Hirdetés
Aktív témák
-
resz2
csendes tag
Hello mindenki!
Én is vakuvásárlás előtt állok és ebben kérném a segítségeteket. Dilemmám Karima problémájával hasonlatos (7358.hsz.) :
"Van valakinek tapasztalat az sb-900as vakuval kapcsolatban? SB-800-at akartam venni, de már nem nagyon lehet kapni sehol, ahol meg igen ott olyan árban van, hogy egy tizest kéne rádobni, és már kijönne a 900as.
Tudom, hogy az sb600 sokkal olcsóbb, de első vakunak (...) egy commander vakut szeretnék venni."
A vaku jelenleg D80-as fényképezőgéphez kellene, így a commander mód tudom hogy nem oszt nem szoroz.
Előre is köszönöm!
-
jorden06
senior tag
Azért valamit jelent, az a 412 pozitív visszajelzés, és nem hiszem, hogy csak egy embernek nem voltak vele gondjai. Nem azt mondom, hogy nincs ornamentel semmi gond. Persze, hogy csomó gond van vele, nem 15-20 napon belül kapja kézhez az árut a vevő, de amerikából nem 2 nap a szállítás, én is hallottam olyat, hogy nem azt kapta amit rendelt. Nem mellette vagyok, de aki türelmes, és tud várni, annak megéri. ha nem időhöz van kötve az obim, a portrémarkolatom, akkor kivárom. türelmetlenül, de kivárom. ez van. de viszont 30e-el olcsóbb.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
johnjohn
üzenetére
+azért nem morgolódik és ad negatívot a Vaterán, mert a garanciája is az eladó jóindulatán múlik, és azt nyilván nem akarja leminősítéssel elveszteni
így viszont nem sokat érnek a minősítések, hiszen a pozitívok tekintélyes része valójában negatív kellene legyen, mivel még 40 nap után sem kapták meg
-
válasz
jorden06
üzenetére
" igazából sokaknak bejött a cucc, megkapták, minden klappol, semmi gond"
Én konkrétan egyetlen egy embert hallottam, aki valóban rendelt és valóban kapott tőle cuccot, írta is ide a fórumra. És nem klappolt minden, mert a kithez nem azt az obit kapta amit rendelt. Ez nekem nem tűnik jónak.
-
Zebu
addikt
válasz
johnjohn
üzenetére
Viszont ha mégis mondjuk kint megveszed, tegyük fel tiszta forrásból (Kiruccansz egy 7végére Sikágóba) az itteni árnál jóval kedvezőbben, és nem döglik be a géped, akkor azért belefér a 3 ropis szenzortisztítás ha szükséges.
Amúgy ha csak por kerül az érzékelőre az szerintem az esetek 90%-ában körtefecskendővel orvosolható, ha esetleg peched van valami makacsabb szennyeződés kerül bele, akár hópihe, vagy egy kis nedvesség, akkor 3000Ft még nem akkora összeg, hogy hanyatt vágjon, mert jóval olcsóbban megkaptad a gépedet.
Legalábbis most így gondolom, mert nekem is kintről jön, remélem szerencsém lesz.
Ez az eredeti kérdés érdekes.... szokták hamisítani a gépeket?
-
jorden06
senior tag
válasz
johnjohn
üzenetére
Ez tény. De a magyar ember látja, hogy 20-30e-el olcsóbb, akkor rögtön rábukik. Inkább vár + 30 napot, de legalább spórolt 30e Ft-ot. igazából sokaknak bejött a cucc, megkapták, minden klappol, semmi gond. Ahogy nézegettem a nagy többség obikat, ill. vakukat vesz (persze vannak akik komplett gépet vesznek). Nem vagyok egy nagy vakus, nem tudom mik a problémái, de nem hiszem, hogy sok gond akad egy vakuval. Az obival nagyobb a rizikó, jobb esetben teljesen korrekt, nincs vele baj, a sz**abbik esetben nem jol élesít, fókuszál stb. Azt viszont beviheti márkaszervízbe (szerintem), mert van rajta gari, kicserélik(szerintem
)
Egyébként ettől az még nem változik, hogy a hülye magyar Nikon nem fogadja el a nemzetközi garit.
Ornamentben lehet, hogy van egy kis turpisság, de csak jól kitervezte ezt, és vatera is elég sűrűn vizsgálja az ilyeneket.. -
johnjohn
addikt
Ebben igazad van, de ha idehaza veszed, biztos lehetsz benne, hogy új, eredeti, és hogy
akkor vették először ki a csomagolásból, amikor megvetted.
Ideális esetben persze minden OK, de ha nem akkor sütheted.A szenzortisztítás meg közismerten ingyenes marad a garin túl is a Nikonnál, ha hazai a forgalmazás. -
hemaka
nagyúr
válasz
dabgergo
üzenetére
Nekem erről legelőször az jutott eszembe, hogy ezzel eteti a népet, mert már páran utána kérdezősködtek(pl. itt is), és nem akarják azt megvenni, amit ő árul. Ezért kitalálta ezt, hogy azokat az embereket, akik még gondolkoznak a vásárláson meggyőzze ezzel.
De ne legyen igazam. -
Zebu
addikt
Azért ideális esetben kicsi a valószinűsége, hogy a garanciális időn belül összefossa magát a géped... Azután meg tök mindegy honnan származik....
-
johnjohn
addikt
Valószínűnek tartom, hogy csomóan, akik ráfaragtak a dologgal, lapítanak mint az a bizonyos barna holmi a fűben, mert nem égetik be magukat a sirámokkal.
Én sem értem miért kell pár tízezret spórolni amikor valami hibánál sokkal többe kerül a javítás, meg a küldözgetés.Csodálom ,hogy valamelyik kereskedelmet ellenőrző szervezet még nem figyelt fel a dologra, azért nem olcsó, és nem kevés amit forgalmaz.
A felhalmozott forintokkal nyilván nagyon sokra megy az USA-ban, ha meg a lé itt marad, akkor kint miből vásárol ? Minimum adócsalás vagy itt, vagy odakint, vagy mind a két helyen. -
válasz
jorden06
üzenetére
az is kérdés, h ez az egész "Ornament" dolog mikor dől be, mint a domino. biztos egyedül vagyok, de fel nem foghatom, hogy miért vásárolnak tőle emberek. igen, tudom, h olcsóbb. én mégis inkább itthon vettem a d90 kitemet, 2 év garival, nem pedig fogyvéddel keménykedek és direkt csinálom magamnak a plusz munkát.
-
jorden06
senior tag
-
dabgergo
őstag
válasz
dabgergo
üzenetére
Megérkezett a válasz:
"Szia! A hatterben volt jo par levelezesunk a fogyasztovedelemmel tobbek kozott es a Nikonnal is es a hivatalos allaspont szerint ha a nemzetkozi garancia jegy kitoltesre kerul a szamlaval egyutt akkor elfogadjak es egy ev a garancia. Jelenleg "tesztelesen " van a dolog de remenyeim szerint mukodik a garancia szinte biztosan! Udv. Eva"
-
dabgergo
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Rákérdeztem a vaterán, kíváncsi vok a válaszára.
-
jorden06
senior tag
válasz
dabgergo
üzenetére
Japp, én is erre gondoltam, én is olvastam ezt. De egyébként mi változna 2-3 hét alatt. A magyarok hozzá állása ehhez, förtelmes, nem tudom miért térünk el a közös piactól, aminek elméletileg az a lényege hogy KÖZÖS. (Erre van az euro = > közös pénznem.) Felfoghatatlan, hogy mér kell eltérni a megszokottól, és a mi kis hazánk azt mondja, hogy mi már pedig azért se fogadjuk el a nemzetközi garanciát.. abszurd...
De azért persze, mint sokan mások, én is örülnék a változásnak, csak félek, hogy nem következik be. -
dabgergo
őstag
Ezt írta tegnap ornament a vaterán a nikon d90-es adás-vételénél:
A garancia egy ev es januartol MO-on is ervenyesitheto ha ezenkivul kell kiegeszito garancia akkor az 3ev 22000FT/KIT.
Ezek szerint vmi jövőre válozik? Ez nagyon jó lenne!
-
runner 125
nagyúr
-
Degeczi
nagyúr
válasz
jorden06
üzenetére
ez valszeg az anyacég hozzáállásán múlik: mit finanszíroznak
óriáscégeknél nyilván mindent: Pana, Sony vagy Samsung kamerákhoz pl a magyar leírás is szabadon letölthető
fotóscégeknél (Canon, Nikon, Olympus) azonban magára marad a magyar képviselet, és bár nem szimpatikus, de érthető, ha nem akarja külföldön vásárlók gépeit is ingyen szervizelni (hiszen az valójában nincs ingyen: a hazai képviseleten keresztül történt vásárlással fizeted meg a garanciát, benne van az árban. Nem csak kameránál, de mondjuk egy gázkazánnál is)
-
Degeczi
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
aha
nem szimpatikus a Vatera
már azért sem, mert a pozitívok nagyon nagy része valójában negatív kellene legyen, hiszen azt írják: csak azért értékelnek, mert azt 40 nap után megköveteli a Vatera - de az áru még sehol (miközben 10-15 nap az ígért szállítási határidő) -
jorden06
senior tag
válasz
johnjohn
üzenetére
"Szia! A garancia lehet 2 fele az USA garit nem fogadjak el sehol Europaban a nemzetkozi garanciat azt venned kell + 14900 Ft-ert ami 3 eves de azt se fogadja el a magyar de legkozelebb Becsben tudod ervenyesiteni a Kijelolt markaszervizben . Hat sajnos ez igy mukodik.Udv. Saffy97"
Hát akkor ez. Csak nem tudom, mi "joguk" a magyar Nikonéknak nem elfogadni a nemzetközi garanciát. Ezzel nem lehet valamit tenni? Elég sok embert visszahúz ez a dolog. Az tény, hogy növejjük a magyar piac forgalmát, de ez nemzetközi garancia, és bármilyen hülye vagyok is magyarbol, ez nem azt jelenti, hogy mindenhol el kéne fogadni?
Szerintem valamit tenni kéne.
üdv -
jorden06
senior tag
válasz
dabgergo
üzenetére
Hehe, tényleg, köszi
Egyébként többen írogattak olyat, hogy adnak egy számot a garihoz, amit regelni kell a magyar Nikonéknál, és akkor elvileg érvényes a külföldről beszerzett áru garija. (nemzetközi gari) Ez még nem teljesen tiszta, még kérdezgetem az ipsét. A másik, hogy kapsz egy nemzetközi garit, ami januártól érvényesíthető magyarországon is, és elfogadják
na hát erre kíváncsi vagyok, de majd kiderül -
jorden06
senior tag
Off
Más a közelmúltban (a napokban) találkozott ornament-el valaki a vaterárol?
Sehol nem találom, legalábbis az áruit, pedig kéne.. -
Pilács
senior tag
válasz
Degeczi
üzenetére
Kicsit teszteltem ezt az érzékelőt, és még a távirányító jelével is lehet hülyíteni... nagyon leegyszerűsítették a dolgot, és talán azért nem működik mindig jól. Ráültethettek volna vmi jelet, és csak annak visszatükröződésekor kapcsolt volna le az talán jobban működne.
-
Degeczi
nagyúr
Valóban, mintha egy tesztben is olvastam volna panaszt a szem-érzékelőre.
Kár, h ezt nem tudják teljesen jól megoldani. Volt nálam kölcsön egy Sony A100, azon is le kellett kapcsoljam, mert a kiránduláson nyakban lógatott kamera is folyton fókuszálgatott, mivel azt hitte: a szememhez emeltem
-
Kezdünk nagyon félrekanyarodni a topik témájától.
-
Terapeuta
őstag
válasz
babycsilla86
üzenetére
"azokon a napokon" néha falat kaparom
Ne hidd, hogy a pasid nem ...
csak neki máshol .. nem, inkább máshogy .. feszít 
-
Pilács
senior tag
válasz
babycsilla86
üzenetére
Nem gondolnám, hogy a zár nem garanciális, valamint azért mindig van kivétel, hogy vmi hamarabb elromlik, mint annak kellene. Mondjuk az engem érdekelne, hogy egy ilyen zár csere kb mennyibe kerül? A D60-nal még nem kerültem olyan szituációba, hogy teljesen kimerítettem volna az akkut folyamatos használattal, de mint ha 400 kép kürül lőttem volna vele, és ebben volt vakuzás is, de lehet rosszul emléxem
Az infra érzékelő nekem volt már, hogy borult időben is elvesztette a fejét. -
válasz
jorden06
üzenetére
Ja, igen, az optiformra gondoltam, nem a reklámpólós lyányokra

Sajnos úgy tűnik hogy az optiformos akcióban a régi minoltás filmes cuccoktól akarnak szabadulni, meg kompaktok víz alatti tokjaitól stb, szóval nem nagyon van közte kurrens cucc.
Ha a reklámfotón szereplő 3 hölgyet értékelik le, feltétlen linkeld be!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
babycsilla86
csendes tag
Off
Úgy látom nem úszom meg

Bp-i szórakozóhely, pasi alig áll a lábán, hangja annál nagyobb
ismerkedni próbált a maga suta módján, mikor rájött, nem vagyok vevő rá, a nevezetes, mailcímemben szereplő szókapcsolat az ő szájából hangzott el, egyre többször hangosabban.. ott, akkor nem volt vicces, lehet most sem
de kit érdekel
hivatalos helyre nem ezt adom meg
On
Sajnos (!) mostanában nincs olyan tűző napsütés, hogy ki merjem jelenteni, nálam nincs ilyen érzékelős hiba.. de eddig lekopogom, minden oké. Ami aggaszt, az az expo-szám, külföldi oldalakon utánaolvastam és ott volt pár ember, akinél 10ezer körül meghalt a zár, továbbá mintha azt írták volna hogy ez az alkatrész nem garanciális.
Tényleg, tapasztalatok d60 akkuidővel?
terapeuta: lány vagyok, "azokon a napokon" néha falat kaparom, hogy miért

-
johnjohn
addikt
válasz
babycsilla86
üzenetére
Nem gond az a mail-cím, kiscsillag, itt senki nem lepődik meg semmin, pl. Degeczi fórumtárs is szívünk szottya a kis nevével! A többiek is csak az ismerkedés miatt próbálnak élcelődni !

-
Pilács
senior tag
válasz
jorden06
üzenetére
elvileg hibának gondolom én is, de kikapcsolható, engem nem zavar, majd a második év lejárta előtt elviszem szervizbe, és akkor átnézetek mindent. Simán együtt lehet vele élni, de legtöbbször jó, csak "vannak napok"
szerintem össze szed vmi napkitörést vagy lehet csak UFO adást 
-
jorden06
senior tag
Az optiformnál pár cucc, eléggé le lett árazva, akit érdekel mazsolázzon
[link] -
Pilács
senior tag
válasz
babycsilla86
üzenetére
Kíváncsian várom majd a géppel való tapasztalataid, nekem "azokon a napokon"
szal vannak olyan napok, amikor a kijelző lekapcsoló infra szenzor megbolondul, villogtatja a kijelzőt,de csak szabad ég alatt. Egyiknap jó a másik ugyan olyan napon meg villogtat 
-
hemaka
nagyúr
válasz
babycsilla86
üzenetére
mail cím, khm ezt már nem lehet kimagyarázni
Madárfotózáshoz fix üvegek(300,400,500) kellenek inkább, persze 55-200al is lehet próbálkozni, csak a 200kevés lesz sokszor. -
babycsilla86
csendes tag

nem gondoltam volna hogy látszik a mailcímem, de meg tudnám magyarázni, ha akarnám
még egyszer köszi a tanácsokat! úgy érzem jól döntöttem, hogy nikont választottam canon ellenében

nem vagyok teljesen laikus a fotózáshoz, de még jó sokat kell tanulnom

a madárfotózás pl bejön

-
Degeczi
nagyúr
válasz
babycsilla86
üzenetére
a kettő együtt többnyire nem fog menni, mivel a rövidebb záridő (ami alapfeltétel a gyors mozgás "befagyasztásához") tágabb rekeszt von magával (ami viszont csökkenti a mélységélességet, így a háttér jó eséllyel nem lesz éles)
de ez többnyire nem is gond, hiszen a tükrös gépek egyik előnye éppen az, h a téma jól kiemelhető a kevésbé éles háttérrel
persze azt is meg kell különtöztetni, h mi miatt életlen vmi: lehet bemozdulás miatt (akár a tárgyé, akár a kameráé), és lehet az említett mélységélesség miatt, amikor egyszerűen nincs fókuszban
előbbire különösen jó példa, amikor pont azzal érzékeltetik a tárgy mozgását, h felvétel közben megpróbálják a kamerával követni, amitől az éles lesz, a háttér viszont bemozdulásosan elmosódott
nem egyszerű megoldani, de látványos a hatása -
Pilács
senior tag
válasz
babycsilla86
üzenetére
mindezek mellett az email címed sem piskóta
Igen, ha nagyon gyorsan mozgó tárgyat fotózol, akkor érdemes zár-idő prioritást állítani, ahol lehalább 1/800 környékére fixálod, kattintasz párat és kiderül, hogy elég-e, az ISO-t beállítod auto-iso módba, ahol megadod, hogy ISO200-800 ig felmehet autómatice, és majd látod, hogy elég mélység élességet kapsz e. De az biztos, hogy ebben a gyakorlat sokat számít... 
-
johnjohn
addikt
válasz
babycsilla86
üzenetére
Egyenlőre ne foglalkozz az expószámokkal, a D 60 is simán visz 40-60 000 expót.
Gyors mozgás, éles téma, éles háttér ? Nagy fényerejű objektívvel, viszonylag szűk rekesszel f6,3-tól felfelé a nagyobb mélységélesség érdekében, és viszonylag megemelt ISO érzékenységgel elérhetsz jó fényviszonyok között rövid záridőt :1/400--1/800 s.Kellő gyakorlás nem árthat, és lőj sorozatfelvételt ! Hirtelen ennyi. -
babycsilla86
csendes tag
Sziasztok,
Pár laikus kérdésem lenne, ha nem gond
Szóval napokban vettem egy duplakites d60at, VR-est
Olvasgattam hogy az expo-számokkal gond lehet, kb hány expo után mondja be az unalmast? Erre él a garancia?Másik nagyon laikus kérdésem lenne, szinte szégyellem is leírni

Szóval gyors mozgású témát fényképeznék és azt szeretném hogy a téma is éles legyen meg a háttér is, ezt általánosságban milyen beállítással tudom elérni?Előre is köszi a válaszokat és türelmeteket!
Üdv,
Csilla
-
hemaka
nagyúr
válasz
johnjohn
üzenetére
Viszont az tekergetni nem egy álom, látom(jól?) ugyanolyan buta felépítésű mint a 18-55, meg a 55-200is, hogy a front lencsénél azt a kis perem részét lehet tekergetni, ráadásul tiszta műanyag kotyog meg lötyög, nem egyszerű belőni az élességet úgy. Azért inkább a dupla kitben lévő 55-200 AF-S venném a helyében.
-
pbalu
aktív tag
Üdv!
Hátha itt több sikerrel járok:Elég jó áron tudnék most nikon D40-et venni kit1-el. Kérdés, hogy a 55-200-as kit2-es nikkor obit érdemes-e kiváltani ezzel: [link]
Eléri a kitobi képminőségét és gyorsaságát, ill. megy-e vele az AF
Köszi. -
dany27
őstag
hi
szerintetek érdemes többet adni h egy d40x-et vegyek vagy jó annyival többet nem tud h többet adjak érte??
-
johnjohn
addikt
válasz
Degeczi
üzenetére
Egyrészt nyúlik, másrészt úgy évente elkezd a ragasztó nyálkásodni, és szépen lassan leválik az egész burkolat.Kétoldalas ragasztószalaggal vissza lehet tenni, de például az első burkolat ahol a gépet fogjuk nagyon bonyolult felületre van ragasztva, és a ragasztószalagot nem lehet szépen rátenni.
A szerviz cseréli kb. fél óra alatt, 4-5000.- ért, csak elég bosszantó ilyesmivel vacakolni egy amúgy tökéletes, drága gépnél.
Ez volt az egyik ok, ami miatt megváltam a D 200-tól. -
Degeczi
nagyúr
válasz
johnjohn
üzenetére
gondolom ha jól tapad egy gumiburkolat, az könnyen hajlamos lehet nyúlásra
annak idején az Oly 8080-on is feljött emiatt a gumi széle
D70-en meg a csatlakozókat védő gumisapkákat nem tudom úgy visszanyomni, h a helyükön maradjanak: azok is nagyobbak már egy picit, mint kellene
talán nedvességet szívnak be, vagy csak az öregedés
-
Pilács
senior tag
Jól hallottad, valóban nem kattan nagyot amikor elkezd működni a VR, én is meglepődtem. De ha csendben fülelsz, akkor lehet hallani ugyan azt a "működési hangját", zúg kicsit amikor dolgozik a VR. De a kattanást vhogyan csökkentették. Másrészt a fókuszgyűrű megfogható és használható, nem az obi végét kell tekergetni ami eléggé kényelmetlen, de persze nem kapsz 200mm-t csak 105-öt de azt 18mm-től

-
Zsadi
őstag
A 18-105VR működése már halkabb mit az 55-200-é?
Volt egy pár percig a kezembe egy ilyen objektíves gép, és feltünt, hogy az 55-200-hoz képest nincs az a kis "kattogós", vagy nem is tudom hogy nevezzem hang
bekapacsolt VR mellet az obinak fokuszáláskor, és működik a VR.
Ez normális, vagy nem is működött a VR? (On állásban volt) -
-
Dare2Live
félisten
válasz
jorden06
üzenetére
Nikon szervizesel beszélgettem anno tömeghibákrol tőle összegezve:
Nikonnal D50/D70 volt az utolsó sor ahol még tömegével voltak zárszerkezet gondok, deott tömegével. Azóta egy tömeghiba volt az a D200 burkolatával kapcsolatban volt állítólag 1-1.5 év aktiv használat után kaki illetve kuka. Sok D200 tulaj van itt ilyet senki nem látott?D200/D80tól nincsenek komoly szériahibák... tudtommal. Apropó.... Saturation bajnok Rockwellnek ugye szétment a zár vagy mi a D3ba...
de ez 1 eset, nem tömeg.Canonban nem vagyok jártas de hallomásból ott is voltak bajok a 300D/350Dvel.... szoval ha használtan/külföldröl vázat akkor min 400Dtöl fölfele.
Más márkával meg 0 azaz 0 a tapasztalatom így nemszolok....
-
Karima
őstag
Persze persze, nem azt mondom, hogy nem jön jól néha, de ha lenne 2 verzió a d90ből - egyik LV-s, a másik LV nélküli - és az LV nélküli mondjuk egy huszassal olcsóbb lenne, akkor én gondolkodás nélkül azt választanám. Inkább vennék egy USB kábelt repeaterrel, kb 3000ért, és rálökném laptopra Camera Control Pro támogatással.
De ez csak az én véleményem. Lehet hogy valakinek meg annyira fontos az LV, hogy akár még egy huszast is ráfizetne csak emiatt. Szerencsére nem vagyunk egyformák

-
Az egyik vázamban van LV. Egy termékfotózást csináltunk az egyik ügyfelemmel a héten, ahol nagy könnyebbség volt hogy nem kellett a kb 70-80 kép elkészítésekor (a képek nagy részét többször el kellett készíteni) a keresőbe nézni, hanem mind a ketten egyszerre a kijelzőn néztük a beállítást. A gép persze állványon volt. Szóval nem mindig haszontalan a LV, de igazából csak állványon érdemes használni. Tájképnél, éjszakai felvételnél is nagyon jól használható.
-
törölt tag
Üdv.
Nyomtató ügyben jövök.Ma vettem kézbe pár hónap termését,igen borsos áron.Viszont az eredménnyel maximálisan elégedett vagyok.Csúcs minőséget kaptam egy valódi fotó labortól.Csak hát az anyagiak.Mondjuk egy évben előhívatok kb 40-80 ezer forintért.
Pár év alatt szép kis summa ez.Ha van valami nyomtató ami hoz egy professzionális optikai minőséget,és mondjuk az ára belefér egy vagy másfél év előhívási költségébe akkor azt szívesn venném.Legalább is informálisan.
Elfelejtettem,h minimum A4 a legalsó méret. -
jorden06
senior tag
Na pont ezért kérdeztem, hogy volt-e vkinek vmi hibája magával a géppel, pl. zárszerkezet. Úgy tudom, hogy az már húzósabb, 30-40e Ft. cégtől függően. Mert ha, ahogy te mondtad, az USA-ból rendelek gépet, nincs garim
a szenzortisztitást túlélem, de egy komolyabb baj, ami nem kis összes, az nem esne jól. -
werttzui
addikt
Egy kérdés a d90,hogy boldogul a manuális obikkal? (ugyan úgy mint a d200-al vagy csak annyira mint a d80 asszem fénymérés nem működött? )
Aktív témák
Hirdetés
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Annyit meg megér.

csak neki máshol .. nem, inkább máshogy .. feszít 
Pedig elég szépen le vannak árazva, amik kinn vannak

a gumi burkolatot kapta !