- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
addikt
válasz
drtimot #9887 üzenetére
Igen, a Devil May Cry 4: Special Edition megvolt a régi kulcs kimentve, amit most aktiváltam be, gond nélkül aktiválta a játékot, de a humble felületén meg generáltam hozzá egy új kulcsot gond nélkül (ami teljesen különbözik). 1-1 bundle-ből több kulcs is kérhető újra, de nem mind (tehát nem vettem meg duplán a bundle-t) és különböznek is a kulcsok (sokat kikértem korábban, és felírtam magamnak, így tudtam ellenőrizni), nem is olyan játékok amelyek utólag kaptak volna steam kulcsot (van ilyen is köztük) és nem is csak steam-es játékoknál csinálja ezt.
Egyébként a most kikértek közül oldal frissítés után újra kikérhetővé vált néhány, de már a másodjára adott kulcsot dobják. Magyarázat lehetne, hogy véletlen eladták/kiadták másnak a régi kulcsaimat de azok aktiválhatóak még mindig (legalább is a DMC4), mindjárt megnézem, hogy az újak aktiválhatóak-e.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- World of Warships
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macska topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H 32GB 1TB SSD FHD
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 500GB I DVDRW I DP I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest