Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a OnePlus 13T
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Sziasztok!
Van egy régi Acer V193W-A LCD monitorom, nem akarom kidobni, ezért rákérdezek, hátha valaki tudja mit lehet kezdeni vele.
A hibajelenség: Bekapcs után pár másodpercig néha ad (hibátlan) képet, majd elsötétül és semmi. Ha ki-be kapcsolgatom, akkor sokadik alkalom után ismét van pár másodpercig kép, majd semmi. Viszont minden bekapcs után ott az Acer logo szépen, ezután kellene megjelenni a képnek.
Olvasgattam, keresgéltem, kondi púposodás és fáradás szokta ezt okozni, szét is szedtem és reménykedtem, hogy ennyi lesz a gond nálam is, de semmi púpos kondit nem látok a lapon
Kiméréshez meg hülye vagyok, nem tudom mit merre, hogyan.
Nagy baja nem lehet, mert amikor ad képet akkor az hibátlan, az Acer logo is jól jelenik meg mindig. Szeretném megmenteni ha lehet, úgyhogy bármilyen ötletet szívesen fogadok
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Fedora Linux
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Formula-1
- Apple Watch
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27BG650EUXEN) QUAD HD 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Dell 27" P2720D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI 1 év gari - 3db elérhető!
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- SAMSUNG (LS27CG554EUXEN) 27" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest