Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
attol fugg azert milyen mufaj. ff kepeknek tenyleg jol all, meg portreknak is szokszor. de egy termeszetfotonak, makronak, atlagos tajkepnek sztem nem.
amugy meg szelektiven erdemes zajszurni, meg elesiteni is, nem lr-ban. bar lehet ecsetelni is, de az nem hoz olyan eredmenyt sztem...en szinte mindig csak a hatteret zajszurom, ahol tiszta bokeh, eletlenseg minden nem gond hogy elvesznek a "reszletek". ha nagyon meg van cibalva a kontraszt, gorbek utomunka soran akkor azert be tud zajosodni minden...kenytelen vagy szurni. a tema meg nem baj ha kicsit esetleg zajos, legyen inkabb eles.
elesitesrol uez a velemenyem, elkezdesz egy teljes kepet global elesiteni, sokszor feleslegesen szethullik a hatter.
mondjuk sokszor idohiany, lustasag miatt en is csak belekapaszkodok a noise reduction csuszkaba, meg kap a tema egy +sharpness + clarity ecsetet, de jobb kepeknel azert altalaban dfine zajszuresre, meg ujabban ps-ben kijelolom a temat quick selectionnel es smart shapen. de a nik softwares elesito plugin is jo
ez pl egy d70, iso 1600 kep. miert ne zajszurjem szanaszet a hatteret? ugy is el volt mosva...
persze nem mondom hogy zajosan nem nezne ki jol, de itt nem az volt a koncepcio
ugy is jol nez ki -
copass
veterán
a preset annyiból nagyon hasznos hogy tudsz pár alapdolgot beállítani, ami minden képre jó kiindulási alapnak: lencsekorrekció manuál üvegnél kifejezetten hasznos ott exif kuka (sonnaromra egy preset jó tud lenni), zajszűrés,élesítés, tónus.
utána már lehet megőrülni, fehéregyensúly! -
general
addikt
részemről nem nyavalygás ment. megbocsáss, de először azt akartam megtudni a programról, miért lassú, hogyan dolgozik, és ha optimálisan szeretném a jövőben használni, mert fogom, rengeteget, akkor milyen hardvert vegyek alá! it kezdődik, nem?
azzal egyetértek, hogy most már kiveséztük, mások is olvashatják, és jöhet maga a program..
én az LCD tv-t kötöttem rá második monitornak, nincs messze a pc-től, elég kényelmes így! csak magam felé fordítom,és kész, nagyon kénylemes így dolgozgatni vele!
tényleg úgy teljes értékű a progi, ha 2 kijelzővel használod! persze az lenne az ideális, ha két ugyanolyan monitorral, de az még odébb van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged