- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoo123
senior tag
válasz
_pifta_ #3781 üzenetére
-Az alaplapra minden kiegészítő tápcsatlakozót rádugtál?
-Az alaplapi 12V-os kiegészítő tápból is ha 2db 4-es csati van egymás mellett, akkor mind a kettőbe bedugtad a tápot?
-Mindkét kártyába bedugtad az összes tápcsatit, nem maradt ki valamelyik?
-Játékok alatt is hibázik?Próbáld meg régebbi driverrel is!
Szedd ki a videókártyákat egyenként, majd rakd vissza, lehet hogy nem illeszkedik jól a foglalatba, vagy valamelyik (táp)csatlakozó nem illeszkedik a foglalatba! -
Milka 78
nagyúr
válasz
_pifta_ #3781 üzenetére
Kezd azzal,hogy a 11.10-et lerobbantod(nyoma se maradjon),mert egy forintot sem ér az a driver.Kékhalál és egyéb érdekes dolgokat tud művelni.11.9 az jó és stabil+ a hozzávaló Application Profil-t.Ha ezek után is gáz van akkor jöhet a matek.A tápod bőven elég ráadásul egyben hagyott brutál 12vs ága van így azt én inkább kizárnám.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
_pifta_ #3717 üzenetére
Ha most Sandy-s lapról beszélsz akkor valamit benéztél
A 1155-ös platformon CF-ben "csak" 8/8-as felosztás van(mit ahogy az UD7-es is az).16/16 nem készült és nem is fog.Ez a platform sajátossága.A Gen3-as lapok hozhatnak változás ez ügyben a dupla sávszélű PCIE3-mas csatikkal,de az is csak Ivy-s procival fog működni.A 8/8-os felosztás a legrosszabb esetben is 7%-al volt lassabb a 16/16-os lapommal szemben,de ez is a krájzisz alatt volt csak így.Más játékoknál 0-4% között volt az eltérés,igaz én még AMD-s rendszernél mértem ki,de szerintem ez nem lémyeges...
-
Zoo123
senior tag
válasz
_pifta_ #3717 üzenetére
"Tudtok-e valamilyen tesztet, ami hasonló kategóriás kártyákat vizsgál CF-ben, x8-as és x16-os slotok viszonylatában?"
Itt egy teszt GTX580 SLI x8-x8 és x16 x16 felállásban és a különbség gyakorlatilag elhanyagolható!
"Az áruk között elég nagy az eltérés. Én most az UD4-es felé húzok, mondván, hogy talán
gyakorlatilag (végeredményben FPS-ben) nem marad el annyira az x8-x8 az x16-x16 mögött."
Akkor vedd meg az UD4-et, nem vesztesz vele semmit hogy csak 8x-8x módban tudja a crossfire-t.
Még a legvadabb tesztek alatt sem haladja meg a különbség a 15%-ot, de az átlag csak néhány %
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 2080 Ventus 8GB OC
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest