- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
Az első cikk amit linkeltél, nagyon hasznos, de még mindig maradt pár kérdésem.
A második cikk talán nem annyira jó (bár érdekes, mint tapasztalat, vélemény).Kérések: (mind digitális)
1. Ha a sínben egyenáram megy (én így tudom), akkor hogy mehet mellete még extra információ is váltóáramként? Az egyenáram miért nem annullálja azt, hiszen az minden frekvenciát kiolt (gondolom).
(egyébként én eddig azt hittem, hogy rádiósan megy)
2. Továbbra sem tudom/értem, hogy mondjuk egy piros lámpánál miért áll meg a vonat. -
YanezTTrain
tag
-
YanezTTrain
tag
Üdv!
Lilliput tolató majdnem 50L az ára, szerintem sok érte. Itt Angliában 120 - 150L egy Lilliput Flirt attól függ hol veszed, meg mit tud. Dekóder, hangmodul, stb.
A Piko gépek sztem árukhoz képest jó mozdonyok, nekem Piko Taurusom volt, újonnan vettem, soha nem volt gond vele. 880-as íven gond nélkül elmegy, még a 760-ason is, de a kapcsolója olyankor már beakadhat az ütközőbe.
A BR-118, ha nem változtattak az eredeti Gützold hajtáson akkor örök darb.
Blue Tiger hmmmmm.... Azért majdnem 200L-ért nem biztos, hogy bevállalnám a Mehano-t. Ennyiért már kapsz Roco-t, Rivarossit, stb. Ha nem is éppen kék tigrist. Azért csak Mehano...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Formula-1
- Óvodások homokozója
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Adobe Photoshop
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest