- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
St3ven #33774 üzenetére
Hát nem is tudom, én a legritkább esetben hívok vezetékest, nem tudom van-e havi 6-8 perc. A net miatt így is feltöltök rá havonta 3000-et, ezért ha meg szeretném spórolni azt a havi ~50Ft-ot akkor most fel kellene töltenem ~45e-el.
Nem azt mondom, hogy mit számít az a 2 forint, hanem hogy az én szokásaimnál vajmi keveset jelent. Egyébként (részben az emelés miatt) visszamondtam az előfizetésemet, így havi 5000-et 'veszek ki' a telenor zsebéből, azaz két hónap alatt megspórolom a következő három hónap árát(#33772) GEIL én már úgy gondolom, hogy:
- ha nem tudom megvenni egyben, akkor nem veszem meg
- nem vállalok be két év hűséget bármikor változtatható kondíciókkal több +ezer forintokért egy telefon miatt
- ha valaki ki tud fizetni havi 15e-et telefonszámlára és törlesztőre, akkor az félre is tud tenni kisebb csomag mellett havi 5e-et, ami két év alatt 120e, így megvan egy új független készülék ára, és nem mellesleg nem köt rablánc sem. -
nfsu17
veterán
válasz
St3ven #33746 üzenetére
nekem amúgy nem rémlik, hogy a fél év lejárta után (előtt) szólt volna, hogy akkor kéri megint a 3 számot.
mikor feltöltöttem és eszembe jutott, hogy van ez a 3 szám (mivel én nem havonta töltöm fel, el is felejtettem ezt az extrát), akkor megadtam újra a 3 számot. újra, az üres mezőbe.Viktor0610
akkor csak jól értelmeztem/tapasztaltam.
továbbra sem tetszik a csak 30 nap.
3000 ft feltöltésnél még oké, de 5000-nél lehetne 60 nap, 10k-nál 90 nap, ugyan így a netre is, stb. -
nfsu17
veterán
válasz
St3ven #33727 üzenetére
ha feltöltöm jan. 1-én 3000 ft-al, megadom a számokat, akkor az él febr. 1-ig. kb.
ha febr. 2-án nem töltök fel 3000 ft-ot, akkor már baxhatom is a 3 akciós számot.
kártyásként meg tudják mikor teszek rá havonta 3k-t, akkor már rég előfizetős lennék.
ez az akció is jobban néz ki, mint amennyire használható.szóval nem ismerem a szitud, de szerintem már rég nem akciósak a számaid, ha 30 napon belül nem tettél fel 3k-t legalább
vagy én nem tudom, hogy is működik ez az extra
-
-
-
-
-
asdf_
veterán
válasz
St3ven #33309 üzenetére
Lonak a toket, ha nem ertesz hozza, ne ossz eszet legy szives
. A jogszabaly szerinti jotallasi kotelezettseg 1 ev. A Telenor onkent vallalt tovabbi 1 evet a sajat, korlatozott felteteleivel. Ebben az idoszakaszban romlott el a telefon. Ide a jogszabaly marhara nem ir mar elo semmit (a szavatossagon kivul, de ahhoz meg axiomanak kellene villantania olyan szakertoi bevizsgalasi papirt, amit o csinaltatott, o fizetett, a masik fel elfogad, a bitosag elfogad (= sok szerencset hozza).
-
-
-
-
Ryder1
senior tag
válasz
St3ven #33003 üzenetére
Azért fogadtam el, mert ha maradna a mostani ár, akkor 5800/hó, így 5300/hó hűség végéig, amikor egyből váltani fogok kb 3500-4000 Ft-os csomagra. Még az is lehet, hogy feltöltős leszek.
Szóval lehet, hogy egyeseknek nem éri meg a "burkolt kedvezmény", de nekem bőven jó.
-
Viktor77
titán
válasz
St3ven #32908 üzenetére
Majdnem.
Tegnap én is bent voltam, kedves csaj fogadott. Elmondtam a dolgokat, megírtam az egyetnemértést.
Mondja, felajánl 800-800Ft (2 előfizum van, 500-500-zal emelkednének) havi kedvezményt fél évig. Az egyik előfizum októberben kifut, erre végig érvényes, a másik májusban, erre januártól 5 hónapig fizetek többet.
Könnyen kiszámolható, hogy 800Ft kedvezmény mínusz 500Ft emelés, azaz 6-6 hónapi 300-300Ft-tal beljebb vagyok. Ez 3600Ft plusz. A májusban kifutó előfizumra 5 hónapig fizetek 500Ft-tal többet, ez ugye 2500Ft.
3600-2500=1100, ennyi Ft-tal lettem beljebb. Persze csak 500Ft-tal, mert az októberben kifutó előfizumra nem tudom 6 hónapig igénybe venni a kedvezményt.
-
DaveBishop
csendes tag
válasz
St3ven #32697 üzenetére
6 havi kedvezményt is beajánlott, meg Deezer csomagot, csak fogadjam el
én meg hülye vagyok szerinte...
na mindegy, ha ma nem hívnak, akkor becsattanok a helyi üzletükbe próbálkozni tovább, de egy telefont mindenképpen meg akartam ereszteni.
írásban, most posta vagy e-mail, vagy galambbal is küldhetem, azokra soha sem reagálnak.
Szerk.: Most jött egy SMS, hogy 0-10 - ig mennyire ajánlanám a Telenort telefonos ügyintézésem után...
Aranyosak
-
-
-
-
-
mexel
veterán
válasz
St3ven #30979 üzenetére
Ilyenkor be is tartják úgy látszik, kár hogy a kérdésem sürgős volt. Írtam is ha hamarosan nem kapok választ átmegyek más szolgáltatóhoz és viszek minden telenort, de annyira urak a szolgáltatók hogy pár előfizetés amit több éve fizet nekik valaki nem is számít úgy látszik. Én még teljesen máshogy tanultam kereskedelemmel és szolgáltatásokkal kapcsolatban mindent, valahogy ma már semmi sem így működik, ezeknél a cégeknél legalábbis. Na mindegy ez off, csak megláttam a telenor topikot és gondoltam kiíírom magamból.
-
-
-
-
KamuMazsola
őstag
válasz
St3ven #26579 üzenetére
Amikor belépek fogad egy oldal amin az első sorban az "Ajánlataink - Számlák - Nyitott számlák", a következő sorban "Számlainformációk - Szolgáltatások,tarifa - Vásárlás". A szolgáltatások, tarifa alatt látom a "Jelenlegi tarifacsomagom" és alatta van az "> Aktuális szolgáltatások" és az alatt "> Szolgáltatások megrendelése és lemondása. Hozzáteszem nem mobilról, hanem asztali gépről, teljes nézetben jelenik így meg.
-
-
zseko
veterán
válasz
St3ven #26492 üzenetére
Azt látom, hogy a Praktikum+Net Mini Expressz 51,5 Ft-os percdíjakkal operál. Igaz, csak vezetékes hívásokra szánom ezt a kártyát, de van akadálya annak, hogy akár rögtön tarifacsomagot váltsak Praktikum+Net-re, ahol a percdíjak 37 ill. 47 Ft-ok?
Nem néztem utána azon működik-e, de van a Telenornál valami olyasmi nevű szolgáltatás, hogy Vezetékeshívó, azzal 7Ft/perc a vezetékes hívása. Cserébe a kapcsolási díj is 7Ft.
-
club1
veterán
válasz
St3ven #26495 üzenetére
Alap, még ki nem javított hiba, az összes expresszes aktiválással beállított online fiók nem enged regisztrálni az ellenőrző kóddal.
Egyszeri sms kóddal tudsz belépni, vagy regisztrálj új felhasználónevet külön az online-on (bár utóbbihoz lehet előbb törölni kellene a regisztrációt, azaz ördögi kör lesz). -
gyurkikrisz
őstag
válasz
St3ven #26492 üzenetére
Igazabol tippeltem, mert nekem a mobile online 100mb ugy csinálja ahogy leirtam, csak gondoltam ha mar a klikk van benne a hsz-edben akkor konnyeben beazonosithato pelda lesz. A klikk tulajdonkeppen egyelno a mobile online 100mb-vel, de ha rosszul tudom hogy hogy mukodik a klikk akkor elnezest
-
club1
veterán
válasz
St3ven #26489 üzenetére
A telenor online-on nem aktiválsz, azt a kártyát a Telenor.hu/expressz oldalon tudod aktiválni. Az online-on a levélben kapott kódot tudod rögzíteni, amivel lekerül a kártyáról az időzített híváskorlátozás (azt hiszem aktiválástól számított 15 naptól aktiválódik a levélben küldött kód nélkül).
-
zseko
veterán
válasz
St3ven #26434 üzenetére
Úgy tudom van még, vezetékeshívó néven fut: [link]
7ft a kapcsolási díj és 7ft percenként a hívás. Pár kedvezmény mellé nem lehet igénybe venni, át kell olvasni a leírást. Gondolom csak akkor számol kapcsolási díjat ha felveszik a hívást, de biztosabb utánakérdezni náluk.
-
DS39
nagyúr
válasz
St3ven #23997 üzenetére
én jártam így a T-Mobile-nál is. neten rendeltem Domino-val a telót. megkaptam, belépek a My T-Mobile-ba és látom hogy az a szám amit kaptam, kihez tartozott, ott volt a webes felületen név, lakcím, emailcím. valahogy elfelejtették törölni az adatbázisból, mielőtt újra kiosztották a számot egy másik ügyfélnek. (mondjuk volt is egy-két hívásom erre a számra, aminél ezt a régi tulajt keresték. furcsa eset..)
-
-
club1
veterán
válasz
St3ven #23194 üzenetére
Sajnos van:
A megrendelésre, a kiszállításra, a szerződéskötésre a Telenor ÁSZF-je az itt feltüntetett eltérésekkel, az 1959. évi IV. törvény (Ptk.), a 2003. évi C. törvény (Eht.), valamint a további releváns jogszabályok rendelkezései az irányadóak.
Fontos, hogy az üzleten kívül fogyasztóval kötött szerződésekről szóló 213/2008. (VIII. 29.) Korm. rendelet nem vonatkozik az online megrendelésre, mivel a megrendeléssel a megrendelő keresi meg a Telenort, aki a megrendelőt kívánságára - megrendelése alapján - keresi fel. A távollévők között kötött szerződésekről rendelkező 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet nem alkalmazandó – tekintettel arra, hogy a megrendeléssel szerződés nem jön létre, hanem a szerződéskötésre a helyszínen kerül sor.
Ez az, amiről beszélünk. Nem mondhatja azt a Telenor, amit itt mond... -
-
válasz
St3ven #22165 üzenetére
Igen, Expressz csomag aktiválása linken kell megadni az adataidat, pár napon belül a címre küldik az aktivációs kódot. Mivel nem előfizetéses, így bármennyi lehet a neveden. Tesco-ban is kapható, de Telenor Praktikum +Net kártyát kell keresni (nem a Tesco Mobile-osat), 300 és 490 forintért szokott lenni, ugyanekkora összeg Telenor hálózaton belül lebeszélhető belőle. Klikk miatt megéri 3 havonta aktiválni egy kártyát, pl. 2 kártyás mobillal vagy 2 telefonnal az állandó szám is használható mellette, havi 100 forintért 100 mbyte net szinte ingyen van.
-
DS39
nagyúr
válasz
St3ven #17776 üzenetére
szerintem meg. bár T-nél is 1000Ft/100 MB a net, és lassítják, mint a Klikknél, viszont itt a korábban ebben a topikban olvasottak alapján ha lejár az ingyenes 3 hónap, váltsd át a Mobil Online 100 MB-ra, az is egy ezres, de ott "elfelejtik" lassítani a netet. (bár nem tudom hogy ez még mindig megállja-e a helyét vagy azóta rájöttek)
-
DS39
nagyúr
válasz
St3ven #17772 üzenetére
hagyd a 1220-at, a 1741-es számon pikk-pakk bemondja az infót ezzel kapcsolatban
(én még soha nem várogattam élő ügyintézőre, az automata vagy a net mindig segített)
egyébként tényleg f@szság hogy erre figyelni kell és nem a rendelés napján indul. (de kibírom, mert a djuice kártyás 29 a mai napig verhetetlen)
ja egyébként ha addig felhasználható akkor bukod a netet is, szóval töltsd fel, azt egy évig nincs gondod, 3000-t annyi idő alatt úgy is felhasználsz.
-
asdf_
veterán
válasz
St3ven #17773 üzenetére
9-en nem kapcsolhatoba megy a kartya (igy szerintem a netednek is kampec), a rajta levo egyenleg elvesz, ettol szamitva 30 napig feltoltve megmarad a szam, utana mar csak ha jol remlik kulon della elleneben kaphatja vissza az ember a hivoszamat, de ez utobbinak utana kene nezni, mert lehet, hogy tevedek.
-
DS39
nagyúr
válasz
St3ven #17761 üzenetére
na ez eddig úgy volt hogy számlázási ciklusonként, nem pedig az előfizetés kezdetétől 30 naponként mint pl a T-nél. viszont pont most délelőtt néztem az egyenlegem az djuice online felületén és nézem hogy a számlázási ciklusnál nincs semmi írva (Szolgáltatások megrendelése lapon). ezek szerint kártyásoknál megszűnt ez a rendszer és végre megrendeléstől 30 naponként számít? (vagy csak vmi hiba folytán nem írja)
-
válasz
St3ven #17018 üzenetére
Mert hiába van ott ha nincs fizikailag! Azért nem rendelem meg mert részeltre venném, ahhoz be kell mennem a boltba ahol kapható, de sehol nem kapható! Vágod? Tudod mit megmozgatok két napja? Kb 2 óra besz idő van a telómba amit kb 1 év alatt szokott kapni, de semmi, megy a zene nem kapcsolnak senkit a bolt meg még nem hívott, egy másik szál szerint aki szintén telenoros ne reménykedjek. A fő gond azzal van h részeltre be kell menni a boltba nem rendelhetem meg a gép elöl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest