Új hozzászólás Aktív témák
-
Jared
aktív tag
válasz
katavagyok #818 üzenetére
Hi!
Nekem speciel a rádió és a diktafon hiányzik.Ráadásul a minihez nem lehet venni italk diktafon modult.Szerintem, ha ipodot akarsz venni érdemes a legújabb generációsat venni. -
szijartg
őstag
válasz
katavagyok #818 üzenetére
szia!
amúgy nekemis minim van. 6gigás. ezis nagyon alkalni vétel volt.
ha ipodot akarsz, akkor elöbb gondolt végig mire kell. mert már van olyan is amivel ''filmeket'' tudsz lejátszani. amit én feleslegesnek tartok, ezért vettem minit.
nézz szét az aproneten, ott vannak viszonylag jó árban minik. -
Jared
aktív tag
válasz
katavagyok #816 üzenetére
Szia!
Sajnos sulinetben már nincsen.(If I correct).Which ipod?Szakik majd megmondják.Én nem vennék(annak ellenére, hogy minim van, ami egy jó alkalmi vétel volt).
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Venture Electronics VE RunAbout RA 2B-FE Amplifier
- Venture Electronics VE RunAbout RA 2B-FE Amplifier
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest