-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz apaszka #32900 üzenetére
Ez azért van, mert az alap, hogy 100% -os lefedettséget nem lehet ígérni, mert akkor nem lehet a maradékra hívatkozni. Tehát, ígérnek, mondjuk 95% -ot. De mivel van átfedés a tornyok között, ezért gondosan meg kell tervezni a fejlesztést, nehogy véletlenül túlszaladjanak a tervezett lefedettségen. Ezt úgy a legegyszerűbb, ha előbb gondosan kijelölik az 5% -ot, vagyis azokat a területeket, ahol SOHA NEM LESZ LTE!
-
Rusi
senior tag
válasz Feri1977 #32886 üzenetére
Esetleg nézzétek meg a tarifacsomagjaitok leírását, mert hiába állsz 30 centire a 3G/4G antennától, ha a csomagodban mondjuk 7 Mbit-re van korlátozva a sebesség, akkor az annyi lesz, ha 10 perce vásárolt SIM-et teszel egy Galaxy S6-ba (amiben 300 Mbit-es 4G van), akkor is. Szóval a tarifa korlátozása és persze a telefon képességei is számítanak (hiába van 150 Mbit-es csomagod, ha a telefonod csak 14,4 Mbit-re képes).
Mobilaréna (2010-2017)
-
svili
tag
Nem értem ezt a parasztvakítást az LTE-vel, amikor a 3g szolgáltatàs is kritikán aluli - Budapesten kívül. Vasárnap Mezőkövesden (Váci Mihály u.) a kertben sem volt 3g, csak olyan tetű lassú edge, amivel még a webböngészés is türelemjáték volt..
A másik "jó" példa: Balaton déli part Balatonszemes Pósa u. (a kormányüdülőtől 4 háznyira) ugyanaz a tetű edge mint Mezőkövesden, noha 5-800 m-rel arrébb màr van 3g... Persze ez még mindig jobb, mint Balatonszárszó vasútállomás, ahol menetrendszerűen megjelenik a kijelzőn a "Csak segélyhívás" felirat..
Lehet, hogy èn tudom rosszul, de a Balaton Magyarország első szàmú turisztikai célpontja - a Telenor pedig nagy ívben sz@rik rá..''A konyak a szocializmusban a nép itala, amit választott képviselői útján fogyaszt!''
-
St3ven
addikt
Csak az a baj ezekkel a remek ajánlatokkal, amiket sorban fogadtok el, hogy mindössze egy évre szólnak. Azaz utána az emelt díjon kapjátok majd a szolgáltatást.
Vagyis most szépen mindenkivel elfogadtatják az emeléseket, egy gáláns ajánlatba csomagolva.
Ha nem fogadnátok el, egy év után is a jelenlegi díjakon telefonálhatnátok.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Feri1977
senior tag
Azt a rohadt.. http://hvg.hu/tudomany/20150611_telekom_telenor_aremeles_nmhh
Megtiltotta az áremelést az nmhh!!!
[ Szerkesztve ]
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
svili
tag
válasz Grougon #32907 üzenetére
Lejárt lemez?? Cak nem a Telenor alkalmazottja vagy? Egyébként ha figyelmesen elolvasod a hozzászólásomat, akkor észrevehetted volna, hogy írtam olyan helyről (Balatonszàrszó) ahol alig lehet telefonálni, nemhogy mobilnetezni.. ez is lejárt lemez???
''A konyak a szocializmusban a nép itala, amit választott képviselői útján fogyaszt!''
-
törölt tag
-
Feri1977
senior tag
válasz #41133696 #32914 üzenetére
Oké, de akkor most ez mit jelent, mert aki csak tudott, átment másik csomagba, olcsóbba vagy másikba+tömegesen emiatt menekültek tőlük és mentek át upc-hez...most akkor visszaállítják a régi csomagot, amielött ők kitalálták volna az áremelést?!
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
törölt tag
válasz Feri1977 #32915 üzenetére
Határozatlan ideig, ameddig az NMHH nem engedi, ilyen feltételek mellett nem változtathatnak. Persze az NMHH döntését megtámadhatják a bíróságon. A felhasználók szempontjából, aki dobbantott tőlük, annak már nincs ilyen gondja, aki meg még nem, az reménykedhet, hogy pár hónapig nem lesz áremelés.
-
Feri1977
senior tag
-
ntomka
nagyúr
ツ Headphones on - World off
-
ntomi0730
senior tag
Engem most hívott fel egy nagyon normális valaki...A lényeg, hogy a 18000-es előfizetes most ment át kártyásra, pedig még 1év volt hátra..., a másik szintén, de ott csak 2000 volt az előfizetes, viszont januárban egy 150 ezres telefon lett kihozva részletre, és az is kártyás lett, és mindkettő kötbérmentes. Erre nyilván külön kitértünk. Egy határozott igennel kellett megerősíteni, miután felolvasta a módosításokat, amiben a kötbér elengedése is szerepelt.
Ja annyi volt a dolog lényege, hogy amit felajánlott abból semmit nem fogadtam el. Egyszer nekem is jó lehet...csak kihasználtam ezt a pillanatnyilag nyitva lévő kiskaput.
[ Szerkesztve ]
-
rgeorge
addikt
válasz #41133696 #32914 üzenetére
(Az milyen vicces, hogy a linkre kattintva nem tudtam azonnal olvasni a cikket, mert egy Telekom reklám eltolta balra az egészet...)
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Prien
addikt
Kíváncsi vagyok, hogy a bejelentett áremelésekkel akkor most mi lesz így? Kapunk levelet,hogy : bocsi, még kicsit várnod kell az áremelésre?
A kevés is több a semminél.
-
tomp
félisten
Nem lennék meglepve ha olyan módosítást végezne az NMHH, hogy csak azoknál emelkedne akik az életbe lépés után írnák alá az új tarifát.
Még egy 250milliós bírság nem biztos, hogy vidámság lenne. Mivel "visszaeső" lenne a telenor az NMHH is emelne. 500millióra. :-D -
Varszegig
veterán
válasz ntomi0730 #32926 üzenetére
Nem léphet életbe:
"A hatóság a vizsgálat során számít a szolgáltatók együttműködésére, de az előfizetők védelmében az eljárás befejezéséig
ideiglenes intézkedéssel megtiltotta, hogy júliustól megkezdjék a közzétett ajánlat szerinti szerződésmódosítást."Ez nem opcionális, hogy ha megemeled, akkor max bünti. Tiltás van, és kész.
A másik érdekes pont:"Az ajánlatból világosan ki kell tűnnie annak is, hogy az előfizető milyen határidőig és milyen módon jelezheti döntését a szolgáltatónak az ajánlat elfogadásáról vagy elutasításáról. Az elfogadást fő szabály szerint az előfizetőknek kifejezett, tevőleges magatartással kell jelezniük, tehát a tiltakozás hiánya önmagában nem jelent beleegyezést. Ha viszont az előfizető és a szolgáltató korábban már megállapodott ebben, akkor a díjmódosítások esetében elég lehet a nyilatkozattétel elmulasztása, de ennek feltétele, hogy az erről szóló megállapodást az egyedi előfizetői szerződésnek tartalmaznia kell."
-
Grougon
tag
-
-
tomp
félisten
Na megtörtént a tarifaváltás visszavonás.
Viszont feltűnt, hogy a a szolgáltatásaimnál a 30GB+4G opció 28-án lejár. WTF?
Na erről még el kell velük beszélgetni. -
_András_
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a MyTV-hez kapcsolódó Szórakozás S adatjegyet (290Ft = 3GB) fel lehet-e használni valamilyen módon másra is nem csak mobil Tv-re?
Gondolom ez is egy bizonyos porton való adatfolyamot enged forgalmazni.
Régebben olvastam, hogy megoldható a korlátlan böngészést kiterjeszteni pl korlátlan zenehallgatásra is, úgy, hogy a telefont csak a HTTP porton engedte át.Ez alapján gondolom, hogy megoldható lenne ilyen módon ez is.
Valaki esetleg tud rá egy módszert?
Üdv: András!
-
tomp
félisten
válasz _András_ #32935 üzenetére
Csak MyTV-hez használható. Még a speciális mytv-s adatjegyek bevezetésekor rossz konfugurálás miatt a MinDig TV forgalmát is MyTV-nek számolta de ha minden igaz ezt már javították.
Amikor ingyenes MyTV forgalmon szokott lenni akkor a MinDig TV forgalmát már nem ingyenesnek veszi a rendszer hanem a havi keretből megy. Gondolom akkor az adatjegynél is így van. -
tomp
félisten
Nos hát nem is lenne Telenor a Telenor ha nem jött volna elő egy új hiba.
A tarifaváltás visszavonással a rendszer megszüntetné a 30GB+4G-t. Teljesen értelmetlenül.
72órán belül kijavítják a hibát.
Érdekesség: a tavalyi LTE hibámat is eredetileg 72órán belül kellett volna javítani aztán 118nap lett belőle. Igaz kb 90napig tagadták a hibát. Itt most legalább rögtön elismerték.
Ezért megelőlegeztem a "Teljes mértékben elégedett vagyok" értékelést a 1220-on._András_
Nem. -
svili
tag
válasz Grougon #32931 üzenetére
Én nem "28 akármilyen helyről" írtam, hanem a Balaton déli partján található 2 helységről.. Ha nem tudnád, ez a régió a legfrekventáltabb idegenforgalmi célpont Magyarországon, tehát jogosan elvárható lenne a normális szolgáltatás..
''A konyak a szocializmusban a nép itala, amit választott képviselői útján fogyaszt!''
-
Viktor77
titán
válasz St3ven #32908 üzenetére
Majdnem.
Tegnap én is bent voltam, kedves csaj fogadott. Elmondtam a dolgokat, megírtam az egyetnemértést.
Mondja, felajánl 800-800Ft (2 előfizum van, 500-500-zal emelkednének) havi kedvezményt fél évig. Az egyik előfizum októberben kifut, erre végig érvényes, a másik májusban, erre januártól 5 hónapig fizetek többet.
Könnyen kiszámolható, hogy 800Ft kedvezmény mínusz 500Ft emelés, azaz 6-6 hónapi 300-300Ft-tal beljebb vagyok. Ez 3600Ft plusz. A májusban kifutó előfizumra 5 hónapig fizetek 500Ft-tal többet, ez ugye 2500Ft.
3600-2500=1100, ennyi Ft-tal lettem beljebb. Persze csak 500Ft-tal, mert az októberben kifutó előfizumra nem tudom 6 hónapig igénybe venni a kedvezményt.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
törölt tag
válasz _András_ #32938 üzenetére
A támogatott webhasználatnál a szolgáltató csak az átvitel módját korlátozza. Ha az adott portokon használod, akkor bármilyen tartalmat elérhetsz. Itt viszont a konkrét célt és magát a tartalmat is megköti, ami ráadásul számára is hozzáférhető, ellenőrizhető. Ezt csak akkor vered át, ha vmi technikai hiba/hiányosság van a rendszerben.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Grougon
tag
én egy 25 ezres kis koszos faluról írtam, ami lehet hogy nem a "legfrekventáltabb idegenforgalmi célpont" de nem is elsősorban a látogatóknak fejlesztik szerintem a szolgáltatást, hanem annak aki itt él. De végül is a Balaton part a világ közepe
Vagy egy 25 ezres "akármilyen helyen" szerinted nem jogos elvárás?
[ Szerkesztve ]
-
lufi7
aktív tag
válasz Viktor77 #32941 üzenetére
Hasonlóan számoltam én is. Az eredeti tarifához képest, nekem kb. 5400-2400 =3000 Ft. A hűség lejártával meg azt csinálok amit akarok.
Most csak azon filózom, hogy ezt a kedvezményt amit felkínáltak meg is kapom ennek a felfüggesztésnek a tükrében? Telefonon megállapodtunk. Szerintem nem vonhatják vissza. Még egy-két ilyen húzás és ingyé lesz."Csak szóljatok mindig 5 perccel a gól előtt"
-
svili
tag
válasz Grougon #32946 üzenetére
Az általam említett Balatonszárszón - vasútállomás és környéke - nemcsak a "látogatók", hanem a helyiek is nehezen vagy nem tudnak telefonálni.. Kár ennyire suvickolni a mundért..
Szerencsére nekem van egy mobil routerem Vodafone kártyával, ami az említett helyeken (és még sok egyéb helyen az országban) kiválón működik. Talán azért, mert a Vodának még nincs "trendi" 4g-je, de a 3g lefedettség nem csak propaganda szinten létezik...''A konyak a szocializmusban a nép itala, amit választott képviselői útján fogyaszt!''
-
apaszka
veterán
válasz darvinya #32944 üzenetére
Nekem a mai nappal be is állította az ügyfeles a bazi nagy engedményes csomag árat még reggel. Kérdezte, hogy fordulókor, vagy a mai nappal?
Én mondtam még ma!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
tatabike
őstag
Én meg voltam olyan genyó, hogy kértem egy visszahívást, és előadtam a tök bénát, hogy tabletet szeretnék a tarifaváltásomhoz, mert ha már többet fogok fizetni, akkor legyen valami hasznom is a dologból (felfelé váltottam). Szerintem áll a bál náluk az áremelés tiltása miatt, mert nagyon ideges volt a néni, és türelmetlen is...
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest