Hirdetés
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
-
adamka16
őstag
Csak ne hogy beruházzak egy ilyen üvegre...
-
adamka16
őstag
EF bajonettel jöhetne is!!

-
drkbl
őstag
-
Morgal
aktív tag
Hát nehéz volt, de megszültem: Canon 580 EX-et vettem a Sigma utódjának. Tegnap próbálgattam, de már teljesen meggyőzött - nagyon jó vaku. Pontos is nagyon és a Sigma egy ilyen fröccsentett játéknak tűnik ezek után

-
k1csi
senior tag
válasz
*Ropi*
üzenetére
Itt vettem:
http://stores.ebay.de/kqshop
Külön kérés nélkül küldtek még számlát is.
Sok kilences, hogy eredeti.
Az áraik sem rosszak.... -
adamka16
őstag
-
k1csi
senior tag
válasz
DJ. Ru$y
üzenetére
Vicces ez a 10 év gari a memkártyákra. Nekem van egy majdnem 10éves 256 MB-os Sandisk-em (SD). Tökéletesen működik, de ki akarja használni (a családból én biztos nem)?
Ma amikor az újabb kártyáim 16 GB-os 90 MB/s-es UHS-I-es SDHC-k (szintén Sandisk)...
Ma ezek a gyors kártyák még ritkák, de max. két év múlva csak ilyet vagy jobbat fogsz kapni.Mondjuk kár, hogy a vázak még mindig nem használják ki (legalábbis Canon esetében).
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Végül találtam egy rongyot, ami még csomagolásból sem volt kivéve és elég jó anyaga van, tiszta lett a cumó visszaraktam erre még mindig ott a kosz egy része ahol eddig, na akkor ez most hol van,
A kereső belsőfelén? Próbáltam kifújni, de akkor ezek szerintem nem jött össze. 
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Mattüveg kint! De bármivel törlöm nem lesz teljesen tiszta soha... megmoshatom én ezt sima vízben? Persze visszarakás csak szárítás után.
-
adamka16
őstag
válasz
Pityu.
üzenetére
Én is Sandisket akartam a Samu helyett, de nekem nem érte meg azt a majdnem 1,5* árat. Sandiskre nem tudom, hogy mennyi garit adnak, de Samsungra 10 évet.
Samsung elméletileg vízálló, mágneses hatás ellen is védve van, és fémből van a teteje.
Jut eszembe még.. a sandiskek pedig repednek szét, 3 évesen... -
ja most nézem ez a 16gb bocsi
-
válasz
adamka16
üzenetére
Na köszönöm így már nyugodtab vagyok,rendeltem is egy samsung 32GB class10 es kártyát,csak én mindig úgy voltam a sandisk extreme a legjobb,de ezek szerint,van más jó kari is,csak nem értem a sandisk árszabásokat a boltokban a 32gb 45mb/s kártya az már bőven 20EFt felett van de van olyan hely ahol 10EFt fura
gerg0
na ennél jobb érv nem is kell ha kipróbáltad

-
gerg0
aktív tag
válasz
Pityu.
üzenetére
Nekem is ilyen Samsungom van már fél éve, nagyon megéri az árát.
Múlt héten próbáltam egy 1100D-ben, nagyon jól muzsikált benne. Full HD vidiket is simán veszi.
Van még egy Samu 8gb-os C10-em, azzal is tökéletesen meg vagyok elégedve.Nekem még csak kompakt gépeim vannak, de már szemezek egy 600D vagy 650D-vel.

-
Milyen márkát érdemes még nézni memória kártyából?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Vakut érdemes használtan venni vagy inkább újat? Canon géphez Canon vakut szeretnék venni, de új árban kicsit neccesek.
-
-
-
pgergo.hu
tag
Most, ahogy elkezdtem a fotózást, tettem fel pár saját képet flickr-re:
[link]
Várom a tapasztaltabbak véleményeit!
-
Zozzer888
addikt
válasz
*Ropi*
üzenetére
értem én de ez nem így megy.Hisz akkor mindenki kezdhetne 60D-vel, L-es obi szettel, meg 150ezres vakuval.Ezek is jól használhatók, és nekünk mezei felhasználóknak sokszor elegek is.Szerintem épp ez az hogy vegyen valamit, ami tartósságra jó és ha tudja mi kell neki, és mennyit ér meg az amit keres akkor válogasson a drága cuccok között.Megveszi a 80ezres vakut és rájön hogy ez neki nem kell? Akkor az volt a tanulópénz...ismerek olyat aki megvette a drága vakut aztán felrakta 2szer...
-
drnet
aktív tag
-
*Ropi*
félisten
válasz
Zozzer888
üzenetére
Én meg úgy nézem a dolgokat, hogy ne kelljen azt a tanulópénzt megfizetnie, amit más már megtett helyette és utánna volt olyan rendes, hogy megosztotta a tapasztalatait.
Persze mindig van olyan, hogy "nincs rá több pénz", akkor az egyértelmű. De ha többet is rá tud szánni, akkor minek szivassa magát egy nem az elvártan működő termékkel és bukjon el még egy zsák pénzt ráadásul? -
Zozzer888
addikt
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Nem most fogok vakut venni, ugyanis vettem 2 obit, de írjátok le légy szíves, hogy buli fotózáshoz milyen vakut vennétek! Meg milyen márkák javasoltak.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
copass
üzenetére
Nekem meg por van bent. Ezzel a bajjal küzdök, ki kell szedni a mattüveget meg a rögzítőkeretét nekem is itt segítettek vettem gumiujjat, gumikesztyűt bekészítettem a legjobb csipeszeimet amiket finommechanikánál használok és várok egy kicsit enyhébb időt. Nincs kedvem most nekiállni
Ja, vagy szerviz x Ft-ért megcsinálja. -
copass
veterán
nah bekerült a keresőbe belülről egy szösz, biztos hogy a keresőben van, mert ha tekergetem a dioptria korrekció akkor homályos/éles a folt, nem szenzor ,nem obi.
mi a retket lehet ezzel csinálni? annyira nem zavar (még nem de fog). -
pgergo.hu
tag
Sziasztok!
Van egy 550d-m és most szeretnék venni egy rendszervakut!
Kb. 20-25 ezret szánnék rá!
Ilyen árban valaki tud ajánlani egy jó vakut?
Előre is köszi! -
Hát nem tudom meg merjem e venni vagy nem,ugyan ezzel a képpel több helyen 20mb/s es az adatlapja a kártyának a 30mb/s meg 21EFt nek van írva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ennyire vágynak a canonosok a nikonra...?

Múlt héten próbáltam egy 1100D-ben, nagyon jól muzsikált benne. Full HD vidiket is simán veszi.

Ja, vagy szerviz x Ft-ért megcsinálja.