- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Munkajoggal kapcsolatos kérdésem lenne.
3,5 éve dolgozom egy cégnél és érik egy felmondás vagy a munkáltató vagy az én részemről.
Idén a 23 szabimból van még 12. Ha jól tudom akkor csak 7-ről rendelkezem én, többiről a munkáltató. Saját rendelkezés már megtörtént, mert az eddigieket mind akkor vettem ki amikor szerettem volna.
3 év után tudtommal 35 nap a felmondási idő, amire kapom a fizetést is.
Ebből a 35 napból gondolom ki fogják vetetni velem a 12 nap maradék szabimat, hogy ne kelljen külön kifizetni. Jól sejtem?
Hogyan tudom úgy intézni a dolgokat, hogy a lehető legtovább kapjam a fizut, lehetőleg szabit is kénytelenek legyenek kifizetni, de legalábbis ne vetethessenek ki velem szabit a felmondási idő alatt?
Vegyem ki felmondás előtt még idén a 12 nap szabimat vagy várjam meg a januárt, vagy hogyan csináljam? Nekem ez már bonyolult.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest