-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elementh
aktív tag
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #32203 üzenetére
Remélem erre sose jönnek rá. Bár nálam a korlátozás megy, ingatagram lassan tölti a képeket és a weboldalak is. Viszont simán tudok FaceTime-Audion telefonálni, SoundCloudról zenét hallgatni, esetleg ha muszáj YouTube is. Így már nem is gondolkodom nagyobb adat csomagon. Remélem így marad. Csak rossz mikor elmegy az LTE és megáll a zene
-
bigdigit
addikt
válasz Viktor0610 #32203 üzenetére
EZ az APN érdekes dolog.Nekem volt ahol működött a net volt ahol nem.Androidra most végül is mi a hivatalos APN beállítás mert nekem van WAP meg NET is?
-
MODERÁTOR
-
bigdigit
addikt
válasz Viktor0610 #32207 üzenetére
Akkor ha már ennyire különbözőek vannak feltöltős vagyok 2gb Dezerrel.Ide mi való?
-
MODERÁTOR
-
Ric4m0nd
aktív tag
Sziasztok fórumtársak! Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy a telenor-on keresztül vásárolt Lumia 640-es készülékekre előtelepít a szolgáltató saját appokat/témákat stb. Illetve korlátozza-e a Microsoft-tól érkező frissítéseket? Kártyafüggő a készülék amit ők árulnak, vagy más szolgáltató simjével is működik?
Rövid időn belül el kell döntenem, hogy 43-ezer forintért Telenor-tól vásároljak az üzletben készletről, vagy 50-ezer forintért kártyafüggetlenül, akármelyik webshop-ból két nap házhozszállítással.
Ha a telenor korlátozza a frissítéseket, vagy függővé teszi a telefont, ill. appokat tesz rá, akkor inkább a függetlent választom.
Köszönöm a gyors választ!
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz Ric4m0nd #32213 üzenetére
A gyakorlatban 99% az esélye, hogy szolgáltatófüggő készüléket kapsz (elvileg meg 100%). Előretelepített appokról/témákról nem tudok nyilatkozni. Telekomnál vannak dögivel, még bootlogó is.
Szerintem jobban jársz a webshopos függetlennel, plusz ott még 14 napos elállási jogod is van.
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Doggy dog
senior tag
Most töröltem az 500mb netet!
Klikket 1.-jén akarom beaktiválni.Mikor van a hófordulója?Mert ha mondjuk 5.-én,akkor nem éri meg hamarabb beaktiválni.Vagy az aktiválás napja lesz az?
Thx[ Szerkesztve ]
APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
MODERÁTOR
-
Doggy dog
senior tag
válasz Viktor0610 #32217 üzenetére
Igen,27.-e (Djuice 29,feltöltős)
Akkor ez azt jelenti,hogy bármi ilyen jellegű szolgáltatásom hófordulója 27.-e?APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
MODERÁTOR
-
vatomi
aktív tag
A mai napon vettem egy Hipernet Heavy csomagot D-LINK DWR-921 routerrel 5 napos visszavételi opcióval. Minden frankón megy, késleltetés akár a vezetékesnél viszont a p2p nem indul el, bármit teszek. Port forward beállítva, Transmission teszt szerint pipa mégsem indul el semmi. Ügyfélszolgálat szerint nem tiltott. Valakinek valami ötlete?
-
Doggy dog
senior tag
válasz Viktor0610 #32219 üzenetére
Nagyon köszönöm a gyors segítségedet!Holnap akkor be is aktiválom.
-
MODERÁTOR
-
vatomi
aktív tag
válasz Viktor0610 #32224 üzenetére
Szerintem sem, most már kifogástalanul tölt le 40 Mbit/sec mellett...
-
MODERÁTOR
-
DarkByte
addikt
válasz Viktor0610 #32224 üzenetére
Attól függ milyen szempontból kalap sz*r. Rádiós szempontból hulladék. Szüleimnél ugyanazon helyen ahol egy korábbi Huawei max. térerőt jelez, a D-Link alig akar csatlakozni. Ugyanaz a kültéri antenna. Eleve hogy melyik cellára megy fel is teljesen szerencse kérdése, reboot után totál más a térerő megint. Ilyet a Huawei egyszer nem csinált ugyanitt.
De egyébként szoftver szempontból is reumás csiga az akácosban. Minimum 3-4 perc neki mire nulláról bebootol odáig hogy lássa a hálózatot. Már ha sikerül neki, ha nem "kapja el" épp akkor a menüje szerint reset-eli a modemet, kezdi előről. A Huawei-nek ugyanez kb. 1 perc. Szóval én már bánom hogy ezt vettem, lebeszélnék róla mindenkit alapvetően. LTE miatt vettem de már rájöttem hogy ezzel a kütyüvel esélytelen Inkább költsön rá kicsit többet és vegyen valami mást, én hülye se tudom hogy minek váltottam a bevált márkáról.
Konkrétan azt se sikerült kiderítenem sehol hogy egyáltalán a TDD-800-as (Band20) LTE-t ez tudja-e vagy sem. Nem lennék meglepve ha nem. A kézikönyve egy szót nem ír róla, de még a miniPCI modem ami benne van, annak leírása sem túl szószátyár amit neten össze lehet vadászni hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
vatomi
aktív tag
válasz Viktor0610 #32226 üzenetére
Gépről routeren keresztül simán ment elsőre. Nekem egy külső NAS-om van, az tölt le, azzal volt nehéz összehangolni...
-
-
Grougon
tag
válasz vatomi #32225 üzenetére
nekem is kifogástalanul tölt le annyival, de mellette(ugyan azon a helyen) egy sima huawei e3272 usb stick 90-110mbit-et tud szemben a 30-40-el amivel a dlink vánszorog
Akkor jöttem rá hogy nem bír a router többet amikor véletlenül levették a sebesség korlátozást az egyik sim kártyámról és kipróbáltam az ipaden, 90-100 között tud az is.
-
DarkByte
addikt
válasz #79335424 #32230 üzenetére
Igen, FDD-LTE, elírtam.
Én azért választottam egybe router-t mert nem volt kedvem a stick + router kompatibilitással malmozni. A múltban ezzel sem volt jó tapasztalatom. De most már látom hogy nem volt jó döntés a D-Link. Majd lehet meg is próbálok váltani csak kicsit meguntam most a legózást ezzel. Úgy jártam hogy a router megjött közel egy héttel előre (nem a Telenor-nál vettem, nem akartam sim lock-ot) mielőtt ki bírtam próbálni a célhelyen (nyilván jól lefedett helyen megnéztem hogy működik de a fene se gondolta hogy ilyen gyenge a rádiója) így már esélyem nem volt boltba visszavinni Elszenvedtem vele két hétvégét mire nagyjából stabil a kapcsolat. Szüleim használják és sajnos ők nem nagyon értenek hozzá, nyilván ha elmegy a net akkor kb. a ki/bekapcsolás szintjéig tudnak bármit kezdeni a router-el.
vatomi: nem tudom hogy csinálod, lehet hogy 4G-re gyorsabban feltalál mint 3G-re. Majd egyik hétvégén levideózom mennyit kínlódik. Szerintem az első percben még a modemet se kezdi el inicializálni, csak az ethernet portokat és WLan-t. A strength ikon csak azután kezd el villogni. Firmware van rajta egyébként frissítve, de gyárilag sem volt rajta túl régi.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
ablack
senior tag
Üdv,
Érdekelne hogy feltöltőkártyás csomag mellé kérhető a 2GB + Deezer Zene csomag? Ha igen, akkor ilyenkor lehet rá kötni az 1év hűségidőt hogy olcsóbb legyen?
-
Doggy dog
senior tag
válasz ablack #32235 üzenetére
Nekem feltöltős (500mb,1990.-) volt és kérdeztem lehet-e olcsóbb ha 1 évre venném igénybe 1490.-ért.A válasz az volt,hogy csak előfizusok vehetik igénybe annyiért.Pedig én is úgy értettem,hogy feltöltősök is igénybe vehetik.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz DarkByte #32236 üzenetére
Nàlam már régóta csak Tomatos router jöhet szóba. Remek cucc. Itt a kompatibilitási lista, meg a többi infó. Ez pedig az itteni Tomato topik (nyisd le az összefoglalót!).
[ Szerkesztve ]
-
Hobbbyt
őstag
Sziasztok!
Mint ismeretes, a Westendben most van ez az 50%-os akció. Valaki képben van azzal, hogy milyen telefonokat lehet így megvenni? pl. egy vagy S6 Edge? ..vagy ne is álmodjak?
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
123xyz
aktív tag
Sziasztok!
Egy kicsit szétnéztem a MyTelenor oldalon, a rendelhető szolgáltatások között, és az alábbi sorokra figyeltem fel. A lista elején kiemelten szerepel néhány "ajánlott" szolgáltatás, majd a közepe felé ugyanazok, már az ajánlott jelző nélkül, olcsóbban.
Ha most én ezt jól értelmezem, akkor elég durva a helyzet...
Vagy netán az ajánlott szolgáltatások többet tudnak valamivel, mint a "simák"? Mert a listából nem látszik, hogy lenne különbség, ugyanaz a nevük. -
Hobbbyt
őstag
válasz #42308056 #32242 üzenetére
Reklám SMS-t kaptam a Telenortó.
Egészen pontosan ezt:
Årzuhanàs a Telenor Westendben. Amennyiben 2015.màjus 21-30 között cseréli le régi készülékét, vagy uj elöfizetést vàsàrol, egyes prémium kategòriàs készülékünkböl 50% kedvezményt biztositunk, részletvétel esetén is! Az ajànlatot igénybe veheti a Westend Telenor UTCA SZINTI Partner üzletében (a Bershka és Playersroom között).
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
zseko
veterán
Ma megérkezett mifelénk is a 4G, bent a szobámban 3 'csíkos' térerővel (-83dBm)
HR24.hu
-
törölt tag
Ha lejárt a régi előfizetésem és újra hűséget kötök és veszek mellé telefont is jóárasítva, akkor is két személyigazoló okmányra van szükség?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest