- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
addikt
Kicsit talán kapcsolódó az én problémám Sztyepadzso felvetéséhez. Nekem ugyanis van egy nem túl fiatal, de még ma is tökéletesen működő Gigabyte GA-P55-UD3L alaplapra épülő asztali gépem, amin korábban Win7 futott. Félve ettől a január 14-i mizériától, arra gondoltam, talán nem nagy mellényúlás, ha felrakok rá egy Win10-et. Ez meg is történ MCT útján, ami által hivatalos upgrade-ot kapott a rendszer. Elsőre úgy tűnt, (és az Eszközkezelő is erre utalva nem jelzett problémát) hogy minden rendben van, azonban csak most vettem észre, hogy nem ad ki hangot a PC. Ennek a típusú alaplapnak már nincs a gyártó által a 10-re készített driver, viszont ettől függetlenül minden más tökéletesen működik.
Nincs arra ötlete valakinek, hogy miként lehetne "szóra bírni" a masinát?ITT megtaláltam ugyan a legfrissebb Realtek HD Audio Drivert, és sikerült is frissíteni rá, de sajna ez sem segített, ezután sem lett hang.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gyúrósok ide!
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- További aktív témák...
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest