- Mobil flották
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rekid
addikt
válasz
Terapeuta #37216 üzenetére
Nem minősítésként írtam hanem user hozzáállásként. Legtöbben megnézik, hogy anya szépen mosolyog e a Balcsi parton aztán kész. Ha teliben van vakuzva pop-uppal irgalmatlan vörös szemmel az sem gond.
Na ezek a felhasználók sohasem fogják a fókuszhibát nézegetni. És elég sokan használják így a gépet.@mazsi70: LOL
@tvamos: Persze ebben igazad van. Majd most meglátom a saját bőrömön az állványommal..
@Throme: Elkezdte, nagyon tetszik neki, most megy egy messzi és gyönyörű helyre. Kérdeztem, hogy akkor ugye tol egy pár jó képet? Válasz: áhh nem biztos, hogy viszem majd iphonennal..
-
Throme
veterán
válasz
Terapeuta #37216 üzenetére
Szerintem is. Vagy a júzer, vagy valamelyik családtag, ismerős, cimbi...stb észreveszi, hogy valami nem tökéletes. Persze nem a nagylátószögű tájképeken. Továbbá kevésbé a 18-55-tel. Majd ha elkezdi a fixet igazán használni....
(#37217) nikkor : visszaemlékezve nem tudom melyik doboz volt leragasztva ...
-
marcitp
őstag
válasz
Terapeuta #36662 üzenetére
Ez így van egyetértek, kemény dió.
Viszont beltérben vagy emeli az iso-t rendesen, vagy vakuzik, Még fényerős obi mellett is kell a zársebesség, mert mozog a gyermek elég gyakran, ami megint a vaku mellett szól. Meg azért a fényerős darabokat sem árt picit rekeszelni.A 18-55-öt azért mertem javasolni, 3,5-ről indul, a végén 5,6, oda már inkább az 50/1.8, meg portréra is. Meg lehet kecske/káposzta, picit emelünk az iso-n, meg picit vakuzunk...
Lógott a plafonunkról lefelé egy nagy fehér gömbalakú rizslámpa, volt, hogy abba akasztottam bele a vakut, és rádióskioldással ment. Egész jól terített a gömb, gyakorlatilag "rendben" volt a szoba és annyira nem is volt zavaró.
Persze a vakuzást én is nomrálisan gondolom, derítve falakról, vagy fej fölött hátrafelé-felfelé.
Az af meg megint más kérdés bent, kell hozzá a jó váz érzékeny rendszerrel.
Tényleg nem egyszerű a gyerekfotó beltérben, na meg kint sem.
Persze csak tapasztalaton alapuló szerintem a fentiek, vannak jóval jártasabbak itt.
Megmondom őszintén, mindkét gyermekemet vakuztam (próbáltam normálisan) szerencsére egyiknek sem lett semmi baja. De erről megoszlanak a vélemyének erősen, szabad-nem szabad. -
Snoop-y
veterán
válasz
Terapeuta #36662 üzenetére
Egy 2.8-al eleg jokat lehet lodozni mar anelkul hogy kiegetned a gyermek szemet a vakuval (geprol radobni az atomot szembol amugy is eleg gaz de lehet ezzel a velemenyemmel egyedul leszek).
Egy jofajta 1.8-1.4 az mindig jol jon csak azok fixek es azokkal lakason belul nem konnyu operalni ha mozog a tema. Asszonynak maniaja a portrezas (IS) es eleg vicces mikor "uldozi" a kis rendbontot fel ala a lakasban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest