- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zümzümm
senior tag
válasz
*Ropi* #40300 üzenetére
Nálunk előfordult ilyesmi annamária...
Két váz tesztelése közben vázat cseréltünk, és cseréltük az SD kártyáinkat is. Nálam oks volt minden, de a cimborámnak a csere után a másik vázban nem rögzítette a fotókat. A vázban legalábbis nem lehetett visszanézni a csere után készült fotókat.Illetve szó esett arról is hogy a vázban is lehet teljes formázást csinálni, ugye(low level format)? Na ennek mi a módja, mert a vázban én nem találtam egyéb beállítást a formázásra, szóval csak egyfélével találkoztam(a vázban).
Mondjuk nekem magyarra van állítva a menü, de akkor sem találtam menüpontot egyéb formázási módra.Közben asszem megtaláltam... Formázáson belül van egy pipálási lehetőség az "Alacsony szintű formázásra"
Ezt eddig sosem figyeltem, de nincs is kipipálva. Szóval akkor eddiga vázban is teljes formázást csinálhattam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Formula-1
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Milyen okostelefont vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GTA VI
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Sony DSC-HX 300 50x zoom fényképezőgép
- GOPRO Hero 11 BLACK Accessories Bundle - 5.3k akciókamera - eredeti Gopro-s számlával
- Olympus OM-1 mark1 fényképező eladó (m43)
- Komplett fotós szett (Canon EOS RP + Canon RF 35mm f/1.8 Macro IS STM + rengeteg tartozék)
- Nikon Nikkor Z 24-70mm f/4 S új állapotban
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- HP szerverek áron alul
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest