- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aor
tag
Tamronból csak a SP jelzésűt vedd, ami állítólag jobb mint a canon 75-300-a(ezért lehet kapni fogok az orrom alá
), kitobiból meg szigorúan az IS verziót.
Én úgy vettem a 1100D-t, hogy kitobival, majd 2-3 hónap múlva a tamit. Amiért a Tami lett és nem canon: az ára, a stabi, a +100mm. Az első kettő volt igazán mérvadó.
500D-t nem ismerem! -
Peetry
senior tag
canonba 18-55 IS kitobi ami használható. duplakitbe ha emellé 55-250 IS-t adnak akkor ok, mást nem nagyon érdemes kitben. De előbb lehet azt kéne eldönteni hogy canon vagy nikon mert a másik topicban meg d3100-ról is beszéltél. Ami amugy 18-105-el jó kezdés, de ez itt már off.
-
Morgal
aktív tag
Hát a kitobik akkor kezdenek szarok lenni, amikor már elkezdted beleásni magad a fotózásba, egyre jobban megy és jobban is érdekel. Amíg csak tanulgatod teljesen jó, mellesleg nekem az a tapasztalatom, hogy minnél jobb egy obi annál kevesebbet kell az utómunkával foglalkozni - vagyis időt spórolsz meg, persze a jobb objektív drágább is
Mellesleg a Canon XXXD sorozat jó kezdőknek, de az 550D árában szerintem már 40D-t vagy 50D-t is kapnál, ha jobban érdekelni fog úgyis eladod majd az 550D-t. Engem pl halálra idegesített a 300D/400D-n hogy nincs külön szabályzó tárcsa a rekesz állítására, hanem két gombot kellett lenyomni
De mindegy te tudod
végülis kezdésnek teljesen jó ez a gép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest