- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cinkoxid #39727 üzenetére
Elméletileg könnyen lehet ezzel a modellel legózni és elbír a pumpa 3 darab 120-s radit, de 2-t mindenképp
Így cseréltem.
Megküldtem egyébként 28 fokos szobában, 90 fokos volt a legmelegebb mag, de a fogyasztása durva lehetett, mert a 850-s XFX tápom passzívban leállította magát, miközben 4200-n alig melegszik.
Nem jó a ház erre (nagyon semmire, komolyabb konfig esetén) így nem fért be, a radiátor, így oldottam meg:
Sufni, de elmegy.
-
bim
veterán
válasz
cinkoxid #39043 üzenetére
Nehezen találtam meg ezt a doksit. Valahová be kellene égetni mert jól jöhet. Ez alapján adnom kellett még egy kis feszt a qpi-nek mert tegnap dobott FC3 közben egy kékest és emlékeztem hogy te már írtál egy ilyen segítséget.
Ez ugye az eseménynaplóban rögzített kód?Nekem 0x0-t logolt. (bár nekem nem írt "A"-t a végére.ez mást jelent akkor?)
-
mpierre
veterán
-
-
sg22
senior tag
válasz
cinkoxid #39421 üzenetére
valami cink van a RAM-mal. le-le fagyogatott a gep neha. elinditottam ram tesztet es megint lefagyott. az osszes dunmp file szerint valami a rammal van.
hogy tudom stabilizalni? nemhogy OC nincs, meg alacsonyabb az orajel, asszem 1204 mhz korul megy 1333 helyett. (corsair 4gb dual kit xms3). fesz 1.64 idozitesen meg lazitottam is picit, 9-9-9-27.
van meg sok beallitas a ram idozitesek beallitasara, en csak az alapokat allitottam be. azokat is bekellene allitgatni? de nem talaltam sehol azokra vonatkozoan az ertekeket.ha nincs OC a ramon, hagyhatom auto-n a memoria ertekeit?
-
ZetorGumi
addikt
válasz
cinkoxid #39370 üzenetére
Szerintem csak nem nézted.
Ahogy írták, tényleg nagyon melegszik, mert gyér a gyári, kis borda, és az X58 chipset, az nagyon melegedős fajta.Mondjuk nálam mikor hozzámkerült, már akkor ugrott rá a vizesblokk, szóval nem használtam se a ventis hűtést, sem a gyári, kicsit.
-
válasz
cinkoxid #39370 üzenetére
Nem érdekes, sajnos baromira forró, nyáron játék alatt !!alapfeszen!! 95 fokot is elérte, most alulfeszelve ilyen időben nem megy 80 fok fölé, de nagyon gyér az északi híd hűtése, a nagyobb borda - 5/8 fokot jelent, a venti rá már elegendő lenne /65 fok max/, de annak meg olyan a hangja mintha egy szúnyog repkedne a gépben...
Úgyhogy borzasztó ez a megoldás, de nem nézem így nem érdekel. -
Pogifej
csendes tag
válasz
cinkoxid #39339 üzenetére
Erre az élettartam kérdésre próbálok válaszolni. Elektronika javítással foglalkozom, elektrotechnikusként ezért autentikus vagyok talán. A félvezetők is öregszenek, hogy a rákapcsolt túlfeszültség vagy a túl magas üzemi hő felelős ezért inkább azt nem kutattam, de mivel összefüggnek illetve ok-okozati kapcsolatban állnak így mindegy is. Úgy vettem észre 1 proci és 1 alaplapos tapasztalat alapján (neked bőven nagyobb tapasztalatod van ezen a téren), hogy uncore feszt kell emelni becsülettel ehhez a frekihez ami a procit terheli ha nem csalatkozom túl nagyot. Ha le is tudod hűteni, attól még lapka szinten melege lehet és a magasabb fesz is rátesz az öregedésre.
Audio erősítőkben több éves léptékben a félvezető fáradás hirtelen halállal jelentkezett a végtranzisztoroknál. Mivel egyéb oka nem volt a tranyó halálának és a cseréjével évekig tovább muzsikált az erősítő, így kizárásos alapon konstrukciós azaz működési paraméter méretezési hiba miatti félvezető öregedés lehetett az ok. Magasabb fesz és disszipációs tűrésű példánnyal ez az erősítő örök élet meg egy nap. -
ZetorGumi
addikt
válasz
cinkoxid #39321 üzenetére
Biztosan nincs olyan játék.
Az ilyen konfigokat nem erre rakják össze.
CPU igényes munka, e-penisnövelés, meg esetleg 1-2 benchre raknak ilyet tesztpadon.mpierre: Az SR-X meg méghorrorabb áron van.
R3E-m volt, és szerettem a biosát, szerintem jó.A Giga OC biosát nem láttam még.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
cinkoxid #39283 üzenetére
Tervbe volt véve egy fejlesztés de elment másra a lóvé, szóval marad egyelőre minden nálam a régiben. Így is kellően erős, bár a 460 SLI-hez már kevés alapona 920, kicsit kell majd rántanom rajta. Olyan 3,5GHz sztem bőven elég lesz, azt még viszi simán ez az öreg C0-ás is.
-
-
-
-
Shokkolo
addikt
válasz
cinkoxid #39226 üzenetére
Hááátát valami csúnya konzernyitóval bontott oldalú bódában szörcsög valami pumpának gúnyult izzé, szikrázik benne 6 sokcsippes dádéerháááárom és mindezt valami corsairnek gúnyolt csincsengcsünk bigyó.
A szörcsögés alatt izzad egy gyííííhét, de persze csak izzad, mert az 1.8 -as celeronom kenterbeveri
Van ott valami emese légkevergetővel szerelt, csajníz képcsináló meg valami rusnya kék gagyibájt lapFélre a viccet: szép kis gép.
Ismét ~12Gb ram, combos VGA, és a gép fele Corsair
CukikisI7 -
-
válasz
cinkoxid #39173 üzenetére
Vannak megmagyarázhatatlan dolgok. Viszont jófajta táp, vagy sem, ha mindegyik ugyan azzal halt meg és hasonlóképp nem bántottad a lapokat, akkor én elkezdenék gyanakodni.
A gyártót meg nyugodtan piszkáld, ha még van garancia. Hogyha nincs, akkor tényleg fölösleges.Qru: Köszi, így már érthetőbb a dolog.
Más kérdés, hogy ezt nálam alapbeállításon csinálta. Van az előtte és az utána érték. A beállítások azonosak, csak közben volt egy 4GHz-es (sikeres) kísérletem.
-
-
-
válasz
cinkoxid #39069 üzenetére
Ebből nekem az jön le, hogy nem jó a BIOS!
Én a legfrissebb bétát csak Win alól tudtam felrakni (X58A-UD5) és ha nálad is béta van, akkor lehet, hogy csak Win alól tudod frissíteni. Illetve, hogyha tényleg egy hibás bétáról van szó, akkor a legutolsó stabillal kellene próbálkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest