- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulipanti
tag
válasz
Boxer001 #5131 üzenetére
Lehet, de én akkor sem hiszek ezekben a dolgokban. Mellettem baba koromba is ott volt a macska, soha nem volt belőle semmi baj.
Én semmilyen gyógyszert nem szeretek szedni ha nem muszáj, ezért akadok fent ezen a vitaminon. Milyen dolog az, hogy már a magzatot is gyógyszerrel "etetik"? Lehet, hogy én látom rosszul, de nem fogok nézetet váltani. -
Tulipanti
tag
válasz
Boxer001 #4451 üzenetére
Persze tudom én ezt. Nem lehet egyszerű ennyi állatot etetni, itatni meg foglalkozni velük. Az a tehén dolog szörnyű lehetett. én az animal planet-en láttam ilyen történeteket, már az is nagyon megrázó volt számomra.
Én kisebb tanyára gondoltam. Igazából én csak nyulakat és bárányt szeretnék. És én háziállatként tartanám őket. -
-
puttputt
őstag
válasz
Boxer001 #4014 üzenetére
Én a fűnyíró macskát választom! Porszívózik is?
/Azt hittem, a seprűvel közlekednek; mennek az új gazdikhoz, nem futárral/
Mod.: Nem akarok "dezinformálni" - a "választom" nem szószerint értendő... sajnos most nem engedhetem meg magamnak egyelőre... pedig hiányzik a nemrég elvesztett "vacak"...
-
csyo
senior tag
válasz
Boxer001 #3785 üzenetére
Jaj, legszivesebben mindegyiket befogadnám:-(
De én max Hippitanyát tudok csinálni nekik a padláson = gazdival rendelkező kóbor macskák.. Sztem a környéket egyhamar belepnék "csyo kóborló macskái"
A padlásunk kb 120nm, van helyük bőven. A tetőre ki tudnak menni, és sztem az utcára is kimehetnek.
De sztem nem tenne jót nekik, ha "félvad" városi macskák lennének belőlük. Kertes házban bevállalnám az összeset, de igy padláson:-S
A természetes kiválasztódás miatt sok lenne a betegség, fertőzés, és a környéken is szaladgálnának a macska bandák:-D
Bár én szeretem ezt a "kikötői hangulatot" ahl a macskák bandáznak, félg-meddig van is gazdájuk, és nincs is.utópia:-(
Sajnos sok az autó, meg sok a hülye ember...
Meg a cicákat me kéne oltani mindenféle ellen. A sintér begyűjtené egyhamar őket:-(Ejj, miért nemkertes házban lakom, ott arany életük lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Formula-1
- Once Human
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest