- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
Astroboy #26164 üzenetére
Khm, kértek, igen!
Na, még itt sem rágtam be. De amikor már tényleg lekoppintottak. 😿 Nem vagyok különb másik vásárlónál, de egy ilyen piti termék ennyit ér nekik?!
A másik süket dumájuk a futárral kapcsolatban, hogy sajnos nem tudják csomag automatába küldeni (?)! , azt én rendeljem meg!Van, amelyiknél működik, de ha román futár hozza, egy értesítés, hogy megkapta, hozza! Ja, pár nap múlva, hogy keres valahol, de már ő sem tudja hol van! 😸 Szóval kezdik alulmúlni magukat IS.
-
válasz
Astroboy #25985 üzenetére
Hát amikor mászkál rajta akkor azon csimpaszkodik fel, van a tornyon több játék is, a kaparónál is. Alapvetően még nem kapar úgy, mint egy nagyobb macska. Ő úgy közlekedik, úgy eszik, úgy csinál mindent, hogy közben dagaszt a lábával
A tollas pálcát persze imádja, eleve így vezettem rá a toronyra, hogy ismerkedjen meg vele, így persze nekiment már a kaparónak is, de csak úgy nem kezdte el kapargatni.
Vettem neki egy földre rakható kaparót is, lehet azt is beviszem neki a földre, hátha. Vagy majd elkapom a mancsait, és kaparunk együtt
Kanapét azért lassan szedi szét, de azt se kaparja csak dagaszt rajta, aztán néha beleakad a körme.Az a baj, hogy sajnos járta már úgy pórul macska, hogy egész addig csak ismerkedni akart vele a kutya, majd amint kapott a macskától egy pofont, ő viszonzásként elkapta. Ezért nem merem hagyni, mert ha a kutya megsértődik, elkezdi idegenként/gonoszként kezelni, akkor bántani fogja. Párom pl tegnap nagyon félt ettől, mert a kutya látta, hogy bántott engem a cica és elkezd majd tőle védelmezni, de szerencsére ezt most nem vette zokon.
Alapvetően hagyjuk őket kibontakozni, max körbeálljuk őket és amikor baj van akkor beavatkozunk. -
válasz
Astroboy #25974 üzenetére
Köszönöm
Hát ő is egy hirhedten macska gyilkos, volt már rá sajnos régebben precedens, de mivel a szomszédot se zavargatja el, így attól már nem félünk, hogy a kutya bántaná.
Tényleg csak nyüsszög rá meg rettentően csóvál, barátkozna már.
Itt a “baj” a cicussal van még, mi is megpróbáltuk kézben odavinni, de ő már picit nagyobb mint a tietek lehet. A kutya megszagolni se tudta, cserébe nekem dőlt a kezemből a vér, olyan sebeket ejtett rajtam ami még 5 nap elteltével is fáj. Na most azt nem szeretnénk, ha a kutya orra is így végezné, plusz esélyesen meg is haragudna rá és elkezdené üldözni. -
baloghgabor
aktív tag
válasz
Astroboy #25629 üzenetére
Na, erről gyorsan leszoknak nálam. Az utcán lefialt macska megette még a száraz kenyeret is az elején, amikor nálam landolt. Manapság már ha gabona van a tápban, és nem eléggé minőségi, akkor könyörögve bámul (nyávogni nem tanult meg kisebb korban, ezt a kommunikációt a macska csak az embernél használja), én meg annyira megsajnálom, hogy kap másik finomat azonnal. 🐱
-
-
dethroner
veterán
válasz
Astroboy #24537 üzenetére
Nyakláncot már nem veszek neki. Féltettem hogy este elcsapja valami autó, ezért kapott fényvisszaverős nyakbavalót. Azt a fajtát, ami húzásra kiold, hogy ne akadjon fel. 1 hét alatt 4 db-ot hagyott el. Volt amit a felraktam rá, kiment és 2 óra múlva amikor hazajött már nem volt rajta, vagy beadta a zaciba, nem tudom mit csinált vele
Normál nyakörvet meg nem adok rá, bujkál kerítések alatt és bokrok között, nem akarom hogy felakassza magát. Nem, ez a macskaajtó nem tetszetős ötlet, meg egy rohadt teliüveges teraszajtót is 200 ezerért akarnak most csinálni, elképzelni nem tudom mennyibe kerülne ha még ilyen extrát is kérnék bele, plusz ugye a hőszigetelés.
-
dudu5130
őstag
válasz
Astroboy #24368 üzenetére
Nem. Ez a korona a cicaknal már nagyon régóta meg van. Ahogy elmondtak és olvastam utána náluk is ilyen légúti meg hasmenéses lefolyása van de vannak cicák akikben ez mutalodik és egy hasnyálmirigy gyulladást vált ki amiből nincs kiút. 2 éve még nem ismert volt gyógymód.
-
SoulReaver
veterán
-
-
Nimrod
addikt
válasz
Astroboy #24199 üzenetére
Azt mondanám, hogy eddig talán 10 perc volt a max amíg tartott. Maguktól abbahagyják, szerintem fel sem tűnik nekik. A korábban említett félálmos helyzetben az ugyebár azonnal elmúlik, ha például felébresztem olyankor. Ez viszont nem. simán sétálgatnak ilyen állapotban.
-
Nimrod
addikt
válasz
Astroboy #24196 üzenetére
Most éppen nagyon enyhe, görög téli levegő, majdnem mindig nyitva az ablak. Csak teraszra járnak ki (emelet). Minden más teljesen rendben van velük. És fura, hogy csak a két maine coon kezdte el csinálni, a többiek nem (kettő európai rövidszőrű meg egy török hosszúszőrű).
-
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
Astroboy #24133 üzenetére
Dehogy! Az alatta lévő polc lóg a levegőben.
A TV meg ki van kötve. Amióta az egy hetes TV-re ugrott az egyik Cicám és hát a földön landolt. A macska is, meg a TV is. Akkor lett vége a kapcsolatnak. Mármint nem a macskával, nyugi! 😸 (akkor másfelé volt fordítva az alatta lévő komód, mégis).
-
-
balojazz
aktív tag
válasz
Astroboy #23878 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. 2 ügyeleti állatorvossal is beszéltem azóta. Sajnos mindkettő azt mondta nagyon határozottan, kérdések nélkül, hogy varratszedésig kell hordani. Mondjuk ha orvos vagyok, én is ezt mondom. Holnap kérünk varratra időpontot, remélem, csütörtök vagy péntek lesz, de nagyon letargikus szegény.
Ha a gyerekem lenne, akkor is az orvost követném, ezzel nyugtatom magam.
-
Louro
őstag
válasz
Astroboy #23661 üzenetére
Süket aludt tovább. A kutyákra izguló a radiátoron pihen. A legbeszaribb - egy maine coon - viszont figyelte, de nem kétségbeesetten. Csak ahogy szokta a tv-t bámulni
Mindig lakásban voltak, így lehet nincs meg a tapasztalat, hogy kutyával ne kekeckedjenek.
Poén: A google elég viccesen értelmezte a "dobbermann attack"-et. Az egyik book batman a dick.
-
Louro
őstag
válasz
Astroboy #23656 üzenetére
A hangzás nem változott, mert a tv dobozhangját régen se bírtam. Bár most valami szipi-szupi hangrendszere van a tv-nek, de ez is kevés. Így maradtak a hangfalak. De lehet, hogy a képminőséggel lehet valami. Imádják bámulni a tv-t. Csak az a baj, hogy folyton ott van 1-2 macsek és akkor nem tudom a távirányítót használni
-
törölt tag
válasz
Astroboy #23555 üzenetére
& Freddy76
Köszönöm az infókat. Ezek alapján ezután is kapni fog. (egyébként ez hagyma-free és glutén-free fasírt, tepsiben sül, nem bő olajban hanem csak minimális kókuszolajon)Tegnap este is megdöbbentett milyen lelkesen megköszönte a frissen sült fasírtot, kandúrtól szokatlan módon)
-
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
Astroboy #22758 üzenetére
Hát, igen, Csoki is van, mármint Csoki kutya, aki vigyáz a macsekokra. 🐶
(külön történet, meg off is kicsit itt megint: évekig nem volt előtte, pedig mindig kutyás IS voltam, de a Huskym eltűnt és nem is akartam volna soha többé. De Csoki megharapta a postást /ez komoly/ és hát a kóbor ebek is szolgálati ellátást igényelnek ugye nálunk, kivittük a telephelyre, megfigyelésre, ahol másnapra beteg lett, babézis, dokihoz vittük, kapott szurit, majd nyilván ne egyedül legyen és gyógyuljon a boxban, hazahoztam, de ha már meg is gyógyult szerencsére, nem vittem vissza, gazdit keresni, mert nálam lett neki gyorsan. Ennek már tizenéve és hűen tűri, ha a macskák pofozzák, ha olyan kedvük van 😸). -
baloghgabor
aktív tag
válasz
Astroboy #22751 üzenetére
Köszi, próbálok megfelelni Nekik, ha már az embereknek lehetetlen manapság. 😽 Sajnos minden Cicát nem tudok megmenteni, de legalább azok akik idekerülnek, Nekik jó soruk legyen. Ha lesz még erőm, meg kitartásom, próbálok még helyet alkotni a többieknek is. Segítség úgy tűnik továbbra sincsen, szóval magamban haladok, az Ő biztatasukkal:
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
Astroboy #22736 üzenetére
Csak a megfelelő hamgmagasságot próbálta éppen. Közöltem Vele, hogy indulni kellene, mert eset van és ha gondolja, menet közben is produkálhatja a magas hangokat. De nem izgatta magát túlságosan, nem úgy, mint én. Ebből is látszik, hogy macskának kellett volna születnem inkább. 😼
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6
- Facebook és Messenger
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest