- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
dom1n0
őstag
Ebben az árkategórában 35k/~10col szerintem jobb a 908A.
Én egy 7 colosra váltottam vissza, rájöttem hogy a 10colt hordozgatni buszon, mindenhol nem az igazi.
Concorde 9.7 teljesen ugyanaz mint a myaudio 908A, ott talán a support jobb egy picit...
Nekem 4.0.3 ics volt rajta, ez sebességben elég jó, igaz 4-5 hónap után valami app összefosta, és factory reset lett a végedancsuri: azonos családból származnak, és ahogy írtam hasonló árban lehet megkapni őket, gondoltam ezért írom be, természetesen mindenki azt vesz a pénzén amit akar
-
PLaci58
addikt
Nincs semmi gond a fehér kjelzőjével. Minimális fényerőn használom,, a színekkel semmi gond, a betekintés olyan +-30 fok, az LG TV sem jobb. Pdf-hez pl. a Kindle jó program. Görgetéssel semmi gond, nem akadozik. Internet böngészés néha idegesítő. Ebben az árkagegóriában a többi sem jobb. Nem egy iPad, de nem is annyért adják
-
-
Chaser
legenda
100x inkább az mint ez a hulladék
De személy szerint 7" IPS mint 8" TN. Normálic dual core tabival észre sem veszed hogy nem gép előtt ülsz. Nekem Kínából volt egy 2x k-s gép, de minden működött alapból. Alig tudtam letenni, ellenben ezzel a pocsadékkal, 5 perc után adtam a kiscsaj kezébe vissza, nyomkodjad ezt a sz@rt te b+
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest