Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MPowerPH #25720 üzenetére
Hát anno G4ga fórum társsal csináltunk vga tesztet (ami sajons végül nem került ki logout-ra), neki agy XFX 1GB-os 4870-es volt és az is lealázta a GTX260-am 1680x1050-ben egy 3,6GHz-es Q6600 tekert alattuk 4GB rammal, tehát a vga volt a szűkkersztmetszet.
980X egyelőre nálam is a favorit, aztán majd meglátjuk még mit hoz a jövő. High-end SB mi megy, menyniért, 980X ára hogy alakul.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MPowerPH #25621 üzenetére
Na csak, hogy on is legyen vki...
Haver átdobta a gépét, MSI X58A GD65-öt kapott garba az Asus X58 Rampage ROG helyett...
A CL9-es Geil 2000-es ram meg sem nyekken a Giga lapomban 1866-on CL9 2T-ben sem, 1,36V QPI fesszel, többet meg nem voltam hajlandó adni. Ment vissza garba, ideiglenesen kapott Geil 1333MHz CL7-eset a boltból, hogy legalább addig is tudjon melózni vele. -
dime27
őstag
-
dime27
őstag
válasz
MPowerPH #25637 üzenetére
Erre én csak annyit mondok h kevés utánakereséssel lehet találni olyan fórumokat,ahol elég gzadag emberkék azzal szórakáztak h tesztelték i7es konfigjaikat h melyik mit bír vki a cpu feszeket emelte az égbe vki a vtt feszt vki a ram feszt meg volt olyan is aki együttvéve mindegyiket nos ez az utolsó volt a legdurvább ugyanis igy degralálták le leghamarabb a procit nem véletlen amit ir az intel határokat azokat kbre be kell tartani persze ha 24/7ről beszélünk!Az biztos h én 24/7re nem adnék 1.3Vnál több cpu feszt 1.67Vnál nagyobb ramfeszt ill 1.38-1.4V vtt feszt!
A degradálódás időmértéke pedig hozzátenném h nem minden konfignál volt ugyanannyi idő kb ugy fognám fel mint vmi betegséget lappangási idővel volt olyan csóka akinek attol szart be a procija több hónap! után h csak a ramfesz volt 1.68V és semmi baj nem volt neki de utána hirtelen csumi a procinak szal én biztos h ilyen drága és lásd BMW01-et pótolhatatlan(hiába a gar ha lehet az életbe nem fog ki még egy olyan jó i930-at) cuccokkal nem hiszem h játszadoznék.
-
eladohardver
őstag
válasz
MPowerPH #25637 üzenetére
Egs! Hány topicbeli proc viszi 1.35vtt vel 2000 memóriát? 1-2? 1sem? volt amd procim ment 4ghz en csak épp semmit nem ért. fps emelkedés minimális volt magas NB melett is. Aki megpróbálja a topicban, és csak magas feszekkel képes elérni magas mem sebességet az már hülye? egyből mindenkinek le kell ugatnia ha netán megosztaná a tapasztalatait? Grat látszik magyar vagy.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MPowerPH #25586 üzenetére
2 eset van, jó fej kereskedő cseréli ha van rakin ha nem jó fej akkor meg bevizsgálja. Inne a folyamat azonos, a továbbikaban:
Kisker bevizsgálja (pl nem hiszi, hogy döglött/baja van) ha tényleg kakk, akkor beküldi a nagykerbe, ahol 100 másik alkatrész napi beözönlése után pár nap után ismét letesztelik. Ha döglött ott is akkor majd visszaküldik a gyártónak aki ismét teszteli és ha náluk is hibásnak minősül cserélik. Proci vissza a nagykerbe posta fordultával, majd nagykerből vissza a kisker-hez. Majd onnan hozzád ha nem kaptál csere darabot.
Ezért telik jó pár hétbe a művelet.mod:
Na mivel közvetlen nagykerből volt a ram, ezért nem nagyon tarthattam igényt csere ram-ra (nem is volt több OCZ-jük pl), ezért egyből becseréltem a Dominatorra. Akkor már 3 hete szívtam az OCZ-vel és elöntötte a sz@r az agyam. Buktam -1CL-t de megy a gép és marhára nem veszem észre a hiányát igazából (legalábbis ezzel nyugtatom magam
).
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MPowerPH #25582 üzenetére
Az oké, hogy apna de ha az Intel nem veszi vissza tőlük akkor nem hiszom, hogy lenyelnek egy ekkora tételt puszira. De ne legyen igazam.
A mélyhűtős cucc nem jött be? Volt itt a fórumon akivel a ramot sütettettek meg, hogy az kicsit helyre pofozza a ramot. Hát az sem jött be...
Mondjuk eleve döglött ramnál nem volt veszteni valója...
eladohardver: Sztem ezt inkább a vicc topikba kéne linkelned, de jó röhögtem rajta minde esetre.
-
HSM
félisten
-
eladohardver
őstag
válasz
MPowerPH #25534 üzenetére
ha nem én majd az idő
Ki akarom használni a 2000 es memóriát...
am ha jól selytem nem én vagyok az egyetlen akinek olyan procija van amire ez ráférne... téneg állati gáz 950 est fogott ki egy ik ph-s 4000mhz nél az 1600 mem hez kelett neki 1.56 vtt hogy ne dobja el 1 percig linx...nálam ugyanehez elég 24/7-re 1.36v
-
-
keIdor
titán
válasz
MPowerPH #25504 üzenetére
Sajnos előfordulhat a hirtelen halál ezeknél. Valami lehet elfáradt, az is lehet, hogy az alaplapon az egyik kis SMD-vel történt valami, láttunk már ilyet ezen az oldalon. Egy újraforrasztás lehet segítene, csak kideríteni nehéz, hogy hol-merre van a gond. Szerintem egyébként ez alaplap lesz, nem proci. Az alaplap sokkal kényesebb.
Abban a Foxconn-ban volt egyszer nitros tuning is, nem? Annyira nem értek hozzá, de ha igen, akkor az lehet nem tett neki jót, valami elfáradhatott és most adta meg magát lehet.
Mindenesetre segítek ha visszajöttem Szegedről.
Nekem egyébként a ramokkal nincs soha szerencsém. Ezek most mennek, de amúgy azok nálam gyakran behalnak pedig nem is tuningolom őket, gyakran gyárin mennek...
Hála isten eddig (kopp-kopp) alaplap, proci és VGA még nem halt meg nálam. -
eladohardver
őstag
válasz
MPowerPH #25516 üzenetére
Összefossa magát
1.36 ot tudok állítani v 1.34-et 1.36 al ezzel kb 1600 memóriáig vagyok jó.... am a gyártó/support eleve azt javasolja hogy az ő beállításain próbáljam 2000mhz en a memóriát... ilyen eltárolt sablon a biosban... ott 1.5 v 1.52v van állítva vtt-nek... Erős a gyanúm h keményen droppol
-
subaruwrc
félisten
válasz
MPowerPH #25509 üzenetére
halott , v degradálódott ram modulokat hozott már vissza az életbe, nálam is és külföldi fórumokon nagy szokása van a halott dolgokat fagyasztóba rakásnak.
talán összekapja magát az imc-d de már nem lesz 100as a cpu az tuti. ha úgyis szétkapod, ennyi belefér.
de nem pesten vagy? mert akkor meg tudnánk nézni az én lapomban h mivan. -
katt777
félisten
válasz
MPowerPH #25504 üzenetére
Honnan tudnám, ha 4.2GHz-es eredményt linkeltél be?
Akkor azért az a része halt be, mert nem edzetted!A súlyzó alatt is a leggyengébb izom szakad meg.
HSM: Ki a f.szom kampányol?
Azt írtátok itt, hogy hű de jó az EVGA, én meg annyit írtam, hogy a hű de jó EVGA lapok mit NEM tudnak. Ezek szimpla tények, semmiféle kampányról nincs szó. Ha mégis tudja, akkor írják oda, nekem honnan kellene tudnom?
Főleg, hogy vannak direkt CF VAGY SLI-s lapok (ugyanis egyesek egyiket letiltják, hogy úgy olcsóbb legyen).
-
katt777
félisten
válasz
MPowerPH #25487 üzenetére
Nem lehetett "piszok jó darab", ha ilyen hamar meghalt.
Talán tényleg nem szeretik a tuningot.
Szép kis DDRI értékek.Tutira nem a RAM-ok? L1-L2 cache még elmegy, de L3 hűhadeszar.
Ha ezzel a hibával mész oda, tutira nem garozzák, az ugyanis nem vonatkozik a tuningra. Ha alapon minden OK, megszívtad (legalábbis a tuningot).
Lehet, hogy az új proci viszont nem döglik meg?Megnéztem pár hájpolt EVGA lapot, hát, még CF-t sem tudnak, vagy a 2. PCI-E slot már csak 8X (lapfüggő), hát, ennél tutira jobb az ASRock.
Fele árért főleg.
-
HSM
félisten
-
HSM
félisten
válasz
MPowerPH #25495 üzenetére
Nálam Win7 64biten a 3.91-es X64-es [link] Winrar 3685-ön, HT OFF, 1400@CL7 ramokkal 3600-3700 KB/sec közötti eredményt mér. Korábban mértem 4000-es procisebesség körül is, de winrar-nál fontos, hogy csak azonos verzióval, azonos OS alatt készült eredmények összehasonlíthatóak, és nem emlékszem, akkor mik voltak ezek.
Valamint előkaphatnál még Cinebench eredményeket is, korábban mennyi volt. Az nálam ugyanezen a beállításokon 4,98 pont X-cpu módban a 11.5-össöel tesztelve, 64biten. Többet nem tudok segíteni. -
HSM
félisten
válasz
MPowerPH #25468 üzenetére
Sejtettem... Az 53 az saját HT ON mérés 4200-on, a 4,4-et ebből kalkuláltam. De akkor nem értem, mi a probléma, mert az órajelnövelés mértékénél nem lehet nagyobb a gyorsulás, hacsak nem mókolsz mégtöbbet a ramokon, vagy valami máson.
5% difi nagyon kevés....
Na majd ha lesz ramod.... -
HSM
félisten
válasz
MPowerPH #25466 üzenetére
"...míg LinX-ben 4.2GHz és 4.4GHz között alig van különbség."
Az lenne a fura, ha nagyobb különbség lenne. 4,4 és 4,2Ghz között szűk 5% a diffi, ami 53Gflops 4,2Ghz eredmény esetén 55,5Gflops 4,4Ghz-en. De csak akkor, ha nem fogja vissza a 4,4-et a memória, L3, vagy akármi más, ez az elméleti maximális gyorsulás, ennél valós körülmények közöt csak kevesebb lehet. -
HSM
félisten
válasz
MPowerPH #25458 üzenetére
Hát ez fura... Nem lehet, hogy valami háttérben futó alkalmazás miatt csinálja? Nálam azonos beállítással, egy év különbséggel is éppen ugyanannyit mér, mint előszörre....
Persze, ehhez az is kell, hogy ne fusson semmi progi a háttérben, és kellően sok memóriával legyen tesztelve. (Olyan 3GB-tól felfelé) De sosem kellett csalódnom ebben az értékben eddig....Ha valamiért nem voltak rendben az értékek, mindig rájöttem, én néztem be valamit....
-
HSM
félisten
válasz
MPowerPH #25455 üzenetére
Nem össze-vissza az, csak meg kell érteni. A Linx (Linpack) HT OFF gyorsabb, mert HT nélküli procikra van nagymértékben optimalizálva. Valamint a proci órajel mellett nagyon érzékeny a memória paramétereire, mind a késleltetés, mind a sávszélességre, valamint a cache-ekre is. Ezért nehéz vele kiugróan jó eredményt elérni, meg ezért mér néha érdekes eredményeket...
-
i are robot
senior tag
válasz
MPowerPH #25425 üzenetére
Lehet hogy tudatlan vagyok, de mi köze a Bulldozernek a Caymanhoz?
Az utóbbi a most megjelent 6900-as vga-k architektúrája, nem?
A következő platformok amúgy tudtommal P67 és Z68 lesznek, azaz nem P65 és X68. Plusz még kérdezem, hogy a 2011 nem 4 csatornás memvezérlős lesz? Mintha ezt olvastam volna valahol, vagyis ezesetben a trichannel kitek csak a 1366-hoz lesznek jók.
-
válasz
MPowerPH #25405 üzenetére
Bios flash kicsit macerásabb, de pl rivatunerrel simán és egyszerűen meg lehet oldani downclockot:
nálam a 4870 500/900@1.263V 2D órajeleit RivaTunerral visszavettem 200/200@1.083V-ra, és ez számokban egészen pontosan: 20W megtakarítást, illetve 62-63°C idle T helyett, 42-44°C-ot eredményezett
DXVA is ugyanúgy megy, fullhd videókat simán falja ezekkel az órajelekkel -
HSM
félisten
válasz
MPowerPH #25405 üzenetére
Jaja, nagyon jó lap, két apró hibája van csak. Az egyik, hogy biza komoly tuninghoz hűteni kell keményen, a másik, hogy Virtualizálva On-Off-On módon bootol, ami kinyírja a winyókat. De utóbbit nem használom, és elvileg okkal ilyen, csináltak már neki javítást, de visszavonták, mert valakinek kompatibilitási gondokat okozott.
Többi privi.
-
subaruwrc
félisten
válasz
MPowerPH #25342 üzenetére
visszafogtam a fogyasztást, mert kicsit megrántottam a villanyszámlát és nekem kell kifizetnem
gondolkozom hogy kikapcsolok még két magot, mert most játszani sem tudok, meg szerintem 2 maggal is elég lenne arra amivel tolom..
Qru
most msn-re meg netre bőven elég, nem lennék lusta fixálnám 1.6ghz-en 0.85v-tal
-
HSM
félisten
válasz
MPowerPH #25327 üzenetére
Igazából ilyet nem lehet kijelenteni. Minden egyes prociban más "alkatrész" fogy el, más a leggyengébb láncszem, és minden egyes progi kicsit mást terhel. Az én procim pl. 1,5 év stabil működés (természetesen több óra hibátlan Linx, Prime, HCI, HyperPi 32M, memtest86+-al tesztelve) +kb. 0,03V feszültség ráhagyással mindenhol sikeresen hibára kényszeríthető volt egy egyszerű H264 720P filmmel, egy pillanatra bevillant egy fekete képkocka. nem hagytam annyiban, kicsit rádurvulva a dologra, Linx a háttérben alacsony priotitáson 3,5GB rammal, 4 szálon, HT-OFF rulez lehet ilyet, plussz ugyanezen film 4X-es sebességen bele-beletekergetve 2-3 perc alatt taccsra vágta az egész rendszert, merevrefagyott egér lett a vége a mókának. Ezt teljese áramtalanítás, tesztelt BIOS profil újratöltés után is sikerült bejátszani. Kb. +0,045V fesz megoldotta a dolgot, de egyben rávilágított arra is, hogy nem szabad teljesen megbízni ezekben a tesztekben, mert bár az általános stabilitásnak feltétele, hogy minden ilyen vacak hibátllanul fusson akár órákig, de a fordítottja nem következik, tehát hiába fut minden órákig, még nem jelent garanciát a teljes stabilitásra.
-
-
OldJohnny66
tag
válasz
MPowerPH #25294 üzenetére
Az a Mushkin tényleg király lehet, de elég húzós, az 1866-os változata meg 95000!
Kingston HyperX-ről mi véleményetek?
Más: Cut xeon-jánál, miért van az, hogy a CPU-Z 19x200-at mutat, míg a Core Temp 18x200-at? A másik kérdésem az volna, hogy 2N-ről, 1N-re ez simán átállítható, vagy valami mást is szükséges beállítani? -
cut
aktív tag
válasz
MPowerPH #25294 üzenetére
Sziasztok!
Valaki tud segiteni?
Mitől lehet, hogy egy asus p6t v2 lapban i95o es procival 1600Mhz ramokkal. a memoria olvasás, irás, másolás 19 ezer
Mig ugyanezzel a lappal és ua ezekkel a ramokkal az x5650 proci csak 12-13ezret hoz--
Az orajelek kb egyformára vannak állitva.Ellénézsét azoktol akik már látták ezeket a kérdéseim.
Annyit sikerült elérnem, hogy a szorzot lejebb vettem és a bust emeltem akkor növekedett 15 ezerre. A qpi és a bclk is probáltam növelni ahogy irtátok...Mi a megoldás? Valaki help.......
előre is köszi......
üdv: Cut
-
katt777
félisten
válasz
MPowerPH #25280 üzenetére
Amikor anno keresgéltem, nagyon sokféle RAM- volt, inkább az alaplapok QVL-e szűkíti a keretet. Akkor még DDR2-ből indultam ki, ezért CL7 1600MHz-es RAM-okat vettem, csak utóbb láttam, mennyire keveset jelent az időzítés, ergo 1866 CL8 jobb lett volna. Na mindegy, azért annyira nem bánom az OCZ-ket, még ha alig 120MHz-et lehet is csak kisajtolni belőlük tuningban. De ha 1720-at mennek, akkor csak 3.5GHz a tuning, ha meg 3.8GHz a tuning, akkot csak 1448-on futnak. 4GHz-en meg tök OK minden, csak sokat fogyaszt a gép.
(Ja, mert nekem semmi nem jó.
)
adamkaa777: Egy csomó van. Ati Tray Tools (AMD kártya híján nem indul), Aida64, ill. w7 alatt cpumeter-gadget (turbót nem ismeri), gpu-observer-gadget, stb..
-
katt777
félisten
válasz
MPowerPH #25096 üzenetére
Nem, én feltelepítem a wint, és a legapróbb szarságot is beállítom rajta, driverekkel (kivéve VGA!!!), aztán mentem az egész partíciót. Ezután feltelepítek minden komolyabb programot, beállítom mindet aprólékosan és pontosan, aztán megint mentek. Ezután jönnek az apróbb, gyakran frissített alkalmazások, szintén mindent beállítva, és megint mentek. Na, csak ezután megy fel VGA driver, és csak ezután nézek föl netre. Ergo a sok-sok kis beállítás elmentésével kb. 1 teljes napi melót spórolok meg, ha baj lenne a géppel, és XP-t 4p, W7-et kb. 12p alatt vissza tudom tenni.
lajosx: Feszeket nézd meg, mi van ott nálad.
-
HSM
félisten
válasz
MPowerPH #25066 üzenetére
Az MSI-nek nem a VGA-ival, hanem az alaplapjaival van gond. Sőt, inkább csak pancser BIOS-okat írnak, aztán úgyhagyják...
A 68x0-eknek, mint írtam, csak bizonyos programokban van baja, és csak Win7-en, ezért tuti a driveres para: [link]. Mondom, nem egy egetverő dolog, de akit érint, annak kellemetlen lehet....
Elég rendesen utánaolvastam a dolognak, mert egy Radeon párti barátomnak épp a 6850-et ajánlottam a tervezett VGA-fejlesztés tárgyának....
OFF vége. -
cut
aktív tag
válasz
MPowerPH #24977 üzenetére
BMW köszi a választ... és mindenki más... Cyber pedig ne haragudj, nem vagyok valami toppon , hogy smint megy ez forum.... sőt más forumok sem, eddig nem vettem igénybe. Pedig 1993 óta foglalkozom Pc-kel . De ebben sem vagyok annyira otthon, főleg nem tuningban. Ezért érdeklődtem....
Ugy , hogy még 1 x bocs!!!HD Video anyagokhoz használom gépet.... És sokat számít a renderelési idő.
Amugy milyen hűtőt használtok i7 hez?
nekem ilyen van: [link]
Megahalems két venitvel.... Igaz csak core tempel néztem igy 45 fok huzva , ahogy már irtam.....
üdv: cut
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MPowerPH #24714 üzenetére
Nekem egy tök belépő szintű Kingston SSD-m van az is fényévekkel gyorsabb mint a 7200-es Samum, pedig az hdd viszonylatban nem gyenge. Szóval sztem házi használatra egy sima belépő vagy közép kategóriás ssd is bőven elég. Élettartam miatt paráznak, de ha adnak 3 év garit rá, akkor azért annyira nem lehet rossz... 3 év múlva a 64GB-os ssd kevés lesz, mert most is szűkösen vagyok rajta, pedig csak a win meg 1-2 játék van rajta.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MPowerPH #24710 üzenetére
Igen, noha van olyan SLC-s ssd ami már elvielg gyorsabb mitnt a sta2 szabvány de ma még nem elterejdtek és drágák is (pont az áruk miatt). Meg igazából házi használatra már feleslegesen is gyorsak.
Keldor papa: Jaja, de ez megint olyan fícsör ami nem annyira hiányzik még házi használat mellett sztem. Mire valóban szükség lesz ezekre már rég kukában lesznek ezek a lapok kb.
-
dime27
őstag
válasz
MPowerPH #24702 üzenetére
Jah Bloodrage van meg meg egy Asrock Extreme eleinte gondolkoztam h eladom az Asrockot de max majd akkor ha nagyon keveset kell majd rákölteni összességében egy 24/7es gép lesz majd belőle oda tenném be a gyengébbik i7esemet meg majd még eldöntöm h melyik ramomat
Igazából sztem nem igazán lenne értelme eladnom a jó kis Gskill memóimat jol jönnek majd ha gulfit veszek ne adj isten az alaplapjaimba és kell a nagyobb megahertz én speciel nem is látok ár/teljesítmény függvényében manapság jobb memókat ezeknél
-
Sefi84
senior tag
válasz
MPowerPH #24702 üzenetére
Az EVGA-val csak annyi a bajom, hogy nincs rajta USB3 se SATA3 és árban meg ugyan ott van, kettőjük közül csak az tudna meggyőzni ha valaki megmondaná mennyire melegszik a kettő, mert az asusról azt hallottam, hogy forró fejű az EVGA-nak nagyobb a hűtése ahogy nézem!
Melyik droppol nagyobbat, melyiknek jobb a biosa, minimum Vcore (a DFI-ben 1V az alja lejjebb nem megy pl.), meg milyen fokozatokban lehet állítani a kettőt ezeket sem tudom ezért is kérdem! -
dime27
őstag
válasz
MPowerPH #24698 üzenetére
Nem vagyok hülye megvannak azok is még el nem adnám semmi pénzért őket márcsak azért sem mert ugysem adnának értük semmit se szal csak buknék rajta hatalmasat meghát lassan összeál a 2ik i7es config is
Kistesó érkezik melléjük
:
ezeken elméletileg ugyanaz a chip van mint a Tridentjeimen csak kisebb a ramborda rajtuk igy elfér majd felettük a Noctua NH-D14em, kapok hozzá a képen is látható active ramhűtőt is amiről azt olvastam h elég halk maximumon is mivel elég nagy ventik vannak rajta!Asszem még jó időben vettem meg őket mert tegnaptól ahogy látom elkezdett zuhanni a forintunk is elég rendesen persze-persze mikor máskor mint Karácsony előtt!!!
-
-
eladohardver
őstag
-
Gaben01
őstag
válasz
MPowerPH #24634 üzenetére
A ramok gyárilag 1,65V@1600 9-9-9-24, mivel a ramokat még nem teszteltem ki mit bírnak,így 1,65V@1400-on mennek,hogy ne kavarjanak be. Mentek már 8-8-8-20 időzítéssel is,de jelenleg 9-9-9-24-el mennek és így sincs meg mindig a 6GB.Érdekes,hogy hidegindításnál nincs meg a 6GB,de egy restart után előjön.
Tudom,hogy sok neki a vtt,de első körben a procit akartam belőni stabilra.Egy friss win7 megoldhatja a problémámat?Amúgy is érik már egy reinstall. -
dime27
őstag
válasz
MPowerPH #24624 üzenetére
Hally
sok sikert a ramhoz tutti h jól fog menni egy kis ízelítő a kistesójától és ez még nem a GT Dominator volt 1600Mhz cl7-es kitt volt:
tutti a Tiéd is szárnyalni fog kivi vagyok h mit megy a Bloodrageben apropó Foxconn megnézted h nem-e fog a ram hűtőbordája beleütközni majd a Truexbe ill a rajta lévő ventibe?Tudom leszerelhető róla a ramhűtőborda de lehet akkor már melegedni fog mondjuk cl7 2000mhzen?!
Én inkább maradok a Gskill-nél már láttam halott Dominatorokat sajna ill Mushkinokat is
Jah Mushkin Redline Frostbyte cl6 1600Mhz Asrockomban gond nélkül vitte 1.62V-al az 1920Mhz 7-7-7-20at 1T vel szal aki ramvásárláson töri a fejét és jó ramot akar venni ill nem akar parázni h beleér-e vajon a ramja a procihűtőjébe az veheti nyugodtan még a Noctua NH-D14es monstrumom se ütközött bele!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MPowerPH #24622 üzenetére
Leginkább hasraütés ahogy nekem tűnik.
Bár nyilván nem, mert steppingen belül is egy-egy eresztés más-más vid-et kap. Gondolom egy napban egy eresztésből megnézik a leggyengébbet és ahhoz igazítják a többinek is a vid-jét. Kb vhogy így lehet. Nem tudom, Intel mérnök még nem voltam.
Tehted is, mert kb semmi értelme nem lett volna. Mint ahogy én is majdnem beleugrottam egy 940-esbe. De érted az is C0, a nagyobb szorzó meg nem ér annyit mint amibe került volna.
Lehet egy Asrock-ban, vagy vmi über Evga lapban máshogy viselkedne. Direkt nem írtam Gigát, mert a végén kiújul az Asus vs Giga csata.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged