- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Az az igazság hogy várnom kellene még 6 hónapot hogy tudjak vásárolni telót a telenornál mivel addig hűségem van. És ezért akarom eladni. Tarifahűségem van de ez nemis lényeg mert fizetem rendesen tehát a számlával nemakarok babrálni, illetve nem részletre lett vásárolva a teló hanem kp-ra. Csak annyit akarok hogy eladom és veszek függetlenül egy másik telót, és ugyanúgy ehhez a tarifacsomaghoz akarom használni.
-
club1
veterán
Internetes szerződések esetén főszabály: Amennyiben a vásárló meggondolta magát, 8 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől. Ezt a jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, szolgáltatás nyújtása esetén pedig, amikor a szerződést megkötötte.
Személyes vásárlás esetén megírtam, mikor lehet elállni a szerződéstől (illetve 3 nap után is el lehet, ha bizonyítható (na ez elég nehéz), hogy a jótállásra kötelezett nem törekedett a 15 napon belüli javításra). -
Prien
addikt
Lehet,hogy valami hasonló történik,mint amikor megvették a bélapátfalvi cementgyárat, ami több száz környékbelinek adott munkát, hogy aztán pár év múlva lerobbantsák a földig és most hozatjuk Ukrajnából, meg mindenhonnan a cementet.
Á, de biztosan csak túl sok összeesküvős elméletet olvastam vagy ilyen filmet láttam.
Mi csak azt látjuk,hogy Telenor, de hogy kik a részvényesek, milyen felvásárlások történnek a piac érdekében a kulisszák mögött, azt nem tudjuk.
De én bízom benne,hogy nem szándékosan csinálják ezt a süllyesztést. -
q13579
senior tag
Annyi biztos, hogy párom a 4 éve alatt, amíg tisztességesen fizette a havi 4.000 körüli összegeket, semmi többet nem kapott attól, amennyit 4 évvel ezelőtt a szerződésben rögzítettek. Még azután sem, hogy lejárt a hűségideje és mégis náluk maradtunk.
Ezzel szemben én a T-től szintén ennyi idő alatt igen sok bónuszt kaptam, legyen szó a T-pontok beváltásáról, aranytárskártyától, egyéb más szolgáltatásokkal összefüggő kedvezményre...
Nem akart eljönni párom sem a Telenortól, de egyszerűen józan paraszti ésszel semmi értelme náluk maradni, ha mindenképpen internettel rendelkező csomagra akar lépni. Olyan árakat és szolgáltatosak szabnak, amelyek messze vannak pl a T-mobile szolgáltatásaitól. De szerintem a Vodafone is előrébb jár. (más kérdés, hogy pl a vodanál dettó ugyanaz az a csomag, ami a T-nél ikon200-as és 5000 Ft-ba kerül, náluk 6.000)...
Tehát egyre nagyobb a szakadék a szolgáltatók között. így pedig nem is csodálkozom a telenor eredményein...
-
Landsmann
addikt
Az az érdekes, hogy mikor Pannonról Telenorra váltott, azóta nagyon sokszor roamingoltam, maradt a Telenor. Most közel voltam a szlovák határhoz és átállt az egyik szolgáltatóra. Mikor visszaváltott, már Pannon lett megint. A román roamingolás után nem volt névcsere, pedig sokszor voltam kint. Utána voltam még Felvidéken, akkor másik szolgáltatóra állt a telefon, de a Pannon megmaradt, mint ahogy a haver telefonján is. Nem számít kikapcs/bekapcs, meg az adatkommunikáéció sem. Annak idején wapkapcsolat után állt át Telenorra.
-
törölt tag
Minden be van állítva, sms központ is jó, meg automatán el is küldte első bekapcs után a szolgáltatói beállításokat is.
Azon gondolkodtam, hogy nem lehet, hogy az első 500 Ft-ot csak hívásra lehet használni és amíg az nincs lebeszélve, nem lehet a többi funkcióját használni a kártyának? Lehet, hogy ezért van direkt kihangsúlyozva, hogy "500 Ft lebeszélhető egyenleggel"? De ez mekkora genyaság már részükről... Egyébként beszéltem rajta, ment le az egyenlegem, de még 1500 Ft felett vagyok, viszont a vásárlási keret még mindig nem csökkent, azért gondolok arra, amit írtam...
-
-
-
csab2
veterán
A mobilvásárlás nem olyan egyszerű: új SIM kell hozzá, plusz külön bankszámla, stb.
Bővebb infó itt található.Vagyis adott szituációban ez nem jöhet szóba szvsz.
-
bandigno
senior tag
Úgy értem, ahogy írtam is, hogy a különböző kategóriák között volt mostanság, alsó-közép-alsó-xs stb, volt amikor lehetett tarifahűséget is aláírni (plusz kedvezmény) és volt amikor nem. Jelenleg nem lehet és xs-ben van, ami miatt a legdrágább besorolással lehetne bónuszban telefont venni.
-
horn3t
tag
Köszönöm hogy ilyen gyorsan a segítségemre siettél.
APN-et akartam írni. Kicsit elírtam az access point rövidítését.
Összes sorban be volt írva a net, a te HSZ-ed alapján az MMS-t is kitöltöttem, de így sem jön be, de ezt gondoltam. Se időjárás, se map, se safari, se emilfiók.
Van ötleted mi lehet a baj?
Vagy hívjam holnap az ügyfélszolgálatot? -
törölt tag
-
törölt tag
Én 0902-én kötöttem az efi-t, 0905-én járt le a 72 óra, telefonon cseszegettem őket mint írtam és 0906-án befáradás nélkül délelőtt 11-re helyrehozták. Astoriánál kötötted?
Mert ha nem akkor lehet h vmi globális komputeres hiba volt akkor, ha igen akkor az A.-i tyilenor bolt ügyintézői nem voltak a toppon mostanában. -
Landsmann
addikt
Tudom. Ma hívott a haver, hogy rohadtul fogy az egyenlege, miközben csak levelezésre használja a telefont. Mivel ő kártyás, még ellenőrizni sem tudja mint én számlásként a hívásrészletezőben. Nekem is ott van megint 3-4 db 1 kb-os wap számlázva. De tényleg nem cirkuszolok minden hónapban.
-
Nem rossz ötlet, de attól tartok, hogy a folyamatos szerelgetés a térerő rovására fog menni. Amúgy sem olyan már, mint régen. Egyre több a vak folt...
Megvárom, mi lesz a névváltás után, hátha beújítanak legalább traifacsomagokkal, de ha így maradnak a dolgok, én bizony váltok.
A Djuice kb. jó lenne, ha nem múltam volna el 26...
pl. miért nincs olyan előfizus tarifa, ami du. 2, vagy 3 óra után és/vagy hálón belül olcsóbb (mint a T-mobile Kaméleon)? Kitörölték a "csúcsidőn kívül" fogalmát a szótárukból? -
-
-
-
-
megyeri
tag
Talán csak a cellával volt gond, és mivel a haverod SIM-je a te (ezek szerint független) telódban ugyancsak a T hálózatra jelentkezett fel, ezért működött. Miután "elindultál a Pannonhoz" áttérhettél egy másik cellára, így a várakozó SMS egyből lement, és ennyi. Szerintem nem a SIM-eddel volt gond, hanem a hálózattal...
-
Ez a lefedettségtől fóggően (elméleti) 3,6 Mbps és 20 kBps között változhat. Az elméleti 3,6 a gyakorlatban 1,2-1,6 Mbps.
(Egyébkénrt ez nem csak a most hirdetett mobilinternetre vonatkozik, ennek nincs külön sebessége/sávszélessége, ilyen tulajdonságai max. a modemnek vannak.)
-
Tegnap válaszoltak. A lényeg tömören, hogy ez nem az ő hibájuk, hanem a bolté, és ha még mindig érdekel a készülék, akkor írjam meg hogy melyik boltban szeretném megvenni, meg még pár dolgot, és leküldik oda, meg értesítenek.
Alapvetően ezt pozitív válasznak és jó lezárásnak éltem meg, kár azonban hogy a kérdés immár több mint 2 hét elteltével számomra nem aktuális. Letettem a készülék és az új előfizetés megvásárlásáról. Szépen hagyom kifutni a jelenlegi céges előfizetést, még egy év, addig jók lesznek a jelenlegi készülékek, ha pedig lejárt akkor felmerül egyáltalán a kérdés, hogy maradunk-e a pannonnál (szerintem igen), és kötünk-e új hűségszerződést új akciós készülékkel. Most rávárok. -
niti
aktív tag
Nekem nem. Volt, hogy az ügyuntéző is mondta, hogy mielőtt használnám a megrendelt szolgáltatást, azért hívjam fel a 1220-at, hogy bekapcsolták- e már. Mondjuk ez jópár hónapja volt. Most pedig megrendeltem az 50 megás wapot (reggel), aztán kora délután rá használtam előzör abban a tudatban, hogy már biztosan aktiválódott, csak sms nem jön. Aztán mégis jött, de csak este, addig meg forgalmi díjat fizettem
(persze ez az én hülyeségem volt) Lehet, hogy úgy van, ahogy mondod, hogy mostanában már mindig küldenek, csak ki kell várni.
-
Rick4
félisten
külföldről hazaküldöd, egy magyar számra az sms-t, ez külföldről küldött sms. az ember pedig külföldön van, de ő ingyen kapja meg odakint is azt az smst ha te itthon vagy, és elküldöd neki azt az smst, és ekkor ő külföldön van, akkor te egy itthoni küldé áráért küldted, de ő akkoris ingyen kapta meg.....vagyis a kérdésre a válasz: igen.
-
-
-
-
Igen, állandóan vacillálok, hogy most a maszek számom maradjon-e feltöltős vagy menjen át előfizetésesbe. Igazából egy nagy csáberő lenne most, hogy vennék vele egy akciós készüléket, amit használnék a céges kártyával, de mivel tapasztalatból tudom, hogy minden telefont megunok fél év alatt, ezért ezt nem veszem túl komolyan. Milliós számla? A saját telefonomról nem beszélem le az évi 3600-at se. Kivéve tavaly nyáron, mert kétszer voltam külföldön, és az még az előző munkahelyem volt, aki nem engedte a céhes telefont külföldön is használni (illetve engedte volna, csak az általuk meghatározott feltételekkel kellett volna kifizetni, köszikeee), így inkább csináltam egy 14400-as feltöltést a kártyámra és vittem magammal, legalább nem értek utol nyaralás közben. He he.
-
-
-
-
-
-
Elég gázul működik.
Valóban, a 171-es számon, a 3-as menüpontban tudsz regisztrálni szóbeli szerződést. Ezután a Pannon küld neked postán egy kódot, amit 8 napon belül vissza kell küldj SMS-ben, ellenkező esetben letiltják a kimenődet. Mivel a posta nem a gyorsaságáról híres, javasolnám, h. menj be egy Pannon boltba, ott íratsd a nevedre. (Gyorsabb és biztosabb, mint a kódküldős megoldás.) -
-
Mac!
aktív tag
Az apróneten valóban nem néztem, és az ötlet nagyon jó. Köszönöm.
De sajna ott is csak T-s telefonokat hírdettek. A függetlenítés miatt pedig, ha jól tudom, garvesztés jár, illetve a szoftot is cserélném, mert a magenta nem a kedvencem...
Még egy darabig érdeklődök és keresgélek, hátha lesz jobb megoldás. -
-
Laybee
őstag
Tudnál erről mondani bővebben valamit? Nekem családi csomag van, nem tudom ez mennyire kedvezmény?! Ha a családi csomagos számokat hívom fel, akkor a ''Kedvezmények nélküli nettó egységár''rublika üres, DE a '' Kedvezmények nélküli nettó ár'' rublikában meg ki van számolva, hogy 12 percért 350ft...'' Kedvezményekkel csökkentett nettó ár'' mindenhol üres...
Valaki világosítson föl ezekről, mert nem értem...
És miaz hogy utólag írják jóvá? Beszélek a családi csomagban lévőkell a nap 24 órájában és hónap végén kijön 30ezres számla és utólag levonják? -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Synology NAS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- EA Sports WRC '23
- AliExpress tapasztalatok
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Magisk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged