- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Bunken
tag
Hát nagyon remélem, hogy a táp elég lesz hozzá mert most vettem nem olyan rég és nem szeretném máris cserélni.
A 3,2 GHz azt tudom, hogy kevés lesz de még garis a proci ezért nem húztam még de a 4 GHz-et bírni fogja (szerintem) mert BE-ös na meg az ASUS TurboV programmal könnyű lesz számomra tuningolni (ugyanis nem vagyok otthon a tuningba).
Hát a programok amiket használok és használni fogok azok inkább a mai játékok na meg majd amik jönnek. Elég csábító a 90%-os fps növekedés majd csak az új AMD Catalyst-os CCC felületet kell majd megszoknom meg megtalálni benne a dolgokat.
Köszi az infót.
-
.mf
veterán
Jelenleg még Dx9-en vagyok, és annyira még a Dx10 sem hiányzik
A grafikai javulásból nem sokat láttam összehasonlító képeken, viszont sebességben mintha gyengébben muzsikálna a Dx10.1 és 11... úgyhogy egyelőre a Dx10.1 is elég lesz.
De mondom, evvel az általam vártnál kicsit kedvezőbb 6850-es indulóárral lehet, hogy az lesz belőle, hogy 4850-en még kihúzom addig, amíg lecsökken a 6850 ára és lesz használtan is, s majd akkor váltok rá, ha egyáltalán szükségét érzem. A 4850 most még egész jól bír mindent, amit dobok neki (pedig csökkentett órajelen jár, hogy kicsit hűvösebb maradjon), s pl. RTS-eknél a proci fogja vissza, tehát van még a kártyában kraft. Mint látjátok, még nagyon gondolkozok a dolgon -
GAbre
veterán
Ha figyelembe vennéd azt az 1-2 mondatot ami a 2 állításod között van láthatnád,h én arra értettem,h normális ember megmondja,h vegyem ki a logót,mert én nagyon nemtu'om,hogy kell...Catalystban sehol sincs opció.
Az 1értelmű,h ha nem enabled a cfx,akkor nem megy,ezen nem értem,mit nem lehet érteni... -
GAbre
veterán
Én meg azt nem tudom,h te miről beszélsz..
A catalystban a crossfire fül alatt van,az,h crossfire enabled,és van 1 pipa.
De ha kiveszem a pipát,akkor nem megy a crossfire...
Szóval ezek után a fax tudja,hogy vegyem ki a logót...
Vagyis remélem vmi normális emberke megmondja,h lehet... -
Duck001
tag
Talán A-s lusta vagyok szét szedni
Azt tudom hogy megy minden és mőködik
(3db 200 venti+140-es+proci+2 kari+a többi apróság)
És nem is melegszik a táp, csak azért írom ezeket mert mindenki azt mondta hogy kevés
lesz hozzá a táp de bírja! Gondoltam megosztom a tapasztalataimat hátha valakinek jól jön!
Igaz a game támogatásokkal még vannak gondok de van egy két segítőkész ember nekik NAGYON köszönök mindent -
szmolarR
csendes tag
Üdv Urak!
Szeretném a segítségeteket kérni!
A mostani alaplapomon (Asrock M3A785GM-LE/128M) van egy integrált hd 4200-as vga amit eddig használtam.A napokban beszereztem egy Ati hd 3650-es vgat.Lehetséges a két videókártya hibrid crossfire-s használata?A válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- BestBuy topik
- Microsoft Excel topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest