- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi77
senior tag
válasz
dudu98 #52244 üzenetére
Ha a szétszedés és a párátlanítás után össze tudtad szerelni és működik is, akkor le a kalappal előtted.
Egy gumiborítás csere ehhez képest gyerekjáték, szerintem rendelj ebay/temu/aliról egy gumiborítást és kétoldalas ragasztóval tedd fel. Gyárilag is úgy van rögzítve.
Egyet ne csinálj, pillanatragasztóval ne, mert oldhatja a műanyagot. -
dudu98
tag
válasz
dudu98 #52242 üzenetére
Üdvözletem mindenkinek! Adott egy D700as váz amin szeretnék egy gumi markolat cserét csinálni. Esetleg van valamilyen szerviz aki foglalkozik az ilyen típusú javítással? Az előző hozzászólásomban a párás kijelzőt meg tudtam oldani, szétszedtem és puha mikroszálas kendővel kitakarítottam, jobb mint új korában.
-
indigo
aktív tag
válasz
dudu98 #12646 üzenetére
Milyen vázad van? Mert D5200 esetén frissíteni lehet a firmware-t, amely orvosolja a következő problémát:
"Bekapcsolt széles dinamikatartomány (HDR) funkció mellett történő fényképezéskor néha vonalak képében jelentkező képzaj volt tapasztalható a képek jobb alsó sarkában."
Mintha hasonló lenne a te hibád is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest