- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
válasz Svájcinéger #29299 üzenetére
A periféria nekem bejött, bár a második felében van katyvasz rendesen.
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #29295 üzenetére
Akkor a Periféria után nézem.
Hyper: a Homelandot én azért annak venném. Asszony az Árulást nézte a Netflixen. Mondtam is neki, ennyi erővel a Homelandot is nézhetnéd.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Trident28
tag
Egy kis WWII kockulás.. [link]
-"-
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #29294 üzenetére
A Hang nélkült biztosan ajánlottam, bár a második részét is láttam már. Kb. több mint egy éve
Jack Ryan-biztosan nem ajánlottam, ha ismernél jobban tudhatnád, hogy akciófilmek-sorozatok nagyon ritkán érdekelnek
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #29294 üzenetére
Jack Ryan jó, láttam az első 2 évadot.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Svájcinéger
őstag
B.U.É.K Mindenkinek !
Köbö egy hónapja megnéztem a Mavericket, előtte nem tudom mikor néztem utoljára filmet, csak sorozatoztam. Most megnéztem A helyőrség című Afganisztánban játszódó valamint a Moszul ostroma című, megtörtént eseményeken alapuló filmeket és szerintem egész jók voltak.
Hyper: anno talán még Te ajánlottad a Hang nélkül című filmet. A héten ennek is kijött a 2. része a Netflixen.
Valaki látta a Tom Clancy's Jack Ryan című sorozatot (Hyper már biztos ajánlotta már 10x ) ? Ha jól látom ugyanaz a fazon játszik benne, mint a Hang nélkülben illetve, mint a 13 óra: Bengázi titkos katonáiban. Kiderült, hogy a Fiamnak már egy éve van Amazon előfizetése valami játék miatt. Vagy ezzel folytatom vagy a Perifériával. Amúgy az Amazon csak 900 HUF/hó.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
tupacamaru
veterán
B.Ú.É.K.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
LackoMester
addikt
BÚÉK
-
SipiBcs
őstag
B.U.É.K.
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
LamaCube
addikt
BÚÉK mindenkinek!
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
Szó szerint végigszenvedtem a Witcher előzmény sorozatát. Hát ez akkora baromság volt azzal a sok kornyikával.
Ma voltam moziban kb. 8 éve lehettem utoljára. Megnéztük az Avatar 2-őt, hát annyira fakó volt 3D-ben, hogy szétcseszett az ideg. Semmi kontraszt semmi szín. 2d-ben a reklámokban tükör tiszta szép színekkel. Ennyire képes a 3D? Többen is panaszkodtak erre. A másik, hogy nem igaz, hogy 3 órát nem bírnak ki az emberek wc nélkül. 2 percenként valaki bemászott elém vagy a sorból jöttek-mentek össze-vissza. Na meg a 30 perc reklám mire elkezdődik a film. Plusz egy pénztár volt nyitva a hatból és amikor kb. 200-an álltunk sorba felérte valaki, hogy kellene kasszát nyitni, majd a büféből lejött valaki, aki minden jegyvásárlásnál bement a tököm tudja milyen helyiségbe pénzért. 10 évig el nem megyek moziba az tuti. Lehet már öreg vagyok ehhez
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
Dishonored - Definitive Edition , Eximius: Seize the Frontline Epic...........
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #29279 üzenetére
Ja, és már a ( játék ) nevemet is lenyúlta.....
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #29277 üzenetére
+ Busman:
-
busman
veterán
Nekem sincs már gépem...csak a PS.
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
LackoMester
addikt
Nálunk meg úgy van, h. gyerekem még a géphez sem akar oda engedni, most is itt áll felettem, és azt követeli, h. töröljem a posztot, de hát ez már csak igy van mi felénk.
-
Svájcinéger
őstag
válasz Raidon #29275 üzenetére
Ez már csak ilyen. Nekem is ott kellett ülni a fiammal és toltuk kormánnyal a FlatOut 2-őt. A szívemnek az volt a legkedvesebb autós játék. A lányommal meg tojásokat, tejet, báránybőrt, stb. gyűjtögettem valami farmos játékban. Begörcsöltek az ujjaim, mire összeszedtem mindent a kib@szott baromfi udvaron.
-
Raidon
őstag
válasz Svájcinéger #29274 üzenetére
Én annyira nem vagyok kritikus. Mindent meg szoktam nézni ami kikapcsol agyilag ebben az eltorzult valóságban. Bár nálunk is kb ugyanaz a helyzet mint Winne-éknél Ha jön a gyerek, hogy Fall Guys-t kell játszani akkor azt kell film sorozat ami olyan meg eláll a vinyón egy darabig.
"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
Svájcinéger
őstag
válasz Raidon #29271 üzenetére
Nem mintha lenne jelentősége, de akkor csak azt nem értem, hogy miért nem csapták hozzá az eredeti sorozathoz, mint előzmény ?! 25-én reggel kinyílt a csippán be is nyomtam a TV-t, hogy megnézzem kijött-e az új évad, de csak az első két évadot láttam. A telefonappban meg küldte, hogy ez biztos érdekel. TV visszakapcs, külön rákerestem és akkor megtaláltam. Nekem mondjuk ez a 4 rész jobban tetszett, mint a másik 2. évad.
LamaCube: egyszerűbb újra rákérdezni, hogy Téged idegesítsen az ember, mint használni a keresőt, hogy vajon Hyper ajánlotta-e már valaha !
Winnie: csak az első 25 év nehéz ! Ne izgulj !
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #29270 üzenetére
Ugyan, ez nem arról van szó, hogy figyelek-e. Akkor nem volt időm, most egy hangyafas*nyi van, alvás helyett.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
LamaCube
addikt
Így van. Több éves sorozatokat kérdezgettek, hogy jó-e, amikor már régen ajánlottam, hogy jó!
-
Raidon
őstag
Pedig ennyi. Minisorozat. A 4. résszel lezárták a sztorit. Megnéztem.
Wikin meg mindenhol ennyi van írva. Nem okoskodok félre ne érts"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
Svájcinéger
őstag
válasz Raidon #29264 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy csak ennyi lesz, mivel tök külön sorozatként kezelik.
Winnie bakker ! Te sem figyeltél, mikor Hyper sorozatokat ajánlott.
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch Epic...........
-
Winne
nagyúr
[Ebből] ajánlások?
-
tupacamaru
veterán
DEATH STRANDING Epic...........
-
Raidon
őstag
válasz Svájcinéger #29263 üzenetére
A Vaják Vér eredete szerintem ennyi Az egész sztori benne van, hogy hogyan alakult ki a Vajákban ismert világ. Nem vitték túlzásba.
"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
Svájcinéger
őstag
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek !
Kijött a Vaják Vér eredete, de ez csak minisorozat. Csak 4 rész látok. Megnéztem a Megzsarolva című akció-vígjátokékot. Szerintem teljesen jó, mikor este nyomsz egy shutdownt az agyadon, de a minimális szolgáltatások már futnak. Kjött az Alice Hátországban második évada is, bár nem hinném, hogy bárki nézte volna. Ilyen hentelős kezdést már rég láttam, mint az első rész elején.
Egér: köszi mindenkinek a tippet. Szerintem maradok a Logitechnél, és ha lehet vezeték nélküli változatnál. A G7-nél jobb egér nem létezett szerintem. Kár, hogy a mikrokapcsolók megadták magukat. Nemrég írt rám egy csávó, hogy megvan-e még.
-
LackoMester
addikt
Boldog Karácsonyt.
-
SipiBcs
őstag
Boldog Karácsonyt nektek! 🎄
-
busman
veterán
Kellemes ünnepeket!
-
LamaCube
addikt
válasz tupacamaru #29257 üzenetére
Viszont!
Kellemes Ünnepeket Kívánok mindenkinek!
-
tupacamaru
veterán
válasz tupacamaru #29256 üzenetére
Aki nem húzta volna be a múltkor, Metro: Last Light Redux Epic............
Boldog, Békés Karácsonyt Kívánunk Mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
Encased Epic..........
-
MODERÁTOR
válasz LackoMester #29254 üzenetére
Én adnék neki új esélyt, ha látsz valahol markolj rá legalább egy próba erejéig. Shroud is adta hozzá a nevét akkor annyira nem lehet szar: [link] de tényleg. Volt egy darab razerem nyikorgott.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
MODERÁTOR
válasz LackoMester #29249 üzenetére
Ez a Logitech már más. A G széria szerintem már jobb mint egy steelseries. A G203 is kiakaszthatlan. Amúgy egy picit picike de nekem ez a forma adja. Próbáltam több mindent az elmúlt pár évben de mindig visszatértem. A legnagyobb csalódás a Glorious volt.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #29247 üzenetére
Már nem játszom, de még mindig a talán 2008-as Logitech mx518-as egerem van. Ami azt jelenti kb. 11 év játék van benne. Kábeltörésem nem volt, egy mikrokapcsoló lába tört ki kb. 7 év után a nyákból, de azt áthidaltam egy vezetékkel kb. 10 perc munkával.
Ha jól tudom feltámasztották. Hogy most milyen a minősége nem tudom, de én tutira azt vennék, persze ha jobb kezes vagy. Bár én bal kezes vagyok, de az íráson, rajzoláson kívül mindent jobb kézzel csinálok. Valahogy rosszul lettem összerakvaHyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LackoMester
addikt
Steelseries Rival 3, a legegyszerűbb, de a valaha volt legjobb egér amit használtam. Volt Logitech egerem, köszi, pont a gari után tönkrement, pedig anno nem volt olcsó példány.
-
MODERÁTOR
Jó igen. Gsync-et mondjuk el lehet felejteni mert vibrál (olcsó monitor effektus) de annyira nem is kell az fix 144 fps mellett.
G102, G203 vagy G305 egérből
-
Svájcinéger
őstag
Meg vagy elégedve az AOC monitorral ? Csak azért kérdem, mert az egyik AOC volt, amire árat kértem.
Aki még játszik milyen egérrel tolja ?
-
Svájcinéger
őstag
Meglátom. De 5 éve nem játszottam.
A saját Steam accountjához vette meg, majd megírom, hogy mi a nick neve.Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
MODERÁTOR
válasz Svájcinéger #29243 üzenetére
Nem alkoholizmus. Gyere csak, azért én már rá tudok unni.
-
Svájcinéger
őstag
és SipiBcs: okok. Köszi mindkettőtöknek. 600-as CM tápja van, akkor a 3060 TI akár még opció is lehet.
Szombat délelőtt a fiam letöltötte az MW2-őt. Simán eldöcög a 2500K-n, ment pár kört, leárazták, aztán meg is vette magának. Ráadásul a 80 ájrós változatot. Csesztet, hogy próbáljam ki, de ez olyan, mint az alkoholizmus. Nem akarok visszaesni. Mondjuk a két ünnep között szabin leszek... Ha az övén elfut, akkor az enyémen is. Az enyém most meg sincs rángatva. Csak valami normális egér + billentyű kéne, aztán tolhatnám is. A Roccat Kave is megvan. Mondjuk ha felrakom olyan lesz a fejem, mintha egy kiló mákkal megszórtak volna, de úgyis bejgli szezon jön.
-
SipiBcs
őstag
válasz Svájcinéger #29240 üzenetére
Meglepődtem, de vígan elkocog.
-
MODERÁTOR
válasz Svájcinéger #29240 üzenetére
250 volt. 750-es táp az ajánlott, 550-es régi sajnos sehogy nem lett volna neki elég vagy csak éppen. Azt már el is adtam két nap alatt.
RGB kicsit túl van tolva a streamelés a mainstream most. A gamer monitor pedig azt jelenti, hogy 144 hz a frissítése ami meg szerintem erőesen ajánlott. 60 után egy új világ, sokkal több infó jön ár.
[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
750-es táp kell hozzá ? Hardveraprón vetted ? Meg lehet tudni, hogy mennyiért ? Jöhet privátban is, ha szégyenlős vagy. A héten kértem neki árat havertól 34 "-os gémer monitorra. Nekem ez a szó, hogy gémer, lassan már negatív tartalommal bír. Ha valami gémer, akkor miért kell egy csicsacunamival ellátni vagy giccsparádéban úsznia ?! Tavaly amit vettem a fiamnak Razer egeret + billentyűt, mindkettő fényárban tündököl. Még a billentyűnél nem mondom, hogy haszontalan, de az egérnél szerintem felesleges. Most vett egy ASUS ROG fejhallgatót, az is kb. 1 cm szélességben a szivárvány minden színében pompázik. Egy fejhallgató ? Minek ?! Ott van a fejeden b@szki ! Vagy már a gémerek fele felér egy plázagirllel és tükör előtt játszik ?! És akkor még nem is beszéltem a házban pulzáló ventikről.
Apropó: a hétvégén ingyenes lesz új COD MW2 2022 ? Mondtam a fiamnak, ha eldöcög a jelenlegi gépén megveszem neki karácsonyra.
Busman: nézd meg a Vagabondból az első részt. Kevés jobb akciósorozat van szerintem. Max. ha nem tetszik abbahagyod, de szerintem már az első rész és rohadt jó.
SipiBcs: 500-as táp elég a 3060 TI-nek ?
Még senki sem mert AMD-re váltani proci + VGA terén ?
-
MODERÁTOR
válasz Svájcinéger #29233 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #29233 üzenetére
Szopkodja ki a vacogós cápa!
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #29230 üzenetére
Én mindig azzal kezdem, hogy megnézem a pontokat. Nyilván, ha csak néhányan pontozták, abból nem vonok le nagy következtetéseket. Ahogy Busman szokta mondani: kiszopkodhatod a kolbimat. A Homeland pölö mindkettőnknek tetszett bebe ! Meg a Trónok harca is. Mert mindig azok a negatív hullámok !
Busman: én végig tudtam nézni. Szerintem nem rossz, főleg a 2. évad. Megnéztem egy részt A gyilkos esőből. Na abban milyen idegesítő a csaj !
Mobal: ma láttam NVIDIA mintha akciózna a 3070 TI-re is. Adnak valami játékot grátisz vagy mi. Tudod már, hogy milyet veszel ?
-
busman
veterán
Warrior Nun 5 részét szenvedtem végig..k#rva idegesítő a főszereplő csaj benne. Színészileg nulla,csak mellesleg jó.
-
MODERÁTOR
válasz tupacamaru #29229 üzenetére
80k.
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #29228 üzenetére
Mit érdekelnek a pontok? Ezt sose értettem. Nézz bele és eldöntöd! Nekem a sárkányok háza jobban tetszett, tehát neked valószínűleg nem fog
-
tupacamaru
veterán
Csak kíváncsiságból kérdezném hogy mennyiért szeretnéd eladni? Jöhet priviben is.
-
Svájcinéger
őstag
válasz SipiBcs #29226 üzenetére
Én épp most gondolkozom azon, hogy elkezdjem-e.
De még a gyűrűst és sárkonyost sem néztem meg. Bár, ahogy megnéztem a népek által adott pontszámokat, lehet nem is fogom.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Lassan lesz egy eladó EVGA 1070 Ti FTW Ultra Silent kártyám ha valakit érdekel. Váltottam 3070 Ti-re, az mw2 kisimult, most sima 144 fps megvan.
Lackó: jövő héttől szabin leszek tényleg toljuk már valamikor!
-
SipiBcs
őstag
Most nézem a The Pheripals-t. Nekem bejön, a 6. résznél tartok. Ajánlom a scifi kedvelőinek.
-
tupacamaru
veterán
Wildcat Gun Machine , Saints Row IV Re-Elected Epic.........
-
Svájcinéger
őstag
A FIFA-ról is van egy - talán 4 részből álló - sorozat a Netflixen. Látni még nem láttam, csak olvastam róla, de nem igazán pozitív színben tüntetik fel őket.
-
tupacamaru
veterán
-
LamaCube
addikt
Bullet Train-t látta valaki? Meglepően jó volt
-
Svájcinéger
őstag
Jah. Ezt elkezdtem, aztán abba is hagytam. Valahogy nem jött be, de lehet adok neki még egy esélyt.
Ami most nagyon megy, az a Wednesday és az 1899.Amúgy egész jó kis dokumentum sorozatok is vannak a Netflixen. Nagyon tetszett az Emberek az emberiség előtt. Akik érdekel az őskor, ókor, az eltűnt civilizációk illetve, hogy miért haltak ki a mammutok, annak ajánlott. Az Univerzum sem rossz. Csak úgy szívom magamba az információt.
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #29219 üzenetére
Toplistás sorozat, nagyot fut. Tipikus koreai gyerekes dolgokkal, gyors zombikkal, egyedi na.
-
Svájcinéger
őstag
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #29217 üzenetére
A zombisban az egyik gyerek "molett"
-
Svájcinéger
őstag
Kíváncsi vagyok mit szólsz majd hozzá !
Majd szólj, ha látsz akár egy db kövér koreait is bármely sorozatban. Most ezt figyelem, mert nem rémlik, hogy valaha is láttam volna !
Nekem A lelkek alkímiája is nagyon tetszett: kardozós-b@szós, csak szex nélkül.
Megnéztem az Andort. Nem volt rossz, de hogy ez lenne a legjobb sci-fi sorozat, amit valaha leforgattak, mint ahogy az 1nd3xen írják ... na azért azt nem.
-
Trident28
tag
Egyébként a Böfögő 1-t, és az 5-t némi apróért vesztegetik most EA Play-n.. Behúztam mind a kettőt..
-"-
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #29214 üzenetére
Meglesz
-
Svájcinéger
őstag
Először engem is idegesített, ahogy felviszik a hangjukat a mondatok végén, de már megszoktam. Szerintem nagyon jók a zenei aláfestések is. Mindegy, hogy humoros vagy izgalmas résznél járunk, mindig nagyon passzol a háttérzene.
Ha szereted az akciót, akkor a Vagabondot ki ne hagyd !
Vigyázz Winnie ! Ezután már a japán manga is fogyaszható lesz !Az Obi-Wan szerintem sohasem indult be.
Andort befejezem és jöhet a Warrior NUN.Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Trident28
tag
válasz Svájcinéger #29210 üzenetére
Az Obi-Wan eleje tényleg katasztrófa... Már nem is tudom, talán az első 4-5 részt néztük meg, azután kihagytuk. Állítólag akkor kezd beindulni.. Van egy fanatikus Star Wars rajongó ismerősöm, az istenítette. Szerintem baromi jó lett a Warrior Nun, ha az első 2-3 rész nem visz magával, akkor legfeljebb kihagyod.
-"-
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #29210 üzenetére
Én sosem gondoltam, hogy ilyen koreai cuccokat meg bírok nézni a karattyolásuk miatt, de már a harmadikat nézem és eddig mind tetszett, annyira már nem zavar az sem, hogy nem angol. Lehet tényleg öregszem.
-
LamaCube
addikt
Engedetlen hősök-egy jó kis 2.vh. sorozat az SAS egység félig-meddig igaz története. Nem sok, 6 rész.
-
Svájcinéger
őstag
válasz Trident28 #29205 üzenetére
Én most szemezgetek vele a Netflixen, de lehet inkább Andorozok. Elég jókat írnak róla, bár mostanság elég sok mindenre írták, hogy milyen fasza, aztán végül nekem annyira mégsem jöttek be. Az Obi-Wan után a Disney munkásságától is tartok kicsit. Lehet mindenkinek jobb lett volna, ha megmaradnak A kis hableánynál és a Barbienál.
Amik viszont nagyon bejönnek, azok a koreai sorozatok. A kijelölt túlélő 60 nap is valami nagyon jól összerakott kis sorozat. Nincs benne annyi akció, mint a Vagabondban , de nagyon ott volt a szeren..Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Trident28
tag
-
tupacamaru
veterán
STAR WARS™: Squadrons Epic.......
Garfield Kart - Furious Racing Fanatical Steam kulcs
[ Szerkesztve ]
-
Trident28
tag
Nagy a csönd... Mindenki nyomja??
Off.. Varrior Nun-t nézi valaki!? Szerintem eltalálták eléggé...-"-
-
MODERÁTOR
Valaki kod? Gyertek dc-re ha játszunk pls! :D
-
LamaCube
addikt
válasz LackoMester #29196 üzenetére
Ez így igaz, ha már gyülemlik, akkor engedni kell.
Egyszer, ha lesz egy régi MW2-es összeverődés, abba beszállok amíg el nem szédülök.
Toljátok srácok!HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest