- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorien
veterán
Hali!
Plüss párnásban a Superlux HD681 EVO jut eszembe, de az nagyon nem supra.
Viszont kényelmes, jó hangú, erősítve még jobb.
Az Invotone HD2000 egy sokkal kompaktabb fejes, műbőr párnás, zárt, röhejes áron. -
Archttila
veterán
Az elég durva, ha Pécsen manapság így végzik a hallásvizsgálatot. Kaposváron, audiológiai rendelésen egy dupla, vagy tripla falú (nyilván nem láttam bele), ház a házban elven épített süketszobában vizsgáltak engem már 2002-ben, és tavaly a COVID utáni fülzúgásomnál is egy ilyenbe ültettek. Azt sem lehetett hallani, hogy a személyzet kint beszél, csak mozgott a szájuk. Igaz, a fejhallgatón látszott, hogy nem mai darab, ami a csonthallást vizsgálta, az sem, de ha hitelesített orvostechnikai eszköz, nagyjából kit érdekel, hogy milyen...
Én is voltam ilyen vizsgálaton miután kiderült, hogy (hozzad hasonlóan szintén COVID utan) Tinnitus tüneteim vannak. A vizsgálat végén legnagyobb meglepetésemre kiderült, hogy kiemelkedően jó a hallásom.
Persze az átlagosnál sokkal jobban kellett koncentrálnom a megszólaló hangokra, szavakra...
-
niof
veterán
Egészen biztos, hogy valami rezonáns vagy kompressziós probléma szűnt meg ezzel. Az eredeti rács egy relatíve pici lyukakkal borított fémlemez, belülről pedig még egy sűrű nylon harisnya szerű réteg is van.
Elektronikus zenéről áttérve Patti Smith-re, azt vettem észre, hogy az egyik hiba, amit ezzel a fejessel kapcsolatban felhoznak (jogosan), hogy egy kicsit shouty némely esetben, az szinte eltűnt. Nem teljesen, de nem kiabál annyira. Az S Sz hangok "megnyomására" úgy gondolom (hallom) nincs hatással, az továbbra is megvan. -
bitrograde
senior tag
Akkor ezt tedd be a fordítódba, légy szíves, aztán oszd meg a nagyérdeművel, hogy mit akar mondani:
Can you use this web service to measure hearing threshold curves?
It is possible, but not likely. Even if your headphones seal really well around your ears, they will probably only give you about 20 to 25 dB insulation from the external sound field. Human hearing thresholds can be around 0 dB in the frequency range 0–4 kHz. It is rare to find an office whose sound level is as low as 20 dB – i.e. an office in which 20 dB of insulation would reduce the sound level to near threshold levels. For a start, your computer probably has a fan and a power supply that raise the sound level above 20 dB, even at these frequencies. There may be other background noise as well. However, under very good conditions (a really quiet, still environment, no computer fan or other stray noises) it might be possible.
If so, the method would be to find the lowest sound level audible at each frequency. (How this level relates to the common standard of sound levels (see What is a decibel?) is something that we cannot tell you: it depends on the gain of your sound card and headphones. However, see the note about calibration below.)
Under normal conditions, if you seek the lowest sound level you can hear at each frequency, what you will find is the lowest level of a sine wave that is not masked by the background noise that you are hearing inside your headphones.A fontos részeket kiemeltem a könnyebbség kedvéért. Ne velem foglalkozz, hanem a magyarázattal.
Mit mér a kísérlet?
Milyen referenciákat használ ehhez? Mi ezeknek a tudományos alapja?
Milyen körülmények között ad megbízható eredményt?
Mennyire ismételhető megbízhatóan? (p. ugyanazt vagy szignifikánsan hasonló eredményt adna-e az itthon található összes forrás-DAC-erősítő-fejhallgató esetében)
Ha ezekre megnyugtatóan válaszoltál (te is visszamehetsz nyugodtan az oldalra), akkor majd folytathatjuk a beszélgetést. Addig csak a "jé, de érdekes" kategóriában csacsogunk.
Maradok krakéler önmagam. -
"ugyanezeket a dolgokat fel lehet sorolni egy szakszerű hallásvizsgálat esetén is"
Pontosan erről van szó. Épp fogalmaztam magamnak ugyanezt, amikor olvastalak. Jogosak lehetnek NoVa és bitrograde aggályai és érvei a teszt ellen, viszont ezeket az érveket nyújtsák már be az Audiológiai Orvosi Konferencián is, hátha megújítják az eddigi általános gyakorlatot.
-
Gzula[HUN]
addikt
-
Sinesol
veterán
Szerintem fogalma sincs a hallás működéséről, vagy a Fletcher-Munson görbéről, mert ha lenne, akkor legalább ésszel próbálna csalni, nem egy emberileg lehetetlen sík görbét adna meg. De az is lehet el sem olvasta a teszt utasításait, esetleg nem tudta értelmezni, ki tudja..
@Tulku: Az igaz, hogy a rendszer valamennyire befolyásolja az eredményt, mivel sokaknál nem épp referenciahang jön a fejesből/fülesből, de a topik jellegéből adódóan azért olyan extrém eltérések itt nincsenek, szóval relative kis eltérések várhatóak itt-ott, ami a teljes képet azért annyira nem viszi el.
-
-NoVa-
veterán
A magam egyszerű módján ezzel fejeztem ki azt, amit Tulku is írt, egy extrém érzékeny eszközzel végighallgattam a mérési tartomány legalját, és hallgató. Valami referenciacuccon annak a membránjára kalibrálva lehet ilyet mérni, különben csak az eszközödről lesz valami lenyomatod, a hallásodról max akkor, ha mások is a te cuccodon tesztelnek, és összevetheted a görbéket.
-
-NoVa-
veterán
Hát, a Shuoer EJ07 (1DD 2BA 4EST) eléggé izolált, és eléggé részletes, hogy a legkisebb hangfoszlányt is megmutassa. Meg viszonylag halkan szoktam zenét hallgatni, mert tervezek még olyat 20 év múlva is, szóval ráérek még megsüketülni:
-
s4tch
veterán
Van, akinek nem tetszik az Ant, pl. bajnokpityu korábban írt róla lesújtó kritikát. Nincs ezzel gond. A fejes talin mindenki meggyőződhetett róla, hogy van, amivel kegyetlen jól működik az Ant, és van, amihez kevésbé passzol. Pl. a HD600-hoz az olcsóbb Spartan Helot jobb volt, a Focalomhoz a nagy Violectric (sokszoros áron) jobban tetszett, viszont a Tinhifi P1 az Anttal adta ki. Ennek nincs újdonság ereje: én még nem hallottam olyan erősítőt, sem hangfalas, sem fejhallgatós vonalon, ami mindenhez illett volna. Arról nem is beszélve, hogy az Antból is létezik többféle kivitel; nekem az alap van, fehér_ember vett egy Mundorf kondisat, és azt mondja, az enyém nem illett a Beyeréhez, a jobbik kivitel pedig igen. Olyan is van itt, akinek megvolt belőle a dac és az erősítő is, és csak az utóbbit tartotta meg. Szerintem klassz az ár-érték arány, ezért vettem belőle. Nem kell ezt túlgondolni.
A gond ott van, ha valaki (mint itt ketten is) személyes tapasztalat nélkül, nagy arccal fikáznak valamit, amiről legfeljebb csak olvastak, és mellé még okoskodnak is. Utóbbi mondjuk jöhet, kifogyhatatlan mókaforrás sinesol a pitiáner kapufás összeesküvés-elméleteivel.
-
Gzula[HUN]
addikt
M30X, M40X részemről határeset, de magamnak nem lesz. A TAD-500-asom forrás függő, de az Ifi Zen Dac V2-vel (csak azzal) kellemesebb összhatású, mint az X2HR-em. Viszont van hozzá még egy párna cserém (HyperX Cloud textil párna).
TAD-500 már nincs mondjuk, de papíron tök ugyanaz a specifikációja, mint az AVA-500-nak, ami szintén japó belpiacos.
Csak úgy meg nem fogok ajánlani fejhallgatót, hogy ha megveszed, kifizeted a vámot, lecseréled a párnát, meg a vezetékét (ami alapban nem cserélhető), akkor lesz egy jó fejesed, ami egy meghatározott DAC/AMP-al tök jól fog szólni. Ami nálam is tök véletlenül jött össze, mérget nem vettem volna rá, hogy pont azzal lesz meg a szintergia, amikor megjött az ifi. -
Gzula[HUN]
addikt
Hifiman nekem egyelőre nem lesz. Novemberi black friday-ra gyúrok, hacsak nem jön össze valami hamarabb. Konkrét célom egyelőre nincs, mondjuk elég sokat nézegetem a 1More Triple Driver Over Ear, a Fidelio X3 meg az Audio-Technica WS1100is árait (utóbbira még rájönek szállítással és vámmal kapcs. költségek, szóval inkább csak ábránd).
Viszont ha valami említésre méltót találok jó áron, akkor a többieket is informálom.
-
Ba cy lus
addikt
A HE400i-ben még neodímium volt, bár ott csak a membrán egyik oldalán voltak mágnesek (ami persze nem feltétlenül rosszabb). A HE400SE-t nem véletlen sikerült az alá beárazni, noha hangminőségben összességében nem marad el. Sőt, a karakter miatt még jobbnak is érződik technikailag a HE400SE.
-
Gzula[HUN]
addikt
Őszintén szólva az X2HR párnáját én se mertem sokáig. De sajnos az átlagosnál jobban hámlik a fejbőröm, meg egy tavasztól őszig tartó időszakban azért elég jól bele lehet izzadni a párnába, aztán úgy voltam vele, hogy muszály. Azóta meg rendszerré vált.
Ilyenkor szoktam nagygenerált, fejpántjából kompresszorral vagy porszívóval kifújom a "fölösleget", egy régiebbi fogkefével végig "simogatom" az elérhetetlenebb részeket, párna meg meg a mosásba.
TAD-500-asnál meg a párna mellé a fejpánt borítója is. Utóbbi elég jól bírja a stapát, pedig gombokba került.Időnként szoktam kapni javításra kollégtól fejest (jellemzően valamelyik gyerkőcét), vagy csak hozzám vágnak néhány fejest, hogy csináljak vele, amit akarok. Ilyenkor is hasonló módszerrel vagyok. Párna típusától függetlenül megy a párna a mosógépbe. Kovid persze sokat "segített" ez ügyben. Lehet vele menőzni, milyen csillivilli fejes lett, pedig csak egy dugó cserére jött, stb.
-
Gzula[HUN]
addikt
Ugyanúgy mosózsákban. X2HR párnája már többször megjárta a mosást (4-5 alkalommal tuti). Itt nyomkodom... , már lassan jobb a memóriája, mint az enyém!
Mivel volt egy nagyjából 2 év, amikor elég intenzíven volt használva, 1-2cm2-nyi területen látszik rajta (egyelőre) enyhe kopás. Vsz. a textil lesz rajta a szűkebb keresztmetszet, mint a szivacs. De az is odébb lesz még, mert amióta megvan az Ifi, azóta megint a TAD-500-as a primary.
Brainwavz round párna is ki lett mosva talán 1X, de előtte lemállott a hátsó részéről már a műbőr a textilről. Szivaccsal nem rongálódott tőle. Nagynénémnél várja az újjá születést (varrónő), de szokás szerint ami ingyen van, az a legdrágább (főleg időben).
-
fericske
addikt
Na, ha a 400se is úgy viselkedik mint az "átlag" planár, akkor a mélyekre még várni kell mennyiségileg ameddig bejáródik, az meg kb. annyi idő amit bala6120 írt az XS-re.
Aztán mehet majd a dijumdisum rendesen. Jó meghajtás mellett akár új értelmet nyerhet a mennydörgő basszus kifejezés, bár nem ismerem az adott fejest. -
Dorien
veterán
Nagyon érzéketlen a HE6 (83,5 dB, 50 ohm). Az egyik legnehezebben hajtható fejhallgató.
Egy ismerős ilyenről hajtja: Audio-GD – R28 2022 [link]
(Ez olyan 7W körül hajt 50 ohm-os fejest.)Szerk. Közben leesett, hogy te a HE400se-ről írtál. Mindegy, most már itt hagyom...
Én nem mondanám más világnak a planárt a dinamikushoz képest. Esetleg másik ország, másik földrész. A jól meghajtott kétutas hibrid driver, na az más világ.
-
fericske
addikt
A masszívabb erősítés szüksége a Hifiman-ek gyengélye. Kevés mély, sziszi magasok a jelei az alulerősítettségnek.
Neked van asztali, hangdobozokhoz való erősítőd is?
Ha van, én nem vacakolnék, tákolnék egy 6.3-as vagy valami anyát kábelen, és krokicsipesszel vagy valahogy rögzíteném a hangdoboz kimenethez, aztán hagy szóljon.
Ezt Bacy is megteheti. Gyanús, hogy megérkezne az 560 nála. -
s4tch
veterán
Ha nem egyforma méretű a két hallójáratod, akkor érdemes kipróbálni ugyanannak a szettnek a két különböző méretét (pl. bal fülbe Symbio M, jobb fülbe Symbio S). Nekem szerencsére nincs ilyen problémám, de a head-fi-n emlékszem arcokra, akik így oldották meg a problémát ciem nélkül.
-
zolee3000
tag
Világos. Én nem is az utcán/helyi érdekű közlekedésben viselném, inkább csak alkalmi jelleggel egy-egy hosszabb vonat- vagy távolsági buszos utazás alkalmával. Ilyen eleve ritkán van, mert amúgy 99%-ban én is kocsival megyek mindenhová. Szóval külön erre a célra biztosan nem költenék pénzt egy kisebb (esetleg vezeték nélküli) fejesre/fülesre. Inkább csak az érdekelt, szerintetek mennyire ördögtől való ötlet, egy ilyen kaliberű (méretű) fejhallgató nem otthoni/stúdióbeli használata. :-)
-
gianni85
veterán
Megfelelő méretű/anyagú aftermarket illesztékkel (kinek a szilikon kinek a szivacs jön jobban be) és rendszeres fültisztítás mellett (spray-vel, nem piszkával!) nem kellene problémát okoznia. Elég elhanyagolható lehet azok aránya akinek ténylegesen gondot okoznak a fülbe dugott illesztékek. Diszkomfort is jelentősen csökkenthető a megfelelő illesztékkel, van , hogy alig érzékelem, hogy valami a fülemben van. Mondjuk megtalálni az igazit elég macerás lehet és nem is olyan olcsóak a jó minőségű cuccok. Mindenesetre nálam lakáson kívül csak iem jöhet szóba… manapság fedél alatt is, ha mozgásban vagyok.
-
HELLAFLUSH
őstag
SP200 bőségesen elég.
Én jóval gyengébb teljesítményű erősítőkről hajtottam amik bőven kiszolgálták.(Topping EX5, Sabaj A10h, Microfluent)Egyébként miért nem a HE400SE-n gondolkozol?
Én tegnap rendeltem a német ebayről open boxosat és ~40-be megállt (99€) ingyenes szállítással.
Ennyiért nagyon best buy szerintem. -
Gzula[HUN]
addikt
DROP + HIFIMAN HE-X4 PLANAR MAGNETIC HEADPHONES $89 Első rendelésre lehet még lejönne belőle 10$.
-
-
fericske
addikt
Lcd2 classic nyitott felé hangyázz.
Könnyen hajtható, nem úgy mint az eredeti lcd2, viszont nagyon hasonló a hangzása, mélymeleg, vaskos. Már a dapommal is jól adta.
Olcsóbban nem jut eszembe olyan ami ilyesmi lenne.
Fostex t20-50rp nehezen hajthatóak, Hifiman-ek nem azt adják amit keresel, Verum-Sandy, meg ilyenekkel nincs tapasztalatom, de árban már közelítik az ajánlottamat, főleg használt árat. -
-NoVa-
veterán
Komplex ez is. Aztán a legjobb, legerősebb, és áthatóbb basszus, amit valaha hallottam, és mások szerint hasonlóképp, az pont egy planar IEM-ből jön, most meg épp egy szóló armatúrás füles ad a fülemben kellemes testes mélyet, aminek aztán végképp kevés a levegőmegmozgató ereje. Ki kell próbálni, addig úgysem tudod, neked tetszik-e.
-
-NoVa-
veterán
Nem kell nagy utat megtennie, gyakorlatilag egy megfeszített vitorla meg egy hatalmas lecsavarozott fémlap is kiváló membrán megfelelő erőhatásokra. Épp emiatt megosztó a planar. Elképesztően gyors tud lenni és pontos, de ha valaki pl old-school hip hop -ot vagy hasonló műfajt hallgat sokat, és igényli a nagy lomha subládák által megmozgatott levegő érzetét, és a nyomatékos subbasszust, na azt kevesebb planar tudja. Akad azért, nem digitális a skála, és sokat fejlődött az anyaghasználat is. Ki mire fókuszál zenehallgatáskor.
-
szaki58
aktív tag
Ki vagy javítva!
Szóval ifi Zen DAC V2-ről váltottam, és lényegesen szebben szólt, de az ára is lényegesen több. A V2 kb200 Hz körül kezdett emelni, és ez jót tett a barátom mély hiányos fejhallgatójának. Nekem nem jött be. Ez a másik viszont tényleg nagyon jól lett megcsinálva. Hogy miért emelt finoma? Lehet, hogy a fülem miatt, ami nem 20 éves! Ide-oda kapcsolgatva érezhetően tolt az igazán mély tartományon. Nagyon tetszett annak ellenére, hogy EQ ellenes vagyok.
A lényeg, hogy minden Hifimanosnak tudom ajánlani (nem Susvara!), mert valóban jól korrigál.
Ez miatt gondolkodtam a Pro iCan verzión, amit komoly cuccokba tolnak be köztes erősítőnek kimondottan az analóg három fokozatú mély erősítése miatt. -
-NoVa-
veterán
Testet és súlyt ad mindennek az a 30Hz alatti régió, van bőven szerepe. Gitár, egyéb húros cuccok, ének, dob, mindennek akad ott alharmónikusa. Elektronikus zenékben is bőven. Mondanám, hogy egyszer nézz meg spektrográffal egy számot, de sokkal jobb ha meghallgatsz egy ifi forrást nyitott fejessel, magáért beszél. Érdekes hogy pl a FiiO Q3 szintén analóg kb 6dB emelést produkáló bass kapcsolóját nem igazán kedvelem, csak nagyon kevés nagyon mélyhiányos dologgal, a Gryphonnál a legjobb cuccaimat hallgatva is rákapcsolom ha épp úgy tartja kedvem.
-
Polllen
félisten
Az EQ-val kapcsolatban egyetértek elméletben azzal, hogy egy kicsit módosítás, ha jó hozzá az eszköz nem gond.
A jó eszközzel van gondom általában. Pl. Moode-t használok rpi-vel és itt ha az EQ-t bekapcsolom minden módosítás nélkül, már hallható minőség romlás...
Nem is foglalkozom vele, pedig nem 1-2 eszköz vérzett el azon, hogy csak egy picit kellene alakítani rajta.
-
p_adam
addikt
A hangsúly a mindenen van. Az helyénvaló, ha megkérdőjeleződnek bizonyos dolgok, mivel a marketing/hype/BS/snake oil stb. már időtlen idők óta létezik (máshol is).
Csak az a baj, hogy helyébe jön egy másik BS, amikor grafikonból meg lehet mondani valamiről, hogyan szól, vagy megnézni, hogy mi mennyibe kerül és mit produkál, és akkor ebből minden rangsorolható.Amúgy meg minek akarna valaki csomó időt és energiát pazarolni arra, hogy sok munkát beleöljön a befolyásoltságot lehetőség szerint mellőző hasznos cikkekbe, ami kb. a (némileg) elfogult szenvedélyesség nélkül tök érdektelennek hat az olvasóközönségnek.
Ők azt szeretnék olvasni, hogy valami mennyire kiváló bestbuy, stb. nem azt, hogy mennyi baja van...
Pontosan azzal kezdődik már a (clickbait) cím is, hogy ez a legjobb 500$ alatt cucc stb.
Persze hogy az, ha szinte ez az egyetlen boltban megvehető dolog, amit hajlandók rendesen tesztelniPont a befolyásoltság miatt van hajtóereje a dolognak, és valószínűleg egy elég hosszútávú magas szintig még így sem túl jövedelmező.
-
-
gianni85
veterán
Ezüst pl. Lavricables, de minden csak nem olcsó… szívás, hogy a HD800 csati alapból drágítja rendesen a kábelt.
Én is ódzkodok a noname Aliexpress vásárlásoktól…
Személy szerint az SPC kábelek eddig nem jöttek be, full ezüsthöz és annál egzotikusabb anyagokhoz nem volt szerencsém, de a “jó öreg minőségi réz” még nem okozott csalódást. Pl Forza Claire.budo82 megelőztél
-
budo82
tag
Ezüst kábel témában a Lavricables ugrik be. Viszont árban húzós. Háromféle termékvonalban kapható a HD800S-hez kábel, a legolcsóbb Ultimate Line-os kábel 200 EUR felett van (1,5m).
-
Fitzgerald
veterán
Igen, azért legalább a drágább Sennheiserekre illene valami hasonló minőségű párnát tenniük.
Amúgy a Dekoni palettán sem minden termék tökéletes azért, pl. az Elite Sheepskinről egybenhangzóan állítják mindenfelé, hogy nem valami jó párna, sok fejesen felfújja a mélyeket.
Aztán ugye nem minden fejest lehet úgy modolni mint a Fostex RP-sorozatot, hogy kisebb-nagyobb módosításokkal lehessen kompenzálni a dolgot.De ha már Fostex, Dekoni, és felfújt mélyek, megcsináltam én is az első kis modomat az 5 éves T50RP MKIII-ból.
A kagylók mögötti kis szivacs/filcdarabot leragasztottam szigszalaggal, így gyakorlatilag T40RP-t csináltam belőle. A driverek elé ragasztottam még szigszalagot, a 8 kis ventből 4-et leragasztottam mindkét oldalon.
Aztán ráraktam a Shure 840 párnákat újra, és csodák csodája, tökéletesen feszes lett a basszus ezekkel a párnákkal is (régebben panaszkodtam, hogy a 840 párnák gyári állapotában elég csúnyán felfújják a mélyeket ezen a fejesen).
Végül ment rá a Dekoni DT78990 szarvasbőr fejpánt, ami ugye alapvetően Beyerekre van tervezve, de tökéletesen illeszkedik a Fostex RP-szériára is, ha az ember levagdossa a gyári headbandet (nálam erre már régen sor került, elkezdett foszladozni vagy 2-3 éve).
Már csak a festés van hátra jövő héten, azért néz ki olyan furcsán a fejes, mert alapozás előtt lecsiszoltam. -
Dorien
veterán
Így lassan 70 fejhallgató után elmondhatom, számomra ezt az élményt azért nagyon-nagyon kevés típus tudta megközelíteni...
Ezt a részletességet tényleg csak a Final Sonorous / Pandora Hope IV tudta hozni, de ott nekem nagyon nem állt össze kerek egésszé a produkció, a részletek csillogása mellett nem tudtam figyelni a zene egészére. Egész egyedülálló ez a kétutas megoldás, amit ezeknél alkalmaztak.
-
szaki58
aktív tag
Azt írtam, hogy tetszik. Nem mondom, hogy mindig ezt hallgatnám, de egyáltalán nem rossz. Amúgy rockon és elektromos zenén nevelkedtem, néhányat említettem is.
Egy szóval nem említettem, hogy tesztelj. Ugye, nem? Annyit említettem, hogy nem alkalmas ez a zene tesztelésre. Ez azért nem ugyanaz.
Szerintem tisztáztuk a félreértés.
-
szaki58
aktív tag
Amúgy, ha már fejhallgató topik! Szóval az én, és kizárólag az én véleményem, nem vita gerjesztőnek szánom, de ez és az ehhez hasonló zenék éppen nem alkalmasak fejhallgató tesztelésre. Hogy miért nem, azt most nem fejteném ki, mert az egy hosszabb szösszenet. Ezen a zenén a legeslegjobb füles a Meze Empyrean!!!
Mindenkinek ajánlom, és tényleg tiszta szívvel!
Amúgy jó zene, bár kicsit egyhangú. Néha Mike Oldfield sem a csúcs! Vannak gondok a hangszerkezeléssel nála, nem kicsit, no meg a ritmusérzékkel. -
szaki58
aktív tag
Valóban ismeretlen számomra ez a zenei irányzat. John Digweed - Live in Miami egész szuper! Érdekes módon felidézi fiatal korom elektronikus zenéit: Kraftwerk, Mike Oldfield, Jean Michel Jarre, Tangerine Dream...
Mindenféle irányzatot kedvelek, kivéve a lakodalmas rockot, és a pszichedelikus (kábszer)zenét.
Egy picit Enigmás, nem?
-
fericske
addikt
Az amit írtam csak otthoni hülyékedés volt egy őrült rokonnal. Miután a konyhablakot berepesztetük a hangnyomással már csak házon kívül hülyékedhettünk. Mentünk a fészerbe, ott is elintéztük az ablakot
A diszkózás az más volt. 2-3ezer fős bulik voltak többnyire vendég fellépőkkel (Kozmix, Sterbinszky, Ganxta meg mások a 90'-ből), nem lehetett hülyékedni. -
fericske
addikt
Nekem fejessel ilyen tapasztalatom nem volt még. Eddig csak erősítés gyengeségéből való torzítás volt.
Régi hangdobozos tapasztalatokból hoztam át az analógiát a fejhallgatókhoz, miszerint jó erősítéssel a hangszóró akkor fog jól hallhatóan torzítani ha már gajra ment.
Néhány hangszórót sikerült leválasztani a szivacsperemről, vagy beragasztani a tekercsbe, meg egyszer rendesen kirepült a dóm a kónusszal...Régi szép idők...
-
-
Gzula[HUN]
addikt
Ba cy lus-nak talán egy ILYEN panája van. Azt mondja, hogy jó.
#97325Necroman_Mk2: Annyit módosítok, hogy utóbbi párnája a képeket/videókat megtekintve nem "hártyás" műbőrből van, egy fokkal tartósabbnak látszik. Legalábbis a párnája.
-
Gzula[HUN]
addikt
Omnitronic SHP-600 vagy ugyanaz Kínából ISK HF2010 néven. Vagy Freeboss HF2010 néven.
Használtban meg EZ.
#97325Necroman_Mk2: Csodákat egyiktől se várj.
-
s4tch
veterán
Drop pedig nem rossz választás, onnan elég olcsó a posta is, szerencsés esetben simán megáll a csomag vámhatár alatt.
EU (legalábbis postailag-vámilag, az év végéig):
http://www.hifiheadphones.co.uk/spares-accessories/dekoni-audio.html
@RetepNyaraB: ha innen rendelsz, írj lécci egy privát. -
Dorien
veterán
Ez a Minilogue nekem kicsit egyhangú, de én is hallgatok néha electro zenéket:
No-Man - Love You To Bits [link]
Steven Wilson - Personal Shopper [link]
Porcupine Tree - The Sky Moves Sideways [link]Meg ugye a "klasszikusok":
Need For Speed III OST [link]
Tron: Legacy OST [link]
Matrix OST [link]
The Chemical Brothers - Out Of Control [link]
The Chemical Brothers - Hey Boy Hey Girl [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- Gitáros topic
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest