- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
duni84
aktív tag
válasz
InFRaReD #26252 üzenetére
olyan boldogan voltam, amikor szabadultam az 5dmk2-től, mk3-ra, hogy még az a "forint gyengesége miatt" túlárazott ár sem bántott annyira. minden szempontból van annyi különbség a kettő között, hogy akinek munkára kell, annak megérje.
a 6d-re meg írták, hogy tényleg azért ilyen "buta", hogy vigyék az 5d-t is. ettől függetlenül még akár dolgozni is lehet vele nyugodtan (én is vettem egyet pár hónapja kíváncsiságból és azóta is megvan, tehát nem szemétre való "nesze neked full frame, de ennyi" kategória
). vaku viszont az 5d mk2-n sincs, viszont egy 3rd party vaku 15-20e tétel és azt még ritkábban fogod cserélgetni hobbi fotósként, mint a vázat vagy az objektívet.
-
-
.DLL
veterán
válasz
InFRaReD #26248 üzenetére
Igen, a 6D egy butított váz, amiket írtál is, sorozat, 1/4000, 1 keresztszenzor, gyenge hátsó LCD, valamivel vissza kellett fogni, nehogy az 5D III a polcokon ragadjon. A szenzora tényleg nagyon alacsony zajszintű.
5D mk2-t olyantól kell venni aki videózott vele, az kevés expót rakott a zárba. Ennek is nagyon jó az érzékelője, a színvilága, bőrtónusai ma is etalon szintűek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest