Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van egy jó guide. Majd linkelem. Elég low grafikai beállítás de cserébe sok FPS és látszik az enemy. Az a bajom hogy ow2 után ami ugye rajzfilmes nehéz kiszúrni az enemit.
-
SipiBcs
őstag
válasz
LackoMester
üzenetére
Nekem bejön eddig -
LackoMester
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Kedves Láma barátunk szokta mondani, olyan az elv mint a fing, tartaj az ember mig birja...
eddig birtam
-
Svájcinéger
őstag
válasz
LackoMester
üzenetére
Még jó, hogy vannak elveid !
50 EUR-nál többet nem adok egy játékért !
Majd írd meg, hogy milyen ! De nekem semmi jót ne írjál ! -
LackoMester
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Na eddig birtam, pont.
Megjött a Karácsony. 
-
Svájcinéger
őstag
válasz
LackoMester
üzenetére
Jó áron adod tényleg, de egyelőre nem akarom, hogy újra beszippantson a virtuális világ, de majd meglátjuk.
Az időt is sajnálnám rá, még ha tutira jól is érezném magam és élvezném. A szememnek és a testemnek sem hiányzik még az egész napos gép előtt ülést követően a monitor előtti újabb X óra görnyedés: minél előbb legyen meg ez a challenge, meg az arany dukkozás az MP7-re.
Azért köszi !
Majd ha csökkennek az eladások, csak lesz valami ingyen hétvége amikor kipróbálhatom.
-
LackoMester
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Ezaz, azt mondtam, h. 50 Euro max. amit adok érte, de nembiztos , h. kibirom addig. A hétvégét még megvárom, de azt lehet, h. megveszem.

Akkor kártyát is meghirdetem a héten, aki kapja marja. -
Svájcinéger
őstag
válasz
LamaCube
üzenetére
Dehogy rakom ki ! Ahogy kitavaszodik keresek valami MÉH telepet.
Lacko: tudom, hogy elég lenne a COD-ra, de nem akarok újra megindulni a lejtőn. Ha megveszem, jönne az új alaplap + proci. Ez is olyan, mint az alkohol. Pedig ma olvastam róla egy tesztet, és nagyon jókat írtak róla !
-
LackoMester
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
CODozni bőven élg lenne.
-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
32 év? Az szép. Jól tetted, hogy nem használtad, folyamatosan levegősödött volna a rendszer.
45-55Ft/kg a vas, bár rég vittünk céges hulladékot. Alu festett olyan 400Ft/kg. Nehogy kirakd ezeket inkább vidd el.
A másik nővér-meglesem
Okos, okos meglátás... 300Ft/euró?
Szegény gyerek sose lesz vga-ja
-
Svájcinéger
őstag
válasz
LackoMester
üzenetére
Jah. Mondtam neki várja meg, amíg újra 300 HUF lesz egy ájró.
Mondjuk nekem jó lenne COD-ozni.
-
LackoMester
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Hát a 4K az minimum egy RX6700XT, hát akkor mélyebben a zsebekbe kell nyúlni.

-
Svájcinéger
őstag
válasz
LamaCube
üzenetére
Vegyes tüzelésű kazán. Jah. Az egyik oldalsó lemeznél szivárog a víz. Nem nagyon, de így nem mertem vele fűteni, nehogy nagyobb galiba legyen.32 évet kihúzott, szóval megszolgálta az árát.
Nem vagy tisztában a hulladék fém árakkal ?
- Maradt némi aluradiátorom a lakásfelújításból. Mivel nem akartam jó fej lenni, lomtalanításkor nem raktam ki a c1góknak.
- Van egy 200 literes Hajdu bojler;
- Plusz most a Feka 4-es lemezkazán. Az új kazán 260 kg. A régi is biztos van vagy 200.Ha bejönnek a serialkilleres sorozatok, akkor a Netflixen mostanában jött ki A másik nővér című is.
Mobal: hasonló.
Én elhiszem, hogy jó, csak nehezen tom elképzelni magam vele. Néhány hónapja toltam pár kört botok ellen a CS-sel. Marha jó volt, mert tökre lenyugodtam tőle plusz élveztem is, de azért egy idő után már szédültem.
A Steam accountod kapod meg szőröstűl-bőröstül vagy kifejezetten erre a platformra készült játékokat ? A Dell notimhoz van dokkoló, az jó hozzá ?
Lackó: kérdeztem a fiam, de Ő 4K-ban gondolkozik. Magamnak meg nem tom.
-
LackoMester
addikt
Nem titok az ára , 40ért vihető, de tudni kell, h. 2D - ben is kér venilátor hütést, mert ha nem megy csinál érdekességeket. Persze ez egy kattintással állitható, 3D alatt tökéletes. FullHd- rá bőven elég.
Mobal - jó ötlet. Csináld.
-
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Októberben jött meg a steam deckem az is konzolnak számít? Kurvajó ám.
-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Olvastam róla, el is mentettem. Már annyi sorozatról le vagyok maradva, hogy nyugdíjasnak kellene lennem, hogy tudjam követni. 2 hónapja minden nap melózom. Most a hétfő és a kedd volt, amin pihentem.
Vízteres kazán? A tartály lyukadt ki? Mert azt simán lehet javítani, persze ha talál az ember szakit hozzá. -
Svájcinéger
őstag
válasz
LackoMester
üzenetére
Emmán beszéd ! PC gémer !
Nem esik messze az alma a fájától ! Nem ám pussy konzolos, mint egyesek !
Árat írhatsz nekem is. Nálam is a gyerek van megindulva, hogy gép + monitor csere, de én már nem követem az eseményeket. Anno az Intelnél volt a sima proci, meg a K-s. Most meg már van F-es, meg KF-es is.Persze most lyukadt ki a vegyes kazán is.
Mákom volt, hogy egy hét alatt kaptam, mert azt hittem nem is lesz. Csak a kazán fél milla. F@sz kivan már idénre. Hyper: A periféria című sci-fi sorozatról írnak nagyon jókat. [link] Ezt még nem láttad ?
-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Majd kiderül. Amint lesz időm belenézek biztos

-
busman
veterán
válasz
LackoMester
üzenetére
Mondasz egy árat? Privátban is jöhet.
-
LackoMester
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Pedig tollhatnánk újra egy kis CODot, persze az újat, mekkora RETRO lenne. Értem persze vannak fontosabb dolgok mint a gép, család, ház stb.

Amint akció lesz rá ( az új CODra ), szóval 50 Euro körül lesz ( leghamarabb valamikor nbovember végén ) veszem is.
A gyerekkel most veszünk új karit, oké, h. én fizetem a kártya 3/4 - dét, de Ő is beleszáll. Konzolt nemakar, mivel, ahogy mondja Ő PCgémer.
Egyébént eladóvá válik a RX 5600XT karim, Neked olcsón odaadnám!

-
Svájcinéger
őstag
válasz
LackoMester
üzenetére
Pedig egy pillanatra elgondolkoztam, ha Te visszatérsz....
Tupát nem tudom, hogy tolni fogja-e. Busman már PS-ezik.
Ha Ti hárman azt mondanátok, hogy nekiálltok PC-n tolni, hát ... tényleg nem tudom mit lépnék. Pedig vagy fél millába kerülne a gép. Abból mennyi mindent meg tudnék csinálni az udvaron. Mennyi térkő !
Hyper: az első 3 rész még elment, de aztán nekem nagyot esett a színvonal. Pedig mikor megláttam, hogy az egyik rész Lovecraft feldolgozás, mondom Yes !!! Ez ütős lesz ! De szerintem kvrvára nem. Mikor még nemcsak a popó magazint lapozgattam, olvastam tőle egy 4-5 történetből álló könyvet. Végig gombóc volt a torkomban, olyan jól írt a fazon ! De pont az jutott eszembe, hogy Neked lehet, hogy tetszik a társadalom kritika és egyéb f@szságok miatt !
-
LackoMester
addikt

-
válasz
LackoMester
üzenetére
Még mindig a fülemben cseng ahogy mondod: "mocskos baribaszó" xD
-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Basszus tegnap húztam le, bár lehet nekem tetszeni fog. Del Toros elég elvont elméjű...
Lackó
És ez így van rendjén! Az ifjú padavanoknak jött el az ideje
-
LackoMester
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Igen, eladtam, majd visszavettem, azóta már lecsereréltem vagy 2szer. Én szinte már alig játszom, CODozni még szoktam, de kevest, ellenben a KisLackoMester, na Ő már más kávéház. Fortnite, GTA, COD vagy bármi jöhet, nagy gémer lett. Ja és azt mondta: Apa, LackoMester én vagyok ( Vagyis Ő ) .

Szóval, valahol tényleg befejeztem.
-
Svájcinéger
őstag
válasz
LackoMester
üzenetére
Nem azt mondtad anno, hogy többet nem játszol, majd eladtad a géped ?
Medve: Nem azt mondtad, hogy nem játszol többet ?
Buldózer: Medve, ez már nem játék !
Megnéztem A rémségek tára nevezetű 8 önálló részből álló sorozatot a Netflixen. Hát valóban rémséges volt, de szerintem a színvonal miatt. 1nd3xen azt írták, hogy milyen jó horrorsorozat. Hát se nem horror, se nem jó szerintem.
-
Trident28
tag
Tegnap este toltam pár kört(MW2 2009)... Már megszokott, hogy Oroszokhoz rak be, azonban az este volt az ellennek között egy Amerikai. Elkezdte írogatni, hogy Putyin egy idióta, és le fogja rohanni egész Európát... Erre a mi csapatunkban lévő Oroszok is elkezdtek írogatni, utána ment a duma... Az Oroszok részéről, már mindenki hülye volt, meg takarodjon a lobbyból, volt fent egy Ukrán is, a következő pályán berakta hozzánk, ezek meg elkezdték egymást vagdosni, egyfolytában ment az adok-kapok. Meg is untam, inkább kiléptem...
-
válasz
LackoMester
üzenetére
Nekem most elsőre furcsa, hogy kicsit szimulátor szerű de bejön!
Pl. ha töltesz, kiveszi a tárat, quick swap majd visszaváltasz akkor onnan folytatja az animációt.
-
SipiBcs
őstag
válasz
LackoMester
üzenetére
Én is sokalltam. Vettem Intel kuppont az aproról 20 ezerért..
De költöztünk, nincs csak mobilnetet. Nem tudom letölteni
-
Trident28
tag
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Neem.. Valóban...
Egyébként az. -
LackoMester
addikt
Jó az új COD csak hát az a 70 Euro, na azt egy kicsit sokallom, pár hét és megveszem 50 - ért, nálam ez olyan elvi dolog, nem vagyok hajlandó többet fizetni érte.

Egyébként a hetekbe terve van a VGA csere, asszem egy RX6650 lesz a nóta vége, FullHD- ra elég lesz 1-2 évig.
-
Svájcinéger
őstag
- Nyuszika, ki bántott ?
- A medve.
- Máskor jobban vigyázz !Ne már !!!
Mi a helyzet az asszonnyal ?
Egyszer, ha felénk jársz, ihatnánk egy pofa sört. Kíváncsi vagyok a búrádra ! Olyan vagy, mint a Tom & Jerryben a tésasszony, akinek a fejét még senki se látta.
Winnie: nekem is csak 8 GB van, de amíg ez a gép megy, addig nem is lesz több. Ha meg nem megy, akkor használom a notit. Költöttem anno eleget.
Trident: karácsonyra fát már nem kell venned !
Akár CM ház is lehetne, de nem látom pontosan. -
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Na elég is volt ennyi
-
Trident28
tag
PCX-s vidik között van fent egy 12400F-s konfig bemutatása, tesztelése stb. 3060-t dobtak bele, és képtelen volt a proci kihajtani a kártyát. Mondjuk 1440p-ben, azért írtam, hogy Full HD-ra talán elég a prockó, az RX 6700 mellett... Az azért erősebb, mint a 3060.
Nem piszkálódás, csak nehogy bele fuss a medve csapdába..
-
Trident28
tag
"Abban az időben meg mindenki rítt, hogy akad a játék 10. gen feletti procikon meg milliós gépeken. Vicc." És tényleg az... Nekem most jelen pillanatban egy 950-m van, Asus Rampage II Extreme lapban, 12 GB Triple DDRIII 1333-l, meg egy Asus GTX-760 2GB kártyával... Elég old a gép, de nagy meglepetésemre pl. a WW2 is megy rajta Natív Full HD-ban, low, és medium beállításokkal 60 FPS alá nem esik. Úgy bő egy hete feldobtam véleményezésre, és árazásra egy Face csopiban, persze csak kíváncsiságból... A hozzászólók 80-90 százaléka leoltott a pics@ba... 50 ezres árazásokkal, és abszolútt negatív kommentekkel ették az idegeimet.. Volt pár értelmes figura, aki azért vágta, h mit is tud a masina...
-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Nekem 8 GB van azóta is a 3770K-val szintén fullhd-n és mindig mosolygok azokon, akik 2 fps miatt százezreket költenek, mert nem mennek a játékok, én a mai napig bármit elindítottam minden ment szépen. Az utolsó nagy cím amit játszottam a Cyberpunk volt, közép grafikán simán 60 fps felett volt és folyamatos. Abban az időben meg mindenki rítt, hogy akad a játék 10. gen feletti procikon meg milliós gépeken. Vicc.
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Most mondd meg és milyen kib*** jó voltam/vagyok benne
LustaDick
RX6700 nézegettem.
Fullhd játszom, szóval nem kell RAM meg VGA sem több
Meg ez DDR5! nem szutyok elavult öreg technikai
-
Svájcinéger
őstag
válasz
busman
üzenetére
Én már tényleg letettem a gémeregeret. Már csak szédölögnék, mint a chemotox-os légy.
Tupa: az a néhány SIMS 3 kód is, amit megvettél anno a lányomnak jó szolgálatot tett. Az összes kiegészítőt be tudtam utána aktiválni.

Mappa: 10 éves konfiggal nyomtad a böfögőt ? Milyen konfigod lett ? Lusta vagyok megnézni, meg lehet, hogy át sem írtad.
Milyen VGA-t szeretnél ?
Szerk: Csak 16 GB RAM-od van ? -
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Ok, Papa!
Megtörtént
10 éves konfigot váltottam le. Majd fa alá egy VGA még, azt elvagyok 10 évig ismét. -
tupacamaru
veterán
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Steam-en is ingyenes.
-
busman
veterán
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Ezért kell konzolra megvenni.
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Majdnem

Az új COD MW 2 kellene behúzni
A beta-t probáltam - sajnos megvett kilóra. -
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Asszimilálódtam
-
LamaCube
addikt
Megnéztem a Sárkányok háza és a Gyűrűk ura évadzáró részeit. Összességében a Sárkányok háza lett a befutó. A színészi alakítások, történet, a komor, sötét hangulat jobban bejött.
-
LamaCube
addikt
Politizálhatunk is
-
Mappa
addikt
mi van itt?.... tücsökciripelés
-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Nekem a Sárkányok háza jobban bejön sztoriba, de sok kardozós jelentre ne készülj. Látványba inkább a gyűrűk ura. Kezdd el a TWD-t az első évad 6 rész, ha ott nem kattansz rá, akkor nem folytatod.
-
Trident28
tag
válasz
Svájcinéger
üzenetére
A "gyűrűsben" nem fogsz csalódni... Nekünk nagyon bejött..
-
Svájcinéger
őstag
válasz
LamaCube
üzenetére
Nem, dehogy !
Ugyanakkor mindig kacag a több, mint 30 éve kivett vakbelem, amikor más mondja meg, hogy mi tetszik nekem. Pont, mint általam mélyen tisztelt haverom, akivel van némi átfedés a zenei ízlésünk között. A múltkor mondtam, hogy ezekkel az együttesekkel bővült a zenei repertoárom. Ő meg el kezdte sorolni, hogy ez ezért nem fog tetszeni, az meg azért. Tényleg mondom ?! 3 hónapja úgy rá vagyok cuppanva, hogy minden nap hallgatom.
Mindenképp el fogom kezdeni a gyűrűs és a sárkányos sorozatot is. A látványvilágra mindkettőnél nagyon kíváncsi vagyok.
-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Kiosztva?
Bocsánat, ha annak érezted. Semmi ilyesmi nem állt szándékomban!
-
Svájcinéger
őstag
válasz
LamaCube
üzenetére
Valójában gondoltam, mivel már olvastam róla, hisz a Slayer - 213 című "nótája" róla szól (213-as szobában vagy lakásban lakott), de gondoltam hátha.
Hát akkor Az éjféli klub után folytatom A megfigyelővel. Asszem ugyanaz a fazon rendezte, aki a Dahmert is.
Na ma aztán jól ki lettem osztva !
-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Még nem kezdtem el a Dahmert. Nem olvastam, hogy művészfilm lenne viszont nagyjából igaz történet és próbálja bemutatni, hogy mik történtek. Gondolhattad volna, ha melegeket gyilkolt és ő is az volt, akkor nem csöcsöket fognak mutogatni

Gyűrűk ura Sárkányok háza nekem bejön én kimondottan szeretem a lassan felépülő sztorikat. Neked szerintem nem jönne be egyik sem.
The walking dead- 7 évadig nekem bejött volt 1 évad amit nagyon szenvedősen néztem végig, de eddig követem és megnézem az utolsó évadot is. Az első pár évad pörgősebb apokaliptikus, de utána inkább karakterdrámákra összpontosít. Nem is említem, hogy nekem azok jöttek be.
Volt olyan évadzáró, hogy 1 napig csak vegetált az agyam, hogy mi történt. Az nagyon ütős évad volt. Talán a 3-4-ik évad nem emlékszem pontosan. Összességében én a helyedben elkezdeném.
-
Svájcinéger
őstag
Aztaaaa ! Pörög a totyik !
A Netflix előfizetők nem tudnak lejönni ennek az elmebeteg kannibálnak, Jeffrey Dahmernek a sztorijáról. Nem is tudom már hány hete első a nézettségi listán. Belenéztem, de az első bvzvlós jelenet után be is bejeztem. Ezek szerint nem tudom értékelni a művészetet !
Ha valaki olvasni akar erről a p3n1szzabáló kretén állatról: [link]Láttam, hogy a gyűrűs sorozat első évadának vége, de sem ettől, sem a sárkányostól nincsenek elájulva a kritikusok. Érdemes őket megnézni ?
Azon gondolkodom, hogy elkezdem a The Walking Deadet. Ilyen a hangulatom, tom, tom tom...
-
busman
veterán
válasz
LackoMester
üzenetére
Megvettem. Október végén jön.
-
Durva hetem lesz. Meló hegyek, jön a steam deck és az uj overwatch is!

-
Trident28
tag
Andor-t nézi valaki?? Felsős...
-
Raidon
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Lesz Warzone II... Elvileg valahol azt olvastam...
-
Én. Miután Cod sok újítás nyilván nem lesz de jó lesz. És jól fut.
-
busman
veterán
Új MW2-ot ki veszi meg?
-
Trident28
tag
Ezt most csak úgy építem, de ilyet még nem láttam...
MSI X570-A PRO lap, Ryzen 5 2600 prockó, 2 x 8GB Gskill 3000, és 2-4-be rakva a ramokat 8GB-t jelez a System. MemoryZ-be látja mind a kettőt, 1-2-n 16GB...?? Mi a...!?
-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Fater is már 2 hónapja szenet vadászik. Erre a szezonra még van neki, mert többet vett, de próbálna venni biztos, ami biztos. A tüzépes csávó azt mondta, hogy szinte biztos benne, hogy nem fog kapni. Igen az áfán most kaszálnak rendesen...
Mobal
Igazad lehet. Csak véletlen egybeesés volt. Mondjuk nem merik rátenni a fogyasztás mérőt azóta, mióta kicserélték az alaplapot
Nekem is évek óta a klímára van kötve és semmi gond. -
Svájcinéger
őstag
válasz
LamaCube
üzenetére
Vettünk tavasszal 7 erdei köbméter fát, meg most 10-et. Mi legalább tudtunk venni, mert sokan hoppon maradtak. El lehet vele szórakozni, mire összevágod, fejszével meghasítod, összerakod és behordod. Volt még maradék tavalyról, fullon van a kazánház plusz kinn még szárad a 10 köbméter. Erre bejelentik, hogy a többgenerációs házaknál, ahány lakás, annyiszorosát fogyaszthatod a rezsicsökkentett árnak. A 17 köb fa 500 ezer volt. Jövőre lehet mégkutyább világ lesz, így inkább a fát fogom tartalékolni.
Kicseréltettem a bojlert is, egy indirekt tárolóra. Tökmindegy melyik kazán megy, a gáz vagy a vegyes, az fogja fűteni. Nem fogja nekem itt az áramot zabálni télen. Ez is egy fél millás mutatvány, de nincs jobb ötletem, mint előre menekülni.
Szerintem itt arra megy ki a játék, hogy minél nagyobb pánikot keltsenek, az emberek bevásároljanak szépen mindenből és az Áfát meg befizessék a kasszába.
-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Könyvjelzőzöm
Fogyasztásmérővel vigyázni! kb. 3 hete haverom rátette a gyereke számítógépére azt szétment az alaplap. Bár nem tudom mi köze volt hozzá, de azután kuka volt. Bár lehet amúgy is kakukk lett volna.
Nekem a klímán van, de igazából olyan mindegy mennyit fogyasztanak úgy is használjuk az eszközöket. Mondjuk most jó panelprolinak lenni
Bár amióta ideköltöztünk azóta nem fűtünk úgyhogy mindegy is. A villanyba talán beleférünk évre lebontva. -
busman
veterán
Van valakinek Soundbar -ja? Ha van akkor milyen?
-
Svájcinéger
őstag
válasz
LamaCube
üzenetére
Ajánlok még két Netflixes sorozatot, bár nem tudom milyenek:
- Kísérleti alanyok;
- Narkószentek.Ez meg HOBO tévés, de tele van meztelen csajokkal: Válaszcsapás
Más: vettem egy fogyasztásmérőt. Most azzal szórakozok. Azt hittem a LED-es TV-k már kevesebbet fogyasztanak.
-
Winne
nagyúr
[Ebből] a régit érdemes megnézni?
-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Hát lehet igazuk van. Szépen lassan építkezik. Tudod én ezeket jobban favorizálom.

Az ördög Ohioban mindenképpen elkezdem.

Hétköznapi vámpírokba nem kóstoltál bele?
-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Igen ezeket mentettem. A gyűrűk ura mozgalmas, eddig tetszik, pedig az alap filmjeit nem kedveltem.
-
Svájcinéger
őstag
Nike.com-ról rendelt már valaki ?
-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Építő/felújító topik
- Bestbuy játékok
- Milyen egeret válasszak?
- Yettel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Robotporszívók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- MSI Thin GF63 12UDX 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- Gigabyte AERO X16 1VH 16" QHD+ IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5060 16GB 512GB NVMe SSD gar
- Nitro AN16-42 16" QHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Apple iPhone 11 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 92%
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem bejön eddig 

Meg ez DDR5! nem szutyok elavult öreg technikai