- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Fotók, videók mobillal
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Ha a problémát egy nyilvános fórumra irkáljuk be, azzal megoldódik a gond? Nem, na ugye. Azért van a hibabejelentő."
Én úgy tudom, hogy ha elégszer bejelenti itt, a fórumban, akkor megjavul.
Persze, nem az ilyen bejelentések miatt, hanem magától/más bejelntések kapcsán/stb., de ez nem érdekes. -
Somatom
veterán
Ebben 4G -ről egy betü sincs. Márpedig van (pl. az O2 -nek, és az E-Plus -nak jelenleg is van 4G -je, csak nagyon ritka). Továbbá, a Telekom sem szerepel benne, pedig tavaly még működött. 4G -n. Azóta változtak volna a feltételek (számomra kedvezőtlen irányba)? Erről én nem kaptam tájékoztatást. Továbbá, a hibaüzenet nem az, hogy az adott hálózat számomra tiltott, hanem az, hogy pillanatnyilag nem elérhető, és próbáljam meg később. Akkor most hogy is van ez?
-
-
Jó pár éve volt így, hogy az első hónapokból (első, törthavi számla, második számla) írta jóvá a Telenor a befizetett összeget.
Nem emlékszem, mióta, de most már a negyedik hónaptól (negyedik teljes számla?) kezdve írják jóvá, és mivel a befizetett előleg 27%-os ÁFA-tartalmú, így a számla beszélgetési forgalmaiból írják jóvá az előleget, mert a netnek alacsonyabb az ÁFA-tartalma. -
8
senior tag
Mivel a HD post-paid előfizetés, vagyis utólag fizetsz a havi forgalmad alapján kiállított számla ellenében ezért ha én előre befizetek bármennyit (akár 1Ft-ot) ami összeg a havi számlámból kerül majd jóváírásra valamikor valamilyen formában, akkor az én értelmezésemben ez előleg.
Mondjuk ez totál lényegtelen minek nevezzük. -
azbest
félisten
Sőt, most épp az az egyik panasza, hogy a tévé nem fogyasztja a forgalmat (3). Miközben az is panasza, hogy csak addig korlátlan, míg általános net kerete van
Többször láttam már olyat, hogy valaki előfizetett valami szolgáltatásra hűséggel, s teljesen elégedett vele alapból. De később, amikor jön egy másik csomag, amit még kedvezőbbnek gondol, akkor már semmi sem jó, próbálnak kifogást keresni, hogy miért lehetne kibújni az eredeti szerződés alól. Oké, hogy esetenként vannak változások, de a hatóság által kikövetelt módosítás pont olyan, ami az ügyfél érdekében simán szopathatja az ügyfelet, s olyankor nem kötelező elengedni a szerződést. Még így is eléggé mondvacsináltak a kifogások.
-
darvinya
titán
Mert előfizetési díjban benne van a net használati díjja.
Ugyanúgy Telenor-nál Deezer díjjában benne van.
Az, hogy feleslegesen fizetsz érte tényleg Te dolgod.Viszont zene stream, nem hasonlítható Tv vel össze.
Előbbi max. 320Kbps max. 60perces hanganyagban, utóbbi min. 512Kbps 24h adattartalommal.
Kettő között óriási adatmennyiség a különbség.De kíváncsi lennék, ha tényleges net használatot fizetnél, mert akkor albumonként fizetnél 5000Ft-ot.
S ez csak 1 hallgatásra ad engedélyt.(#54278) asdf_
Ne fokozd baromságot, mert csak magadat égeted.
Csak annyit tennék hozzá, hogy nem véletlenül vannak több méretű vezeték keresztmetszet. -
-
-
-
Cyberbeni
addikt
Vagy tervbe van véve, de eddig mindig volt magasabb prioritású fejlesztés.
Vagy valaki nem végzi jól a munkáját.
Vagy még senki nem jelezte, hogy ez jó lenne (mondjuk ez is félig az előző, mert ennek alapnak kéne lennie mindenhol, ahol többször is be kell jelentkezni és nem elég biztonságos, ha csak először kérsz jelszót és utána végtelenségig bejelentkezve maradsz)
Mondjuk most is addig van bejelentkezve az app, hogy biztonság szempontjából ugyanabba a kategóriába tartozik, mintha összesen egyszer kérne jelszót. Ami nem olyan nagy baj, mert a legrosszabb, amit tehetnek, hogy befizetik a számládat
-
Beniii06
addikt
+Ajándék hírdetésekkel, amit a youtube(adsense vagy egyéb szerződéses hírdető) szépen kifizet. 1-2+ millió potencionális kattintással/megjelenítéssel számolva százezres(milliós) nagyságrendű bevétel a telenornak
Így az "ajándékozó" szép hasznot húz az "ajándékozottak"-on. És még még örüljünk, legyünk hálásak, hogy kizsákmányolhatnak
El kell ismerni nagyon okos marketing fogás volt, hogy a héten már a második videót(reklám filmmel együtt) a harmadikat spammelik az emberek arcába, akik még hálásak is ezért. Biztos, aki kitalálta ezt, már hawaii-n nyaral családostul év végi prémiumként
-
-
jozsi968
tag
Ha Te telenoros vagy, akkor annak az ÁSZF.-jében leírtak vonatkoznak rád. Ha ott azt írják,hogy a 1221-et hálózaton belüli percdíjon, a 1270-et díjmentesen hívhatod, akkor azt miért nem hiszed el?
Azt,hogy mennyi lesz a percdíjad nehogy már a hívott fél határozza meg!
De, ha te ezt képtelen vagy felfogni, akkor inkább tényleg hagyjuk ! -
jozsi968
tag
"Akkor mégiscsak szólni kell az UPC-nek, mert az ő oldalukon nem ez áll."
De hiszen Te írtad a #53610 hsz.-edben : "...Ennek a hívásnak a tarifája az Ön telefonszolgáltatójától és az előfizetett díjcsomagjától függően eltérő lehet."
Tehát neked kell a szolgáltatód ÁSZF-jében megnézned, hogy mennyibe fog kerülni a hívás. -
jozsi968
tag
"Akkor most ha én telenor mobilról felhívom a 1221-et, az pénzbe kerül, vagy nem? Beleszámít a "lebeszélhető keretetembe" vagy nem?"
Nem a UPC-nek kell szólni, hanem el kell olvasni az Ászf.-et, 10. KÜLÖNLEGES ÉS EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK Ott világosan le van írva,hogy ez a hívás hálózaton belülinek minősül.
Hogy beleszámít-e vagy sem a lebeszélhető keretbe? Passz! Feltöltőkártyás vagyok! -
Ne is mondd. Elsőre nem akartam elhinni, hogy ma ez van. Komoly hogy ennyi? Ezt tök kár volt. Inkább írta volna ki, hogy "sajnos nem nyert". Vagy adtak volna egy kupont amivel kapsz egy valami kis hülyeséget, amit úgyse váltasz be. Egy szem csokit a legközelebbi telenor üzletben, nem tudom.
Az adventi kalendárium lényege az én együgyű tudomásom szerint, hogy a gyerek kinyitja, és minden nap talál benne valami kis cukrot, csokit, valami kis meglepit. Ehhez képest ma azt kaptuk, hogy megnézhettük, hogy a Telenor vezetője elmondja, hogy neki is nagyon feszült az élete 3 macskával és 2 kutyával (oké, lehet, hogy fordítva) a szép otthonában, de csak legyünk nyugodtak és ne rohanjunk. Ha gyerekkoromban az ilyen kis kinyitós adventi kalendáriumban azt találtam volna, hogy a szüleim beletesznek egy cetlit, amire az van írva, hogy ma ugyan nem kapok semmit, de gondoljak bele, hogy a szomszéd gazdag gyereknek is biztos vannak problémái, akkor nagyon furcsán néztem volna az ősökre. És most szándékosan lebutítva fogalmaztam, a moderátorok is biztos fáradtak már.
Annak ellenére, hogy a cégvezető hölgy egyébként szimpatikus, és a mondanivalójával is egyetértek, ez mint ajándék (adventi kalendárium) kifejezetten gáz a cég részéről.
-
wwenigma
Jómunkásember
Nem tom, 6ezerér full korlátlan duma/net jónak hangzik de csak annak aki sokat beszél, meg így a hello data alá tennének. Hűséget meg nem írnék alá ezért.
Ha igaz, akkor viszont tovább mennék és megkockáztatom a Digi belföldi telenor roamingot és indulást december elsején.
-
atosan
veterán
Csak tapasztalatot tudok, szakmait nem. Tavasszal váltottam Helló Datára, 2018 januárig van hűség LG G3, M-es kategóriás csomaggal. Semmi gond nem volt az átálással, a hűség végéig pluszban havi 1500 forinttal fizetek többet. Ezt gondolom az alapján állapítják meg milyen telefon és csomag hűség van.
Ehh, megelőztek. Ezek szerint akkor egy fix összeg megy rá, nem függ a teló vagy előfizetés fajtájától. -
-
-
-
BéHGT
senior tag
Pedig be vagyok lépve, és úgy nézem, hogy "Új készüléket választok!"...
Na meg ugye a PDF-ben letölthető árlistát is nézheti teljesen új ügyfél... Talán ugyan az van kirakva az üzletben is nyomtatva.
Aha... Telenoros vagyok, megtartom a számomat... Így kér 80 kezdőt. Telenoros vagyok, új számot vásárolok kezdőrészlet 8000 Ft. Miért?! -
tsteve
senior tag
a nyugati cégeknél is be van kapcsolva a roaming a 2-es zónára alapból ... nincs ilyen megkülönböztetés a legtöbb cégnél, amiről itt szó van... nekem speciel több nyugati kártyám is van, s alapból engedélyezett rajtuk a 2-es.. a Telenor kivétel, hogy tiltható náluk külön is.. sok minden miatt lehetnek sárosak a multik, de speciel a Telenor még az egyik legnormálisabb ilyen téren... a nyugatiakkal összehasonlítva is... a felhasználók egy része viszont nagyon figyelmetlen és felelőtlen...
-
tothjozsi96
addikt
Értek mindent!
Sikerült is megrendelnem a telefont, iPhone 7-et rendeltem.
Viszont!A régi csomagról váltottam Blue M-re.
És kaptam is SMS-t hogy sikeres volt a csomag váltás, meg minden egyéb.Pár napja volt számlabefizetésem és most ez a csomag "akciósan" 6690 ft.
Van egy diagram ami ezt mutatja hogy:A régi csomagom ára 3.000 forint volt, szóval ezt a megkezdett hónapot is ki kell fizetnem az előző csomag árát?
Vagy mi lehet az a megrendelt szolgáltatások?
-
zseko
veterán
Jah, tényleg, ezt nem vettem figyelembe
A Hello Data óta kissé változott a netezési szokásom, hogy nem kell figyelnem semmit
Meg nekem anno offline-ba is le lettek töltve wifin az albumok, zenék, elég sok, így régebben sem korlátozott a zenehallgatásban a korlátos netem sem.
-
-
-
-
Hát van egy tippem. Szerintem nem. Én megkaptam a negyedik havi számlát, nekem se vonták le.
Az eddig olvasottak alapján megfordítom a kérdést: van olyan a topikban, akinek automatikusan levonták a negyedik hónapban, és nem kellett szólni, reklamálni? Mert eddig ilyen hozzászólást nem láttam, csak azért.
-
Nos csodálkoztam volna, ha a válasz ezzel merőben ellentétes lett volna. Nem értem, hogy ha valamire előleget fizettettek veled, és közben minden egyes számlát is kifizettettek, akkor miért nem felfogható a részükről, hogy 1 havi díjat úgy tartanak maguknál, hogy arra jogalapjuk lenne.
Egyébként csak tök mellesleg, mikor annak idején mentem a telekomhoz szerződést kötni, hogy úgy tudom hogy van az első havi díj előre történő megfizetése, akkor csak értetlenkedtek, hogy ezt meg honnan veszem. Szóval máshol már nem így van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- BestBuy topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 , i7 12650H , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB NVME , laptop
- XPS 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- B550M Steel Legend, Ryzen 5 5600X, 32Gb DDR4 3200MHz CL16, Radeon RX 6750 XT 12Gb, 1TB M.2 PCIe 4.0
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged