- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexar007
veterán
Hm akkor még átgondolom ezt a crossfire-t lehet jobban járnék egy mezei 4870-el, árban biztos, meg nem is tudom most már hogy érdemes e ezzel szórakozni vagy venni kéne inkább egy sima bika karit és azzal nincsenek gondok...mert most ahogy utána olvastam nem minden game örül a CF-nek...sőt sőt ...
-
TTomax
félisten
Nem a 3870X2 2X512 MB-os... Jó lenne ha utána néznél ezeknek a multiGPU-s dolgoknak mert már pár dolgot írtál ami nem igaz...
A GTA4-röl....
Az,hogy neked azon a beállításon,és felbontáson alig akadt az általad használt OS-en az akkori konfigoddal az az égvilágon semmit nem jelent.... -
tzsolesz
nagyúr
Már ne hari, de nem vagy te egy kicsit bizonytalan magadban?
Percről percre változik a Cf-ről alkotott véleményed, az még semmi. De hogy percről percre egyszer működik a CF, egyszer nem működik. Erre rá, pedig van amikor a 2x8 PCI-E slot visszafogja a teljesítményt, majd egyszer már nem.
Ott valami gond lesz. Szerintem az életben nem működött a CF nálad. -
old gray
addikt
Úgy tűnik, de pont rosszkor, mert hamarosan CF tulaj leszek és ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem:
A lapom: Gigabyte 790X-UD4 2db x16 PCIE 2.0 slot van rajta, de CF esetén x8-at tudnak.
- 2db XFX 4830 lesz, a lap CF "tudása" elég lesz hozzájuk?
- Sem a laphoz, sem a vga-hoz nem jár CF-híd, hol tudok olcsón beszerezni egyet, illetve mindegy, hogy milyen a híd? (gondolok itt arra, hogy pl. a régi CF csatik nem u.olyanok mint az újak).
- Vista x64 alatt is fog működni normálisan?
- külföldi tesztek szerint minden játékban jól teljesített a 4830 CF, de van olyan alkalmazás amiben a CF használata miatt bugok lesznek? -
TTomax
félisten
A francokat, a 2.0 PCI-E sávszélességes is a duplája az 1.0-hoz képest... A P45-ös lapban a CF pontosan ugyanakkora sávszélt kap mint egy 975-ös ben...
Gyakorlatilag egy HD4850CF-ig semmit sem lassít egy HD 4870CF-et pár százalékkal egy HD4970X2 CF-et talán már mérhető mértékben is lassíthat egy P45-ös lap...
Te inkább azt próbáld meg feldolgozni,hogy a te lapod is CF-ben kétszer 8X-os sávszélességet ad,és bizony drágább a lapod mint az inteles... -
szacsee
nagyúr
Értelek, de ahogy nézem pl a 4830 CF leveri a 4870-et, mint vak a poharat, ráadásul a 4870 IDLE 76 W körül fogyaszt, terhelve pedig 158W körül.
A 4770 fogyasztása teljes terhelésen CF-ben a HD4870 fogyasztásával lesz egyenlő, viszont IDLE szerintem a 2 kártya nem fog többet enni 40W-nál.
Tudom ha 7/24 megy a gépem, akkor sem jelentős összeg, de ha jól látom amikkel játszom támogatják a CF-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest