- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Az attól van,hogy nincs meg a stabil 60fps-ed....ilyenkor néhány játékban drasztikusan működik a vsync,van ahol felez rögtön,olyankor 30-ra korlátoz van ahol 45-re.van ahol meg semmit se csinál.Ez játékfüggő... a beállításokkal játssz,hogy mindig stabil 60fps felett legyen,aztán add rá a vsyncet.
(#2451) GAbre
neked 1G Vmemoriád van,úgy oszd be ne fogyjon ki... a GTA4 1G vmem esetén olyan 0.7-0.8G játékban mért foglalás esetén működik szaggatás mentesen,sajnos mivel konzol port igy nagyon gyenge a multiGPU támogatása,én játszottam CF-el is meg SLI-vel is finoman szólva is sz@rul ment mindkettővel...egyszerűen nem terhelte a GPU-kat..és nem hinném,hogy egy 4Ghz-re húzott i7-el meg 6G memóriával bármilyen limitem volt...az ssd egy kicsit javít rajta de nem sokat.Azt a játékot csak egy GPU-val szabad játszani,nekem eddig a GTX280-am teljesített a legkiegyensúlyozottabban ebben a játékban. -
reset
senior tag
-
szacsee
nagyúr
Ne benchmarkokkal tesztelj, hanem játékokban.
Ha van olyan játékod ami szeresse a CF-et, akkor nézd meg CF nélkül és CF-el.
Catalyst-ban csak egy pipát kell kivenni, berakni.
Fraps-al monitorozod és kiderül mi a helyzet.
Ha nagyon kíváncsi vagy töltsd le az MSI Afterburnert és monitorozó részét nézd meg játékokból kilépve ... ha látod, hogy mind2 gpu terhelve volt akkor nincs bibi.Viszont nekem is lenne kérdésem....
Beléptem a klubba egy 5770 párossal ami 16x+8x sávszélességen ketyeg.
Nem is ez a lényeg, hanem Dirt2-ben fix 75FPS-em van, GTA4-ben pedig 55 körül
Nincs minimum, nincs maximum... ennyire beáll és kész.
CPU limitem lehet vagy küldjek még pl GTA4-ben rá látótávot stb-t.
Nem mintha nem lenne elég az FPS... sőt, csak egykártyás rendszerhez képest szokatlan, hogy nem ingadozik. -
MPowerPH
félisten
De fog az menni, csak teljesen fölösleges.
A 4890 le fog butulni a 4870 X2 szintjére, tehát egy 4870-el lesz egyen értékű.
És nem tudom a 3 GPU annyira jó megoldás lehet e.
Most melyik VGA van meg a tervezett CFX-ből?Azért arra felhívnám a figyelmet, hogy nálam a 4890 CF-t alapon nem tudja kihajtani az i7 930-as, pedig 1920x1080, legjobb beállítható minőséggel mennek a game-ek.
Így egy Phenom II elég elgondolkodtató lehet, de még egy Yorkfield is, mivel clock to clock mindegyik verve van, főleg a Phenom II-es....
Tápból ha sok pénzed van Corsair HX850, ha kevesebb akkor TX850.(A 750W-s is bírná.
)
A HX annyiból jobb, hogy Gold minősítésű, tehát 90%-os a hatásfoka és moduláris. -
finest
addikt
Fognak menni, jól olvastad. Toom, h sokan utálni fognak, de szerintem egy Phenom II x4 955/956 (3.8Ghz környékén) elég, 2x16-os PCI-E slotos lap, pl.: Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P, Gigabyte GA-790FXTA-UD5. Ha sok pénzed van, akkor persze Intel platformban érdemes gondolkodni. Tápnak szerintem is 850W-os Corsair.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fotók, videók mobillal
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASUS routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest