- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aor
tag
Tamronból csak a SP jelzésűt vedd, ami állítólag jobb mint a canon 75-300-a(ezért lehet kapni fogok az orrom alá
), kitobiból meg szigorúan az IS verziót.
Én úgy vettem a 1100D-t, hogy kitobival, majd 2-3 hónap múlva a tamit. Amiért a Tami lett és nem canon: az ára, a stabi, a +100mm. Az első kettő volt igazán mérvadó.
500D-t nem ismerem! -
Peetry
senior tag
canonba 18-55 IS kitobi ami használható. duplakitbe ha emellé 55-250 IS-t adnak akkor ok, mást nem nagyon érdemes kitben. De előbb lehet azt kéne eldönteni hogy canon vagy nikon mert a másik topicban meg d3100-ról is beszéltél. Ami amugy 18-105-el jó kezdés, de ez itt már off.
-
Morgal
aktív tag
Hát a kitobik akkor kezdenek szarok lenni, amikor már elkezdted beleásni magad a fotózásba, egyre jobban megy és jobban is érdekel. Amíg csak tanulgatod teljesen jó, mellesleg nekem az a tapasztalatom, hogy minnél jobb egy obi annál kevesebbet kell az utómunkával foglalkozni - vagyis időt spórolsz meg, persze a jobb objektív drágább is
Mellesleg a Canon XXXD sorozat jó kezdőknek, de az 550D árában szerintem már 40D-t vagy 50D-t is kapnál, ha jobban érdekelni fog úgyis eladod majd az 550D-t. Engem pl halálra idegesített a 300D/400D-n hogy nincs külön szabályzó tárcsa a rekesz állítására, hanem két gombot kellett lenyomni
De mindegy te tudod
végülis kezdésnek teljesen jó ez a gép
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- Kuponkunyeráló
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fecogame: A csámcsogás
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest