Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
ArthurMiller
senior tag
válasz
Dare2Live #3958 üzenetére
Nem gondolom, hogy egy napon lehetne a két gépet említeni. Olyan lenne, mintha egy középkategóriás, jó autót, pl. toyotát összehasonlítanál egy ferrarival. Értelmetlen.
A D3-al "csupán" pár apró gond van...először az ára...ami piszok sok. Viszont ha a szegmens kínálatát nézed, ami gyakorlatilag a Canon-tól jön, és legjobb tudomásom szerint 8000 USD, akkor nem is olyan sok. Ezek profi gépek, elsősorban munkára valók, alkotásra, nem holmi amatőr huncutkodásra, amit én művelek. Ergo, nem nekem találták ki őket. Egyszerűen értelmetlen ennyi pénzt beletenni. Bőven megtenné a D300 is.
Ugyanakkor, ha váltok, akkor szeretnék egy nagyon jó, időtálló profi gépet, még ha nem is aknáznám ki messzemenően minden tudását. Úgy döntöttem egyszer élek, egyéb költséges hobbim nem nagyon van, elég sok időt áldozok a munkámra, így a megmaradt szabadidőmben ezt a gépet szeretném nyúzni. Még ha nem is "alkotok" vele semmi értelmeset. De örömömet lelem benne, jólesik belenézni a keresőjébe (már próbáltam), megnyomni az expo gombot. Ciki, de talán ez a fázis az, amikor úgy érzem, szeretem a fotózást. Több, mint egy jó kép feldolgozása, nézegetése. Nem is vagyok igazi fotós....
Szóval, vívódóm erősen, és kezdem úgy gondolni, hajlandó vagyok fizetni, főképpen azokért a percekért, amikor egy ilyen gépet használok. Ha ezek után úgy gondoljátok ,hogy nem vagyok normális, akkor lehet benne valami...
Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Le Mans Ultimate
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ubuntu Linux
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 Is STM és Canon EF-S 18-135mm 1:3.5-5.6 Is objektívek
- ELADÓ - Nikon AF-S 50mm 1.8G objektív szép állapotban, dobozában (full frame & aps-c)
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Sony A6000 + 18-50mm kit objektív + tartozékok + Sigma 30 mm f1.4 felárért.
- AF Nikkor 70-210mm F/4 eladó!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest