- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
14adam
addikt
válasz
lacika0926 #2642 üzenetére
hello
nem -
14adam
addikt
válasz
Insolent #2624 üzenetére
pedig annak vinnie kéne
14A+15A-es ággal rendelkezik kombináltan a többi feszültséggel 440wattot tud. Proci tuninghoz és a vga-hoz is elég lenneés ha nyomsz üres járaton egy prime+furmark párost akkor se kapcsol le? csak egy kis feszemelős tuningnál kapcsol le? (értem ez alatt azt,hogy pár századdal emeled már akkor is leáll?)
-
14adam
addikt
-
14adam
addikt
Vagy nem,tényleg hülyeséget beszéltem akkor amikor azt mondtam,hogy a 2gpu-s karikon 2 cf csati van
Jólvan,este volt már ...
Akkor inkább úgy írnám,hogy az erős 1gpu-s karikhoz kell 2 de akkor se muszály, a firepro-hoz meg felesleges lenne akkor is kettő cf,mert nem arra játékra van,hanem tervezésre
-
14adam
addikt
válasz
theFrontend #1180 üzenetére
Everest?
olanor: tépd meg annak a procinak a száját aztán futtasd le mégegyszer a 3dmarkot
-
14adam
addikt
Tudomásom szerint csak "y" kábellel fog menni a cf.De úgy rémlik mintha árultak volna ilyet itt a ph-n.Ilyen kéne neked
-
14adam
addikt
A gond nem azzal van,hogy kevés lenne a 3x18A-s ág,azzal van a gond,hogy kombináltan csak 504w-t tud leadni összesen. És ez csak 42A.A te tápod meg így is elveri,mert az 540w-t tud 12v-s ágon.
Duracellm...: cf-hez vagy sli-hez én mindig azokat a tápokat ajánlom aminek egybe hagyták a 12v-s ágát.Corsait tx 650,ami ugye képes leadni 620w körül,ez bármelyik 1gpu-s vga-ból összerakott cf-hez elég
-
14adam
addikt
Ha nagyon megrángatod a procit akkor Corsair tx 750, vagy Chieftec cft 750.Corsair azért lenne jobb mert 1-be hagyták a 12v-s ágat,de a chifinél 4 felé van szedve,de jóval olcsóbb.Nembaj,hogy négy felé van szedve,csak úgy kell majd bekötni,hogy minden ágra 1 vga jusson.
Te tápod csak sajnos 504w-t tud összesen 12v-n.Minden egyes ág 18A-t bírna el,de ha levan terhelve az összes ág akkor csak 504w
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest