- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
válasz
dime27 #60636 üzenetére
(nyitva volt a tab, kesobb valaszoltam, ugyanazt mint elottem)
Szerintem en a 30-as szamot hordoznam a telenorhoz uj HD elofizeteskent, a regi HD-t meg felmondanam amikor mar mukodik az uj, az nem egyszerubb? De holnapra nem fog menni, szerda estere leghamarabb, ha holnap delelott fogsz neki. -
-
Bferibörs
addikt
válasz
dime27 #51094 üzenetére
akkor nem lesz gondod, a havi egy hívás kell, ne felejtsd el, gugli naptár a barátod
én is P2-ben használom, jobb sebességeket mérek itthon és melóhelyen , persze ez lefedettség függő. ( 80-90 le és 10-20 fel )ja megosztásnál is volt akinek dadogott, repmód ki be és megy tovább, nálam nem volt még ilyen.
-
tmarkee
tag
válasz
dime27 #51007 üzenetére
Opp, bocsánat. Én egy Hipernet Home L csomagot rendeltem Huawei B525 4G-s routerrel. Azért gondolom kb ugyanaz lehet a menete. 24 órán belül aktiválják a reklámszöveg szerint. De mitől számított 24 óra? A postai átváteltől, a kézbesítéstől, a szolgáltatóhoz történő visszaérkezéstől? Mindegy is, kis türtelem és megcsinálják. :-)
-
tmarkee
tag
válasz
dime27 #50997 üzenetére
A postás kisasszony elkéri a személyit, utána megkeresi a csomagot, itt írd alá, itt és itt és itt. Kész mehetsz. Megállapodtak a telenorral az adminisztációban. Igazából csak aláírások az átvételről, 4 helyen. Csomagban benne a 4g router és a sim kártya. Bedugod és kis konfig a leírtak szerint és imádkozol, hogy legyen olyan térerő és sebesség, hogy normálisan tudd használni. Én most rendeltem és kaptam meg a héten. Néha karcol, mint az állat (20/20 Mbps) néha meg (1-2/0,06 Mbps). A Huawei B525s router wifije lehetne erősebb is.
-
Syl
nagyúr
válasz
dime27 #50997 üzenetére
Fizetni nem kellett érte és úgy emlékszem volt előre megcímzett boríték. Kb ugyanannyit kell intézni, mint egy személyes látogatáskor a telenor üzletben. Személyi okmány, aláírás, csók.
szerk.
Hoppá! Jut eszembe. A Hello Data előfizetéshez kell 5990 előleg. Még személyes vásárláskor is. Szerintem azt a postaponton ki kell fizetni. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Synology NAS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Apple MacBook
- Mini-ITX
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Formula-1
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest