Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Sziasztok!
Van egy régi Acer V193W-A LCD monitorom, nem akarom kidobni, ezért rákérdezek, hátha valaki tudja mit lehet kezdeni vele.
A hibajelenség: Bekapcs után pár másodpercig néha ad (hibátlan) képet, majd elsötétül és semmi. Ha ki-be kapcsolgatom, akkor sokadik alkalom után ismét van pár másodpercig kép, majd semmi. Viszont minden bekapcs után ott az Acer logo szépen, ezután kellene megjelenni a képnek.
Olvasgattam, keresgéltem, kondi púposodás és fáradás szokta ezt okozni, szét is szedtem és reménykedtem, hogy ennyi lesz a gond nálam is, de semmi púpos kondit nem látok a lapon
Kiméréshez meg hülye vagyok, nem tudom mit merre, hogyan.
Nagy baja nem lehet, mert amikor ad képet akkor az hibátlan, az Acer logo is jól jelenik meg mindig. Szeretném megmenteni ha lehet, úgyhogy bármilyen ötletet szívesen fogadok
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MAG 341CQP Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/175hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/Type-C/HDMI 2.1
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- SAMSUNG (LS28BG700EUXEN) 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG950EUXEN) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ
- Eizo EV2736W 27" képátló/ IPS panel / 2560x1440 (WQHD) / fehér szín / 6 hó gari
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Forest Gray - Használt karcmentes, 3 év gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest