- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 8 és 8T
-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
monosz
őstag
válasz
SipiBcs #2143 üzenetére
Az az igazság,hogy egy jól működő,stabil PC alapja ,a Tápegység.Ha ez megvan,utána lehet építkezni.Jártam anno hasonló cipőben,amikor 2Db 3870X2-es volt CF-be,és volt a rendszerhez egy Chieftec 550-es tápom.Na az is megmakkant a két kártya alatt.Egy x2-vel tökéletes volt,bekerült mellé a párja,és annyi.
Úgyhogy jött a 750-es TT.Időközben VGA csere történt,jelenleg egy 4870X2+4870-es van CFX-be kötve,és a 750-es TT mellé,bekerült még egy Booster is,és így tuti a dolog.Még a tunning is belefér bőven.
Sajnos a CFX rendszer igényli a megfelelő "amper "mennyiséget. -
-
kokoato
aktív tag
válasz
SipiBcs #2135 üzenetére
A dq-6-on eltér a hűtés, ott még a lap hátulján is van egy rézborda, amit +2 csavar fog össze az elől lévő csövekkel, meg a bordával,ez nincs a ds-5-ön.Ez a plusz hűtés nincs is rárakva, mikor kibontottam a dobozt, ott volt mellette, egy szerelési útmutatóval, az usernek magának kell felszerelni, gondolom a csomagolás miatt volt így!
-
kokoato
aktív tag
válasz
SipiBcs #2133 üzenetére
Nem ismerem a ds-5-ös lap mehanikus felépítését, nekem dq-6 van, nem akarok hülyeségeket beszélni, elég sűrűn itt van "monosz" kolléga is, ő majd segít! Egyébként 2 csavar a déli-hídon, két műanyag kipattintós pöcök a proci melletti bordán, és leeseik róla. Nekem valami teflonos szarság van a bordákon, nem valami paszta, nem ragad, de a ds-5-ön még ez sincs, csak a fém a fémmel van összetéve, állítólag.
-
kokoato
aktív tag
válasz
SipiBcs #2119 üzenetére
Pont a hsz-ed alatt van "monosz" kolléga, neki is meggyűlt a baja a az x48-ds-5-tel. Nincs paszta az északi-hídon, csak a hőcső tarja ami jön két oldalról, neki pl nem feküdt fel rendesen, ugyan ezeket produkálta mint neked. Ő pasztázott, és meggyógyult.
Nekem ugyan dq-6-os a lap, de ilyen 20 perc utáni ujraindulások voltak két hete, így "monosz" kolléga telefonos, hathatós segítségével tegnap ujrapasztáztam a hidat, és lám jó lett! Nálam még az se mondható hogy kevés a táp, TT 750w+FSP booster x3, és mégis ilyen hibám volt!
Szerintem beszélj "monosz" kollégával, aztán ráérsz még a táppal foglalkozni! Így utólag nem olyan ördöngös dolog lebontani a deszka hűtését. -
-
TTomax
félisten
Ohh elnézést,az meg sem fordult a fejemben hogy létezik olyan P45 amiben csak egy PCI-E sin van..
Egy Giga EP45 DS3-at ajánlok például,ez nem sokkal drágább és a 4830CF-hez elég.Ha van egy kicsit több pénzmag akkor pedig bármely x38/48 lap...
Pedig a cf hálás a magas cpu órajelért... -
TTomax
félisten
1. Nem
2.Elvileg igen
3.Tökéletes a mostani lapod egy 4830CF-re
4.Ha mindenképpen cserélni szeretnél,akkor X38-X48...
5.Ez elég relativ,és nem is sok jelentösége van.Játékokban kb 0-80% plusz teljesitményre.Ha jól látom CoD4-ezel ott elég jól megy a CF,ott 60-80% is meglehet.A procit huzd meg 3.6GHz-re,annyi kelleni fog...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest