- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iomega
addikt
válasz
indigo #15524 üzenetére
Ebay-en vettem, ha gondolod, akkor átküldöm a linket, és tudsz rendelni. Viszont van Verbatim is class 10 UHS-I SDHC 16GB, 11 font (4200 Ft) szállítással együtt. Ez a típus.
-
Frigetrus
aktív tag
válasz
indigo #13530 üzenetére
"a fő cél az, hogy a termék felhasználóbarát legyen: tehát minél könnyebb és egyszerűen kezelhető"
Mert a portrémarkolat aztán bonyolulttá teszi a kezelést...
Egyszerűen csak annyi a cél ezzel, hogy nem csinálnak markolatot a belépő vázakhoz, hogy ha ilyen extrákat akarsz akkor vedd meg a drágább modelleket.Más téma:
Ma harmadjára is visszakaptam a D90-em szervizből, cserét kértem, egyelőre nem kaptam. 11 oldalnyi dokumentáció, és példa képek a memória kártyán sem hatották meg őket. Ellenben nagyon úgy érzem, hogy továbbra sem lesz jó a masina, bár tesztidőszak következik, majd elválik.
Azt írták, hogy hosszas tesztelés után sem tapasztaltak hibát, de megint mindent a gyári értékekre állítottak. Kiolvastam az expó számot a szerviz előtt, és most a szerviz után, és 60 képet sem készítettek vele összesen. Hosszas tesztelés. Jó ne tegyenek bele 1000 expót, de 100-200-at nyugodtan beletehetnek, nem fog földhöz vágni. Én több ezer kép után mertem kijelenteni azt, hogy ezzel a vázzal valami gebasz van. Folyt. köv..
-
Throme
veterán
válasz
indigo #11424 üzenetére
Van itt vakus topic, ott több infóra lelhetsz.
Az automata obik működnek manual-ban is, tehát 2 legyet egy csapásra, viszont, ha nincs sok időd állítgatni, akkor jól jön. Pláne, ha nem vagy tapasztalt a témában. Szóval szvsz megéri az ártöbbletet.
Ha van sok pénzed, akkor a nikon jó választás. Ha olcsóbban akarod megúszni, akkor yongnuo vagy oolong... van több típus...
A vakus fórumon még több infót kaphatsz....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Eladó: 4 darab Dulens Apo Mini Prime objektív (EF bajonett)
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák -Új-
- MOZA Thumb Controller /MOZA-AIR CR W/L /
- Nikon Z50 II kit (DX 16-50 f/3.5-6.3 VR, DX 50-250 f/4.5-6.3 VR)
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest