- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
-
Mobilarena
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
YanezTTrain
tag
válasz
ezsolti #4474 üzenetére
Nem a minőségben van az árkülönbség. Csak a névben. Mivel Magyarországon viszonylag kevesen ismerik. Van olyan jó mint a Roco, a Piko-t meg agyonveri. Sőt, ha megnézed a teljes kínálatot, például a váltók terén szerintem veri a Roco választékot. Van polarizált és nem polarizált váltójuk is. Itt természetesen ez a menő, meg a Hornby. Mivel itteni gyártás. Itt is mint minden normális országban működik a vedd és védd a hazait dolog.
Szerintem nyugodtan veheted a peco síneket, nem lesz vele gondod. A sínkorona magasságra figyelj, mert abból is több félét gyártanak, de van átkötőpapucs, meg mindenféle ami kell. Még középső beszerelhető pontérintkezősort is gyártanak, így még a Marklinhez is tudom a Peco flexijét használni. Mondjuk egy váltó már kicsit macerásabb lenne...A fugi mozdonyok és kocsik zörögni fognak rajta. Piko is nem kicsit!
-
YanezTTrain
tag
válasz
ezsolti #4429 üzenetére
Ha kereskedőhöz viszed, az mindegyik rendesen aláigér a dolgoknak. Ahogy előttem mondták volt, valami hirdetős oldal a leg tutibb. Jön a karácsony, van esélye, hogy rámarnak a dologra. Esetleg ide is betehetsz pár képet, lehet itt is lesz érdeklődés a cuccokra. Egy próbát mindenesetre megér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest