- iPhone topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Aktív témák
-
Pilács
senior tag
Kiss Fotó a Kápolna u. 22 alatt. Meg is kérdeztem, 5000 ft egy szenzor tisztítás, megvárható, csak előtte érdemes odaszólni, hogy ott van e az illető aki csinálja.
Én nyugtával fogom dícsérni a napot, minden esetre örülök, hogy pozitív fordulatot vett a dolog, és nagyon gyorsan reagáltak.
A hotpixel eltüntetéséhez, azaz "remap"polásához szét kell szedni a gépet?
-
Pilács
senior tag
Jól hallottad, valóban nem kattan nagyot amikor elkezd működni a VR, én is meglepődtem. De ha csendben fülelsz, akkor lehet hallani ugyan azt a "működési hangját", zúg kicsit amikor dolgozik a VR. De a kattanást vhogyan csökkentették. Másrészt a fókuszgyűrű megfogható és használható, nem az obi végét kell tekergetni ami eléggé kényelmetlen, de persze nem kapsz 200mm-t csak 105-öt de azt 18mm-től
-
Degeczi
nagyúr
(és a Vatera hülye minősítéskényszerét is: rengeteg olyan "pozitív visszacsatolást" olvasni, ahol még meg sem kapta az illető a terméket, de már pozitívat ad, mert 40 nap után muszáj - negatívot adni pedig nem mer, hiszen sok pénze forog kockán)
nem tudom, vmi nagyon nincs rendben
olyan árakra megy le, h egyszerűen kizárt a tiszta eredet...
(pl. D80 + 18-135 106e-ért minden költséggel együtt? ha abból levonod a Vatera és a Paypal jutalékát, jó, ha 90e körül maradt neki... mennyit érhet abból a váz és az obi külön-külön? 60/30e? ilyen nincs, ha tényleg új és nem is lopott)indexes fórumokon több olyan esetről is olvasni, amikor használt cuccot küldött: és valóban egy magyarázat lehet az is, ha eredeti felhasználók által garban visszaküldött, majd gyárilag fölújított cuccokat szerez be
-
runner 125
nagyúr
Hali!
Elvileg az.
Én is csak a kb 360 pozitív visszajelzés miatt mertem tőle vásárolni/előre utalni.
A garancia 1év.
A pontos menetét leírta e-mailben, azt hiszem be kell regisztrálni a gyári szám alapján a gépet,és onnantól kezdve 1év gari van rá-itt nálunk érvényesíthető a Nikon szervizekben.
Üdv.M
ui.Akkor mondom azt h 100%-ig megbízható ha megkapom az obit és a markolatot is.
Ezek elvileg még ezen a héten megérkeznek..
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TP-LINK routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Canon EF 100-400 f4.5-5.6 L IS USM II objektív eladó
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Fuji X-S20 2.5 év garival
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest