- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HThomas
őstag
válasz
Triathlete #52262 üzenetére
Meg ugye minden obit érdemes lerekeszelni azaz, pár fényértékkel a min felett használni.
Ezzel azért óvatosan... a legtöbben nem azért veszik a drága, nagy, nehéz fényerős obikat, hogy utána rekeszeljenek. Ez leginkább az olcsó fényerős fixekre igaz, melyeknek gyakran látványos gyengeségek vannak nyitva. -
Viperator
őstag
válasz
Triathlete #52166 üzenetére
Nikonra csak Nikont! Kompatibilitási problémák szokott előfordulni. Sajnos.
-
gaben22
senior tag
válasz
Triathlete #52166 üzenetére
Megoldás? Mire kell megoldás? Elolvastad amit a Nikon support válaszolt neki?
-
gaben22
senior tag
válasz
Triathlete #52162 üzenetére
Keresgélhetsz még neten vagy megkérdezheted a Nikon supportot is, hogy tuti legyen, én most egyet kiválasztottam:
"I had the pleasure in speaking to you today regarding to your D750 with MB-D16 Multi Battery Power Pack. As per our discussion and testing this feature out this is normal for the memory card to blink once or twice because when the battery pack is attach the camera will need some way to get power from I do see this on my end when tested since you confirm the memory card light does not blink when not using the battery pack."
-
Viperator
őstag
válasz
Triathlete #52143 üzenetére
Nem tudom most mennyibe kerül, mert 5-6 évvel ezelőtt vittem. Az akkoriban más árak voltak. Nem árt megkérdezni a Camera Kft-től.
-
Viperator
őstag
válasz
Triathlete #52141 üzenetére
"Mekkora ez a mutatvány?" - mire gondoltál?
Ha kell másik croppos váz, D500-at ajánlanám! Nekem is ez volt, gyors és sok a dedikált gombja. -
Viperator
őstag
válasz
Triathlete #52139 üzenetére
Ne felejtsd el a vázat is kell vinni, ha kalibráltatni akarod.... ha van még garancia az objektívnek, akkor ingyen megcsinálják. Ha nincs, fizetős. Arra kell figyelni, hogy ha lesz legközelebb vázcsere, akkor inkább a legközelebbkor kell vinni, mert gondolom nem akarsz kétszer fizetni.
-
Viperator
őstag
válasz
Triathlete #52136 üzenetére
Reflex vagy MILC? Ha reflex, akkor nincs kalibrálva az obid a vázhoz képest, ezért kell elvinni a Camera Kft-hez kalibráltatni. Kalibrálás után tökéletes lesz. MILC-cel nincs gond. Amikor reflex gépem volt és mindegyik Sigmát elvittem kalibráltatni.
-
válasz
Triathlete #52136 üzenetére
Hát, élesség (és egyéb szempontok alapján) sincs egy ligában a kettő
De kb. a felhasználási területük is nagyon eltérő, az átfogásból/fényerőből már látszik is.
-
Throme
veterán
válasz
Triathlete #36547 üzenetére
Arra gondolt szerintem, hogy "a Tamront biztosan veri" megállapításodat valamivel támaszd alá.
Saját fotók, vagy valamelyik tesztoldal link-je, ilyesmi.
Már csak azért is, mert miért lenne úgy ahogy te mondod?Ha az írod vissza, hogy nézzen ő utána, akkor az olyan nesze semmi, mert minek nézzen, mikor máshogy gondolja, és te nem győzted meg semmivel.
Ilyen megállapítások alátámasztás nélkül szinte mindig vitát generálnak, mert egyiknek ez, másiknak másik van és a sajátjukat tartják jobbnak.
-
válasz
Triathlete #36545 üzenetére
Ez tehát egy nagyon konstruktív tanács volt. Köszönjük, Emese!
-
válasz
Triathlete #36539 üzenetére
"de a Tamront biztosan veri"
Biztosan? Tényeket is tudsz mondani, vagy higyjük el neked bemondásra?
-
SimonYana
addikt
válasz
Triathlete #36539 üzenetére
Ugyan ezt a linket egyeztettem az eladóval. Persze úgy alakul ez az ár, hogy ha megveszem tőle mindent. D7100+18-105+70-300
-
r.levente75
addikt
válasz
Triathlete #36431 üzenetére
Köszi a segítséget.
A fotóimba csak nagyon minimálisan nyúlok bele, átvinni egy másik világba a képeket nem szoktam, nem is nagyon szeretem. Lightroomhoz még nem volt szerencsém, lehet megpróbálom, a PS esetenként sok. A View NX-et videók vágására és összefűzésre gondoltam, hogy jó lenne, talán. Az általad említett progit meg fogom nézni, köszi még egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- iPhone topik
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Asztalos klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ford topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest