- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam60e
tag
VALAKI SEGÍTSEN!
egy második generciós ipod minim van és most leforáztam. Kihúztam, újraindítottam és a windows nem akarja felismerni sehogy sem!!! valaki ha tud segítsen! Ilyen probléám még nem volt vele. Ja és ha ki van kapcsolva a mini ádugom az usbre akkor bekapcsol viszont a windows meg nem ismeri fel!jaés 1.3 as szoftver van rajta (tudna valaki küldeni eg linket ahonnan lelehet tölteni az 1.4 est)
[Szerkesztve] -
adam60e
tag
szerintem ennek ikább nyiss egy topicot a hardverpiacon! itt nem adás vétel folyik!
akik itt vannak azoknak vagy már van ipod-ja vagy már kinéztek egyett...
Volt egy ipod mini silverem amit coca colaval nyertem. és erre nem tudtam csak úgy áthúzni a számokat a library-ból, hanem csinálni kellet külön playlisteket és be kellett állítani az ipod opcióinál hogy ha változás van ezeken a playlisteken akkor frissítse az ipodon őket. most ezt elcseréltem egy kékszinűre (2.gen) (és nem ezért) és arra meg birok csak úgy áthúzgálni számokat. Nem tudja valalki hogy ez miért van? -
adam60e
tag
Változott az állás!
szürke, rózsaszín, zöld foglalt
lila, kék még szabad -
adam60e
tag
Nem akar valaki velem venni kzösen ipod zoknikat? Csak azért mert nekem nincs sükségem ötre és gondolom másoknak sem.
-
adam60e
tag
az nem is olyan drága én most ipod zoknikat akarok venni csak nekem sok az ami egy csomagban van. ha valaki akar még venni megbeszélhetnénk és összedobhatnánk rá közösen a lét.
Hanyadik kategóriások a mostani ipodok? -
adam60e
tag
Hallottam olyanról hogy lehet venni ipodminikhez skineket ez hogy is működik? meg lehet e itthon kapni ilyet?
-
adam60e
tag
Én feltűztem a lámpámra azzal az övcsipesszel szerintem így nagyon zsí, és egyedi, bár egy dokkolónak jobban örülnék
-
adam60e
tag
Én egyébként tegnap jutottam hozzá egy iPod mini-hez. és meglepően tapasztaltam hogy nem volt benne hállózati töltő. VIszont valaki említette az akumlátort, hogy ebben a kivitelben jobb aksi van benne! mégis mennyivel bír többet? Ja és mikor rá van dugva a gépre a do not disconect azért van kiírva mindig hogy nem bunkómódon távolítsuk el? Melyik a legújabb szoftver a a minire és mivel lehet rátölteni? Haverom mondta hogy hálózati töltő nélkül nem lehet.
.......hállózati töltőt vennék olyantól akinek van egy fölösleges......
Honnan lehet letölteni az iPod Agent et?
[Szerkesztve] -
adam60e
tag
ez most vicc? 10 k egy töltő?
-
adam60e
tag
Mennyiért lehet hozzá venni hállózati töltöt? sajnálom hogy az nincs hoizzá alapból! Én tegnap vettem egy minit és nagyon zsír!
Lehet rá rakni valamilyen programot ? Ha igen milyen programmal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Acer notebook topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest