Hirdetés
Aktív témák
-
ArthurMiller
senior tag
válasz
Dare2Live #3958 üzenetére
Nem gondolom, hogy egy napon lehetne a két gépet említeni. Olyan lenne, mintha egy középkategóriás, jó autót, pl. toyotát összehasonlítanál egy ferrarival. Értelmetlen.
A D3-al "csupán" pár apró gond van...először az ára...ami piszok sok. Viszont ha a szegmens kínálatát nézed, ami gyakorlatilag a Canon-tól jön, és legjobb tudomásom szerint 8000 USD, akkor nem is olyan sok. Ezek profi gépek, elsősorban munkára valók, alkotásra, nem holmi amatőr huncutkodásra, amit én művelek. Ergo, nem nekem találták ki őket. Egyszerűen értelmetlen ennyi pénzt beletenni. Bőven megtenné a D300 is.
Ugyanakkor, ha váltok, akkor szeretnék egy nagyon jó, időtálló profi gépet, még ha nem is aknáznám ki messzemenően minden tudását. Úgy döntöttem egyszer élek, egyéb költséges hobbim nem nagyon van, elég sok időt áldozok a munkámra, így a megmaradt szabadidőmben ezt a gépet szeretném nyúzni. Még ha nem is "alkotok" vele semmi értelmeset. De örömömet lelem benne, jólesik belenézni a keresőjébe (már próbáltam), megnyomni az expo gombot. Ciki, de talán ez a fázis az, amikor úgy érzem, szeretem a fotózást. Több, mint egy jó kép feldolgozása, nézegetése. Nem is vagyok igazi fotós....
Szóval, vívódóm erősen, és kezdem úgy gondolni, hajlandó vagyok fizetni, főképpen azokért a percekért, amikor egy ilyen gépet használok. Ha ezek után úgy gondoljátok ,hogy nem vagyok normális, akkor lehet benne valami...
Aktív témák
- Sony A6000 + 18-50mm kit objektív + tartozékok + Sigma 30 mm f1.4 felárért.
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ /1835 / 4500 / 4000 / 5200 / 600 expoval )
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- ZEISS Batis 40mm F2.0 Sony E
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel. (KEVÉS vagy 980 vagy 4200 expoval! )
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest