Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• FunPro

őstag

válasz SzabóTamàs90 #14690 üzenetére

A rendszerben továbbra sincs semmi hiba. :(

De legyen:

Teszem azt, van egy gép, ami limonádét készít.
    Kérhetsz tőle limonádét vagy kérhetsz tőle külön vizet/citromot/cukrot.

Logikus gondolkodással meg tudod mondani, hogy víz+citrom+cukor (grid+dlc-k)=limonádé (grid ultimate), de ha ezt a gépnek nem mondod meg, akkor ő azt fogja kiírni, hogy te kértél egy vizet+citromot+cukrot (grid+dlc-k).

Ha kérnél mondjuk vizet+citromot (nem lenne meg minden dlc az ultimate-ból) és utána kiválasztanád a limonádé opciót (ultimate upgrade), akkor ő hozzárakná az elegyhez a cukrot, és kiírná, hogy te limonádét szeretnél venni (upgradelni szeretnéd a játékot ultimate-re).

Neked jelenleg az nem tetszik, hogy kaptál vizet+citromot+cukrot (grid+dlc=ultimate), de továbbra is tudsz limonádét venni (ultimate upgrade), holott neked már van vized+citromod+cukrod (grid+dlc=ultimate).
    A gépnek pedig még minidig nem mondta meg senki, hogy víz+citrom+cukor=limonádé.

És hogy miért nem mondta meg neki senki?
    Én arra tippelnék, hogy még a fejlesztők sem gondoltak arra, hogy valaki megpróbálja megvenni az upgrade pakkot úgy, hogy megvan neki az a változat, amire upgradelni akar.

Egyébként a legtisztább valóban az lenne, ha grid ultimate=grid+ultimate upgrade lenne (ezzel elkerülve a jelenlegi helyzetet), nem pedig grid+dlc1+dlc2..., de valamiért így lett megcsinálva.

Amint tegnap is írtam, a rendszerben nincs hiba, max. nem érted hogy működik a rendszer. :K

U.I.:

Ezt azért nem írtam le tegnap, mert amúgy nem akartam ennyit offolni fölöslegesen.

Új hozzászólás Aktív témák