- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android dual SIM okostelefonok
- Van másik: újabb béta a One UI 8 startja előtt
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoltán
őstag
Olyat szeretnék csinálni, hogy a mysql táblázatomba ne lehessen már meglévő néven regisztrálni. Tehát adott egy tábla, amiben mondjuk van egy név és egy jelszó egy sorban. Egy űrlapon valaki meg akarja adni a nevét ($nev) és a jelszavát ($jelszo), ezek bekerülnek a táblázatba egy új sorba, a $nev a ''nev'', a $jelszo meg a ''jelszo'' oszlopba. De nekem ellenőriznem kell, hogy van-e már ilyen név. Arra gondoltam, hogy egy ilyennel oldanám meg:
$ellenorzes = mysql_query( ''SELECT * FROM tabla
WHERE nev='$nev' '');
$nev -ben ugye a most megadott név van. Ha ez sikeresen lefut, tehát nem talál ilyen nevet, akkor tenném csak be a most megadott nevet és jelszót a táblázatba, egyébként kiírnám, hogy ilyen már van. Csak az a problémám, hogy nem tudom, hogy mi van, ha talál ilyen sort a SELECT? Vagy ha nem talál? Akkor mit csinál a SELECT?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest