- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
válasz
philoxenia #2524 üzenetére
Nem, mert tudták, hogy ropi-é lesz.
-
*Ropi*
félisten
válasz
philoxenia #2475 üzenetére
Miért kell mindent túlbonyolítani?
Csak kipróbáltam, hogy biztonsággal működik-e extrém körülmények között is.
-
mcgoat
aktív tag
válasz
philoxenia #2475 üzenetére
Iggen én sem tudok ilyet elképzelni
, vagy mégis? Pld ha egy rendezvényen fotózol ahol oszlop mögé dugod el a vakut , te meg a terem másik felében vagy.
-
Dtomi
őstag
válasz
philoxenia #2331 üzenetére
Köszöntem! A nép nevében
-
BLOODSHOT
senior tag
válasz
philoxenia #2095 üzenetére
...és én pont nem linkeltem ilyet.
-
sanyixXx
senior tag
válasz
philoxenia #2095 üzenetére
tc 2x
mondjuk a fényerő ugrott... -
1010
őstag
válasz
philoxenia #2086 üzenetére
a panasonic gyartja...a vilag legnagyobb plazma tvje
es igen 20millio ft kb[link]most jobban nem keresek re de 150 col es nem napalibba valo
ja es a saturnba is ki volt allitva egy ideig.....lg nek is volt aranyazott tv je szinten 20milla
aztan ott vannak a porejtoros tv-k azok se 2 fillerekezekbe a net is benne van,meg az mkv player stb....
-
PNP
őstag
válasz
philoxenia #2089 üzenetére
-
PNP
őstag
válasz
philoxenia #2086 üzenetére
Westend MM-ban ki van (volt?) állítva egy 3m körüli LCD TV, 35mFt-os árcédulával, alatta hogy elkelt.
-
sanyixXx
senior tag
válasz
philoxenia #2044 üzenetére
szűknek szűk, de pl. a 18-50-nek meg a 50-es vége kevés nekem általában...
-
PNP
őstag
válasz
Az. Cropot azért (is) utálom, mer nincs rá az én ízlésemnek megfelelő obisor.
-
KTTech
veterán
válasz
De, nagyon is... Akinek FF gépe van annak jó (de van nála jobb is, igaz nem Canon felirattal...).
-
1010
őstag
válasz
philoxenia #2039 üzenetére
en tudok....
IPS panel van az uj imac ben es a regi 24esekben a feher intelig visszamnoleg
ez a fotosoknak nagyon hasznos szinek visszadasa miatt,aki latta tudja mirol beszlek
pc monitort alig lehet kapni igy,es mar evekkel ezelott a macbook prok ban ledes lcd volt ami nem veszt a fenyerejebol mig a hideg kaotodos panelek 1ev alatt 30-40%vesztenek. -
máyköl
veterán
válasz
philoxenia #1346 üzenetére
Ok.
-
jap
aktív tag
válasz
philoxenia #1270 üzenetére
1200
-
Cassidey
senior tag
válasz
philoxenia #1043 üzenetére
mar ma is november van.. szerintem nem tudjak ok se
-
Ijk
nagyúr
válasz
philoxenia #933 üzenetére
Az optiki keresőt sosem váltja ki semmilyen elektronika. Az EVF-et a miniatürizálás miatt találták ki, és a tükrös gépek nem kizárólag azért akkorák, mert nagy helyet foglal a tükörakna, hanem mert a kisebb vázaknak kényelmetlen a fogásuk, nem lehet stabilan tartani. Aki fényképezni akar az megveszi a normális optikai keresős gépeket, a többi kacatot pedig el lehet adni a tömegeknek.
Régen az R1-el szemeztem, minden paramétere kiváló volt, de amikor belenéztem a kersőbe, azonnal letettem. Ha 10x jobb keresőt gyártanak, számomra az is hulladék.
Canonék anno kiadták az 5D-t, nikon most a d3/d700-at. Akinek egy ilyen gépe van annak nem érdemes lecserélni. Sőt, ha tönkremegy benne a zár, vagy a ccd akkor is inkább javíttatni kell, mert ezek a vázak minden igényt kiszolgálnak. Tegye fel a kezét akinek szüksége lenne egy d700-nál jobb gépre. -
Szten Márs
nagyúr
válasz
philoxenia #905 üzenetére
Ilyenkor örülök, hogy még a MP hajhászat bedurvulása előtt sikerült gépet szereznem.
-
*Ropi*
félisten
válasz
philoxenia #815 üzenetére
Sajna nem bírja a büdzsé.
Másra is kell, új ámítógépet kell összerakjak, a régi felett eljárt az idő.
-
Dare2Live
félisten
válasz
philoxenia #743 üzenetére
perspektívában, DOFban nem tudom mennyivel jobb egy Medium Format. De MPben elenyésző terület van ahova kevés a 12/22mp. Ha egyben nézed a képet én már 5mpnél se tudtam pixeleket észrevenni, hát akkor még 12/22mpn.
Ha hatosom lesz a német lotton és nyerek 10milka eurot akkor ettől még istenucse veszek egy 50mps Hasselbladot régebben nézegettem még a 2xmps verziójával képeket éshát már az is egy külön világ volt.
-
D4rkm4n
őstag
válasz
philoxenia #743 üzenetére
Nézz meg pár John Harrington videót a youtube-on. Úgy fújja le a port a Hasselblad táskájáról és közli, hogy nem használja őket. Ellentétben a Canon és Nikon pakkal.
Márpedig Washington D.C. leghíresebb fotósa joggal nevezhető profinak úgy érzem.
Szóval ennyit az általad profi cuccnak tituált gépekről. Profi fotósnak nevezzük azokat az emberek, akik a fotózásból élnek meg. Köztük is van aki jobb, van aki rosszabb (akárcsak a fociban) és a többség márpedig Canon gépeket használ.
-
Cassidey
senior tag
válasz
philoxenia #740 üzenetére
ez ezust nalam inkabb
-
D4rkm4n
őstag
válasz
philoxenia #738 üzenetére
Maradjunk a profi és "félprofi" szinten. Szerintem magasan a Canon viszi a pálmát. Néha fel-felbukkan egy-egy Pentax.
De elenyésző mennyiségben.
-
Dare2Live
félisten
válasz
philoxenia #722 üzenetére
MOon az EUn belül az egyik legrosszabb a foglalkoztatotság aránya mindezt, úgy, hogy írtózatos közalkalmazotti vízfejünk van és azt is dolgozónak sorolják be hivataosan aki k*ra nem az. Nomeg MOon minden 10.ember rokkantnyugdíjas. Ebben is világelsők vagyunk nincs mégegy ilyen rokkant ország. A fáj a fülem rokkantnyugdíjast azt ki tartja el?
Amíg ennyire kevesen termeljük ki(kb 2-3millió) azt amiből a 7-8millió megél addig nincs és nem is lesz változás, marad az, hogy a keresetünk 60-70% eltünik. Amit aztán ez a réteg felél. Hozzáteszem szerintem azért van ez így mert az össz segély : minimálbér gyak azonos és ez bizony nem ösztönzött, ösztönöz és nem is fog munkára ösztönözni. Életerős férfiaknak jobb a kocsmába... ülni néha napján fusizni mint egy gyárban 3müszakban uannyiért robotolni.
Szerintem a legszebb az egészben az, hogy ez nem fog változni MOon politikai öngyilkosság jobboldalinak lenni. Nincs és szvsz nem is lesz a parlamentben még féljobboldali párt sem. Mi nem vagyunk vevők még 5%ig sem olyan eszmékre, hogy "aki nem dolgozik (és nincs semmi baja...) az max kenyér és víz szintű segélyt kapjon." Legalábbis az elmúlt 18évben aki ilyennel probálkozott az már véletlen se próbálkozik. Nem nyerő stratégia 5%ra sem. -
madgie
titán
válasz
philoxenia #722 üzenetére
Ismerem az adómat, itt van pont előttem a bérpapír
A tévéről meg annyit, hogy húszéves ITT Nokia zümmög a lakásban, aminek a bal felső sarka már lila évek óta. Valahol meg kell húzni a nadrágot... tévét nem nézek, viszont fotózni szeretek
OFF vége, tényleg
-
madgie
titán
válasz
philoxenia #719 üzenetére
Ki fizeti az adót? Én, bazze. Ne hasonlíts a segélyekből élőkhöz, 28 éves vagyok, és 10 éve folyamatosan dolgozom. Úgyhogy amíg a kocsmában a segélyekből ivóknak én sem szólok, addig nekem se szóljon senki, ha diákként igénybe merészelem venni a diákkedvezményt...
-
madgie
titán
válasz
philoxenia #713 üzenetére
Ja ,és a nagyképernyős lapostévé is kell a megélhetéshez? Nemrég ugye egy új hiper-szuper-izémarket áruházlánc a százezres LCD-vel csalogatta be a nyitáskor az embereket. És rengetegen voltak.
Nem vagyunk szegényebbek, mint anno mondjuk a szüleink, csak k*rvára nőttek az igényeink... e' vanDe már szanaszét offoltuk a topicot, le is állítom magam
-
madgie
titán
válasz
2700 Ft egy havi bérletem ára 50 km-re, ne számoljunk fajlagos költséget, mert csúnyán lebőgne az autó
(tudom, nem mindenki diák, de én sem csak az vagyok... meló+2 suli... ja egy hónapja már csak egy)
-
Hydra SR
addikt
válasz
philoxenia #715 üzenetére
Igazából csak egy példa volt, hogy nem a vevőkör korrekt kiszolgálásáról szól a kereskedelem, hanem a minél több pénz beszedéséről. Ezért annyi a fényképezőgépek ára is, amennyi.
-
Hydra SR
addikt
válasz
Nem kövéreket bántom, hanem kereskedőket, akik csak őket szolgálják ki
Egyébként meg nézz körül egy budapesti lakótelepen, hogy mondjuk 15 éves korban mekkora az átlag testtömeg. Állítom, hogy fiúknál 70kg fölött van. Sok kóla, chips, csoki, nagyifőztje, 0 sport, kirándulás, tesiből felmentve mindegyik. És nem gazdagok. -
madgie
titán
válasz
philoxenia #702 üzenetére
Nem élek a szüleimmel, és max 80k-m van egy hónapra (minimálér+némi ez-az). Mégis itt a 40D, igaz 2003 óta majdnem minden megtakarított pénzem a fotózásba van befektetve, és anno vagy két éve egy fotópályázaton nyertem némi pénzt. A cuccaimat folyamatosan cserélgettem, ahogy összejött némi apró.
És pont ezért nem hiszem el, hogy ha valaki DSLR-t akar, akkor egy év alatt ne tudna összespórolni rá. Aki meg nem tud 10%-ot félretenni (mondjuk egyedülállóként), az nézzem magába és igyon kommerszet a jager helyett, meg borsodit a heineken helyett -
válasz
philoxenia #700 üzenetére
Nem tudod eltenni a 10%-át.
-
BLOODSHOT
senior tag
válasz
philoxenia #629 üzenetére
Persze, abszolute világos. De ez az egész "tanács adás" abból ált h azt mondtam h jobba D300 mint a 40D. Semmit mást. Ez olyan mint hogy jobb egy M3-mas BMW mint egy 330. De ha valaki nemtudja kihasználni az M3 nyújtotta lehetőségeket, akkor a 330 is jó választás, mert jó kocsi. De attól még ajánlhatod az M3-mat, minden további nélkül, szerintem... Lehet h baromi sz@r példa volt, de a lényeget tükrözi.
Hydra: Én totálisan nyugodt voltam eddig is, jókat nevetgéltem a hiteldumáidon meg az egyébb hozzászóló értelmes emberek "oltásain".
Semmi baj nincs itt.Evvel ezt az egész tanácsosztós dolgot lezártam.
-
Dare2Live
félisten
válasz
philoxenia #589 üzenetére
naná. Az az igazán visszataszító.
-
válasz
philoxenia #449 üzenetére
T2, arra elvileg egyből felmegy a 350D, így gondolom az összes canon bajonettes gép.
Kérdés, hogy az apsc 1.6*-ásaitt-e ni itt érvényesül-e. -
válasz
philoxenia #447 üzenetére
Erre miként tolod rá a gépet? Vagy két géppel nyomod?
-
Dare2Live
félisten
válasz
philoxenia #408 üzenetére
természetesen.
nevezzhetjük egy 450Dnél is joval olcsob váznak.józsikának aki 2hetente fényképez és nincs sok pénze ez az új kittel nagyon jó lesz, ő az a kategória akinek még a 450D is drága, de azért minőséget szeretne és canon is keres rajta egyet. mindenkinek jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest