- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Svájcinéger
őstag
válasz
albert8 #30211 üzenetére
Igen, valamit számít, de lövésem sincs, mivel én utoljára 1993-ban voltam munkanélkülin, aztán jött a sereg
, leszerelés után meg mindjárt megtaláltam álmaim munkahelyét.
A fiam kapott 330 körül néhány éve, miután egy napot töltött munkanélküliként, pedig neki aztán tényleg nem volt acélos a fizetése.
Trident: Te aztán nem sz@rral gurigázol!Fiam készíti a magaságyásokat, tavaly egy-kettő már egész szépen termett. Idén plusz egy hadrendbe állítva, lassan készül a második.
Discovery: az első 3 - 4. évad nem volt rossz, de az utolsó évad nem jött be. Azt én sem értem, hogy miért kell bvz1kk4l telerakni minden egyes sorozatot. Picard első évadát abbahagytam, de szerencsére valamikor újra kezdtem és az utána következő évadok szerintem egész jók voltak.
Trident: Te az ország melyik szegletében laksz? Olajfákkal kapcsolatban nincs tapasztalatod? Asszonynak ígértem egyet, de lehet könnyelmű ígéret volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged