- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung SmartTag2 teszt
-
Mobilarena
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman2
őstag
válasz
Core2duo6600 #5801 üzenetére
Az valami ősrégi Marklin kellett legyen, az 3 sines és váltakozó áramú, de erről Yanez kolléga tudna többet mesélni.
Üdv.
-
br120
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #5799 üzenetére
-
Batman2
őstag
válasz
Core2duo6600 #5799 üzenetére
Szevasz
Az én nagyobbik gyerekem 4,5éves, és van terepasztalunk, ennek ellenére egyelőre semmiképpen sem adnám a kezébe, elő sem vettem még mióta a gyerek meg van, mert túl fiatal még az ilyen érzékeny, sérülékeny dolgokhoz.
Ellenben fa sínen futó, elemes vonatot már 3 éves korában kapott az bírja a strapát, még akkor is, mikor kézzel akarja tolni vagy éppen haladás közben rátenyerel és kereszttől kezdve váltóig (értsd egyszerű elágazás), hídig minden van hozzá, azóta már bővítettük is a sín állományát és nagyon jól el lehet vele játszani, most nekem is csak az a vasútmodell, én ezt javaslom !Amúgy 0-ás méret az, ami már elég nagy, strapabíróbb a valódi modellek között.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Ultimate előfizetések
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest