- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Pici telefon, óriás akksival?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
6120
tag
Feleségem és a testvére örököltek egy házat, kb 2 éve. Nekünk nincs rá szükségünk, ezért szeretnénk eladni. A másik fél szeretné megvenni, de csak a két évvel ezelőtti ertekbecslo által meghatározott (pofátlan) alacsony áron. Két év alatt azért a környékbeli házak árai jelentősen változtak, annyiért nyilván nem adnánk. Most fogalmaztam neki egy levelet amiben ajánlok egy összeget, amiért eladnánk illetve ugyanazért az összegért meg is vennénk (az összeg a piaci ár alatt van, Szal ha megvesszük akkor masnap kb el tudom adni..)
Nincs túl jó viszony a testvérek között; a másik fél a tulajdoni jog elbirtoklására játszik (közös ismerős mesélte). Nyilván az 15 év. De mi külföldön lakunk, így nem nagyon látunk rá az otthoni történésekre.
Nyilván azt kell tudom majd bizonyítani, hogy én foglalkoztam az ingatlannal és eszem ágában sem volt lemondani róla.
Koltoztessek be egy ‘norvég rakétatudóst és kis családját’ a mi felünkre?
Bármi ötlet?Esetleg van valaki jogász itt? Akivel konzultálhatnék mondjuk egy fél órát ebben a topikban (telefonon és utalással fizetve)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Steam topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LED világítás a lakásban
- Star Trek
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest