unibody
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest