Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Aktív témák
-
ArthurMiller
senior tag
válasz
Dare2Live #3958 üzenetére
Nem gondolom, hogy egy napon lehetne a két gépet említeni. Olyan lenne, mintha egy középkategóriás, jó autót, pl. toyotát összehasonlítanál egy ferrarival. Értelmetlen.
A D3-al "csupán" pár apró gond van...először az ára...ami piszok sok. Viszont ha a szegmens kínálatát nézed, ami gyakorlatilag a Canon-tól jön, és legjobb tudomásom szerint 8000 USD, akkor nem is olyan sok. Ezek profi gépek, elsősorban munkára valók, alkotásra, nem holmi amatőr huncutkodásra, amit én művelek. Ergo, nem nekem találták ki őket. Egyszerűen értelmetlen ennyi pénzt beletenni. Bőven megtenné a D300 is.
Ugyanakkor, ha váltok, akkor szeretnék egy nagyon jó, időtálló profi gépet, még ha nem is aknáznám ki messzemenően minden tudását. Úgy döntöttem egyszer élek, egyéb költséges hobbim nem nagyon van, elég sok időt áldozok a munkámra, így a megmaradt szabadidőmben ezt a gépet szeretném nyúzni. Még ha nem is "alkotok" vele semmi értelmeset. De örömömet lelem benne, jólesik belenézni a keresőjébe (már próbáltam), megnyomni az expo gombot. Ciki, de talán ez a fázis az, amikor úgy érzem, szeretem a fotózást. Több, mint egy jó kép feldolgozása, nézegetése. Nem is vagyok igazi fotós....
Szóval, vívódóm erősen, és kezdem úgy gondolni, hajlandó vagyok fizetni, főképpen azokért a percekért, amikor egy ilyen gépet használok. Ha ezek után úgy gondoljátok ,hogy nem vagyok normális, akkor lehet benne valami...
Aktív témák
- Apple MacBook
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Nők, nőügyek (18+)
- Külpolitika
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házi hangfal építés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel. (KEVÉS vagy 4200 expoval! )
- Tamron 24MM F/2.8 DI III OSD Sony E
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - Volta, Chesty, fejpánt, 3 akku (1.)
- Sigma 28-45mm F/1.8 DG DN (A) - L-Mount
- Canon EOS M50 (Traveller kit) EF-M 15-45 kitobjektívvel + 22mm f2 STM optikával EF adapterrel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest