- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
Nem biztos, hogy akarom...
Nem akarok elindulni a lejtőn!
Amúgy igen jól hajtható, tehát nem biztos, hogy sokkal jobb lenne, mert a DX90 még alacsonyra kapcsolva is igen jól meghatja... Egyébként mint említettem ez itthoni cucc, tehát nem járkálok egyébként vele, ahhoz a fejes túl nagy lenne... -
vodkaboy22
addikt
Az elektrosztatikus technika is planar technika. Csak nem mágneses hanem villamos teret használ.
Magyarul van Dinamikus és van planar. Planaron belül még van mágneses és van elektrosztatikus. Végeredményben az elektrosztatikusban és a magneplanarban is egy kifeszített hártyát mozgatnak ezért mindketten Planarok. -
raven12
senior tag
Ha lesz fejestalálkozón és végig tudom hallgatni a repertoárt és megerősítést nyernek reményeim..
Koncertekkel pont nem hasonlítanám össze, meg az is, hogy "nincs olyan, hogy nincs jelen"... A gagyi mélykiemeléses füles-fejesek ilyenek, hogy folyton búgnak...
Koncerten is van lecsengése a basszusnak, sokkal hosszabb, mint egy fejesnek.
Az ütés is más tészta, koncerten a tüdődben is érzed a basszust, ha jó hangosSzerintem is, ezért is tervezek venni. Ami nálam van DT931, az is szinte összehasonlíthatatlan a GR07-tel, annyival kifinomultabb, direktebb.
-
törölt tag
-
vodkaboy22
addikt
-
vodkaboy22
addikt
Még a 62Ohm-os K701- is brutálisan nehezen hajtható nem hogy egy 600Ohm-os böszme AKG... Sony-val max hangerőn is torzít és basszusban minden második basszus elfogy... Gyönge a sony ezekhez már.
Emlékszel anno a colorfly C4-et mutatta a "tulaj" (huh már nem emlékszem hogy hívják szóval bartimexxes) hogy a T1-et "ki tudta hajtani". Emlékszel ezen mind2-en mosolyogtunk -
AGE-T
őstag
-
raven12
senior tag
Hát ezaz. Egyébként nem mindegy, hogy milyen erősítő tud javítani az AK-n... Mi van, ha ezek a mini cuccok nem javítják? Egy Fiio E17 pl. nem hiszem, hogy javítaná
Ha az AK olyan lejátszót dobott a piacra vagyonokért, ami külső erősítő nélkül nem is jó, akkor... akkor jó nagy köcsögök -
törölt tag
Szerintem jó cucc. Nem figyeltem rá, hogy megy usb dac-ként is, pedig ez elég jó kis funkció, és megy Kubuntu alatt is (szemben az AK-val), bár pár perc után behalt tőleg a Kwin
A hordozhatóság mindenképpen csökken egy ilyen rákötésével, de mondjuk meglepően kicsi és könnyű, én azt hittem, hogy majdnem olyan nagy lesz, mint a 3,5"-os vinyómhoz a külső tok, de egyáltalán nem vészes... -
mszl
aktív tag
Szia!
Biztos marad a motorola füles kb. 4 napot bír, napi 4-5 óra zenehallgatás és jó pár telefon beszélgetés lebonyolításával!
Füles + headset a vezetéshez, melózás közben a vezetékek mindig útban voltak!
Úton-útfélen nem a super hifi hangzást kergetem! A melómhoz , vezetéshez, utazáshoz tökéletes!!De bátran ajánlom mindenkinek bluetooth headsetnek, nagyon jól hallok mindent és engem is jól hallanak a túloldalon. (persze nem a szellemekkel suttogok még így halottak napja környékén sem
pedig nem is kellene messze mennem
)
-
filózoli
senior tag
Én bevállaltam az IE80-at kipróbálás nélkül is. Mellesleg lehetőségem sem lett volna rá, hogy kipróbáljam. De mondok valamit: egy Ferrarit is elfogadnék kipróbálás nélkül is...
Szóval annyira nem szubjektív ez a dolog, egy csomó minden mérhető a hangzással kapcsolatban. Ráadásul rendelkezésre áll egy rakás kritika is.
A HD800 lehet, hogy nekem sem jönne be, mert azt olvastam, hogy túl "bright" a hangja. -
hobbyone
aktív tag
Ha valakinek van/volt pár fülese - armatúrás, dinamikus, drágább, olcsóbb - akkor valamilyen mértékű tapasztalatra tesz/tett szert. Ezáltal bizonyos olvasott információkból le tud vonni következtetéseket, kialakulhat benne egy kép. Ennek lehetnek korlátai: én pl. el nem tudom képzelni, hogy szólhat a Sennheiser IE800, de egy Vsonic VSD1S, LG Quadbeat-ről tudom, hogy tetszene nekem, míg az Shure SE215 mélyei valószínűleg meghaladnák az általam tolerált mértéket.
Ezzel nem filózolit akarom védeni. Sőt nekem is feltűnt, de egyébként nem zavar, hogy folyamatosan és kizárólag az IE 800-al kapcsolatban szólal meg.
-
vodkaboy22
addikt
Az IE800 tényleg jó és arra azt mondom hogy ha lenne összehasonlításom akkor lehet number1 mondanám de nincs.
A HDVD800-ról sajnos pedig ez a véleményem. Mindenkinek lehet saját véleménye. (De megnyugtatni az essence one se tetszik... )
Viszont egy Mytek192 annyi pénzé köröket ver a hdvd800-ra.
-
vodkaboy22
addikt
-
vodkaboy22
addikt
Üdv üdv
AUDIOPARTNER IE800
Szóval hallottam és nem vagyok nagy füles párti (vagy egy 7k-s senni fülesem azt kész)HDVD800-asról hallottam.
2 vélemény:
- Nagyon szépen minden hang rendben volt.
- Olyan tere volt amitől eldobtam a kalapom... Egy fülestől olyan teret kaptam mint egy kisebb tért produkáló zárt nagy fejestől (Pl sennheiser momentum supra az pont volt ott és így tudtam hozzá hasonlítani.)Mivel sok tapasztalatom füles terén nem tudok többet mondani el kell menni hozzájuk!
-
raven12
senior tag
-
raven12
senior tag
Kikérem magamnak, ha megtalálod az igazi párosítást, kényelmesek hosszútávon is. Ha én most fejest vennék, akkor vagy DT990Pro-t fun fejesnek (aminek a GR07 után már nem látom létszükségét), vagy AD2000X-et(ahhoz meg bankot kéne robbantanom (fejes+dac+amp)
).
Tényleg, amiket én hallgatok, azokhoz ez a 2 passzolt a legjobban, az LCD2-3-ban pl. nem találtam semmi érdekeset, a T70-T90-T1 meg pont nekem rossz helyen emelt. Max még a Stax, de az nagyon kényes és drágaEgyébként pont Te hangoztattad pár hónapja, hogy füles párti vagy, mert az jobb otthoni aktív rignek, fejes az nagyon helyhez köt.
-
filózoli
senior tag
Itt a megoldás, már mondtam:
"The Astell & Kern has such clarity and accuracy in musical reproduction that it's best to pair it with a "warm" sounding headphone or in-ear. To my ear the German headphones and in-ears (AKG, Beyerdynamic, Sennheiser, etc.) seem to sound better with these players. My personal favorite in-ear monitor is the Sennheiser IE800 Audiophile In-Ear Headphones. This combination provides a truly phenomenal sound, as if they were made for each other!" -
gelbelex
őstag
Köszönöm a füles-találkozón megjelenteknek, hogy elhozták és megmutatták a fejeseket is, mert számomra komoly látótér-bővítő hatása volt...
Még nem döntöttem, merre lépek tovább a Fuze-IE8 vonalról, de a hallgatózás után még inkább úgy tűnik nekem, hogy úton-útfélen is alternatíva egy mobil-fejes.Ha még nem volt elég, még egy szubjektív vélemény a t70p-Amperior párosról: az Amperior elsőre megnyerőbb volt, a feszesebb-dinamikusabb hangzása miatt élettelibbnek tűnt. Zenei stílusokra nem tudom még lefordítani, nem hallgattam (nekem) elég zenét velük.
-
Azért a 650 mellett is elhúzott a világ rendesen. Egyedi hangú, de manapság vastagon túlárazott füles. De én ettől függetlenül szeretem
Ha már Seni: a HD700 egy nagyon csúnya, rossz vicc, a HD800 olyan, amilyen, a HD600 120ezerért meg WTF. Szóval Seni teljesen elvesztette a kapcsolatot a valósággal.
-
-
ggeleven
őstag
Az megnyugtat, hogy más sem profi abban, amiről ott cikket ír? Persze nem leszólni akarom őket, eszemben sincs, csak annyit akarok mondani ezzel, hogy ők is "csak" felhasználók, akik leírják a tapasztalataikat! Olvastál már annyi cikket, láttál már jó pár tesztet és hallgattál már annyi zenét, hogy legyen átfogó képed (és fogalmad) a témáról! Biztos vagyok benne, hogy párszor át fogod nézni publikálás előtt, szóval hiba nem lesz benne!
Valamint ott szerkeszthető is a cikk, nem úgy, mint egy hozzászólás és a hozzá tartozó hsz-ek legalább csak erről (és a high-end lejátszókról) fognak szólni, nem általánosságban a lejátszókról.
Ennyit mindenképpen megérdemel ez a remek cucc!
Sőt, sztem már a Sony F is megérdemelte volna, mert vajmi keveset lehet róla olvasni!A képekben természetesen segítek! Nem vagyok profi, csak egy lelkes amatőr, de amit tudunk megteszünk!
-
maszekember
aktív tag
Logoutra írás: bal felső mezőből katt arra,hogy ,Címlap`. Majd jobb oldalon,hogy ,Írni szeretnék!`. És voilá. Választékosan,képekkel,stb. Egyébként,ha írsz egy összehasonlító cikket,szívesen kölcsön adom a Cowont
Vertut pont nem pakolnék mellé,azok a telók olyanok,mint Megan Fox. Kívül dögi,belül üres.
Inkább egy Honda Gold Winget állíts mellé
-
maszekember
aktív tag
Naná,ott főleg. Imádott YUIN PK2 -D2+ párost. A Yuin jó,mert nem zárja ki a zajokat (ezekben a helyzetekben előny) ,a Cowon pedig simán bírja 5-6 napig naponta,6-7 órás bekapcsoltság mellett
Nincs jobb,mint Monstercat-hummingbird-re tekeregni az utakon
És milyen a cuccosod,hangkép,részletesség,tér,hangszer szeparáció stb. ?
-
raven12
senior tag
contaxg-nek vannak, de noname, nekem kifejezetten shure black olives kéne.
A Comply nem kényelmetlen, nem azzal van a legtöbb bajom, ha egyszer benn van, tudom viselni órákig, persze lehetne kényelmesebb, de nem panaszkodom. Inkább az, hogy sokáig tart a behelyezés, és úgy érzem, jobb seal is létezik, amit ezzel a büdös életben nem érek el, mert éppen kicsi ahhoz. Na meg csapolja a magasakat, és az izoláció is jobb lenne egy olyannal, ami jobban kitölti a fülemet.Én is úgy tudom, hogy nagyon jó, ezért is vettem. Nagyon szeretem is, a kezelhetősége szuper, akármelyik androidos/touchscreen lejátszónál sokkal jobban szeretem.
Az S3-at nem elsősorban lejátszónak veszem, ez telefonváltás lesz S2-ről. Az csak járulékos, hogy az S3 az egyik legjobb hangminőségű teló, és így csak 1 cuccot kell a zsebembe tömnöm.Képet már nyomattam, de tessék, egy galéria a B2-ről:
[link]ggeleven: köszönöm
Bodor: az tuti, mint már említettem, szilikonból általában large kell a bal fülembe, míg a jobba a medium illik.
Elcseszett ez, még szerencse, hogy a Xears-hez megtaláltam a Sony Hybridet, az nagyon jól működött.
-
raven12
senior tag
rockboxolt Fuze. Feljebb biztos nem váltok, mert azért annyi pénzt kéne kiadnom.... Nos, hát rengeteget. Talán a télen veszek egy S3-at, arra nyomatok kernelt stb., de mást nem tervezek. Egy Sony F kicsit drága mulatság lenne. Az X3 is jelenleg.
Valóban a komforttal és a behelyezéssel vannak a legégetőbb problémáim, A hozzáadott gumit próbáltam, az jó hangot adott de retekkényelmetlen, a Comply sem volt tökéletes, a füldugóból készített kevésbé. Próbáltam Sony Hybrid-et, amit nagyon szeretek, de túl nagy a nozzle-re sajnos. Még van 1-2, azokat holnap rápróbálom, de ha a Hybrid is nagy volt, akkor nem hiszem, hogy a többi jó lenne (ezért is nem vesződtem velük).
Az, hogy vegyek valami más Comply-t, vagy nagyobbat, azt kb. kilőném, mert más típusból ki tudja, melyik méret lenne jó, és a Comply k*rvadrága. A shure olives-t meg nem dicsérik B2-höz annyira, és úgyszintén nem tudom, melyik méret lenne jó. -
maszekember
aktív tag
Kicsúsztam a MOD időből,de szval jól gondold meg,hogy nem kell-e a kártya cserélgetés lehetősége,nekem kb.1 hét alatt változott meg a hangkép- ízlésem,annyira,hogy így már nem bírtam elviselni a 601 meleg,brummogós (am kellemes,muzikális) hangját. Bár lehet,hogy csk Én vagyok ilyen fogyatékos
-
maszekember
aktív tag
Lehet,hogy kérdeztem már,de a Hifiman HM-901 miért esett ki? A cserélhető erősítő kártya (pontosabban az ezzel járó szabad hangkép-variálás) elég erősen felé billentené a mérleget - nálam. Akksiban nem hiszem,hogy az Ibassonál rosszabb lenne,ha igen,az már vicc kategória. Mondjuk nekem most már a D2+ valós 44-45 órás lejátszási ideje után nehéz lenne elviselni a 601 készenléti idejét (az olyan 9-10 óra körül volt) ,legalábbis egy portable cucc esetében.
-
AGE-T
őstag
Nagyon rá vagy "cuppanva" arra az ezer dolláros cuccra. Hallattál már cowon j3 at? Nem biztos, hogy megéri azt a lóvét. Otthon a pc-m egy creative x-fi fatality platinummal van szerelve (nem az új gagyi), és az sem szól sokkal jobban mint a J3. Nem hiszem, hogy ettől sokkal jobb hangja lenne az ájbaszónak
-
ku-cu
tag
Mikor még régebben olvasgattam, többek véleménye volt h világos hangú. Most ez nyilván baromi szubjektív, meg különben is nehéz a hangot így leírni, de az én fejemben a világos hang, és a már-már csapott magas baromira nem férnek össze.
Mélyben most tartok ott, h király, de többet ne.
Majd ha cserélek, nyilván drágábbra cserélek, meglátjuk hoz-e annyival többet... Azt hiszem ez nem ennyire egzakt.
Az erősítő meglepően pici, a lod kábel viszont elég bunkó, azért bő zsebben kényelmesen elfér. Majd megpróbálok összeütni egy slim profile darabot. Az akku up to 38 óra.Arra az ibasso-ra kíváncsi leszek. (ill a véleményedre) Mikor veszed meg?
-
ku-cu
tag
Még elég friss, idő kell hogy megszokjam.
Alapvetően világos hangot vártam tőle, de nem azt kaptam. (mondjuk egy fiio-hoz képest az) Picit mintha háttérbe tolná a magasakat. Lent hatalmas fejlődés, valamivel több, sokkal sokkal jobb minőségű basszus(gitár). A nem kifejezetten részletező karakter ellenére új részletek.
A java: hihetetlenül rendbe tette a színpadot. Jóval szélesebb, szellősebb, és "tökéletesen" kiegyensúlyozott.
Öszességében, jól néz ki, apró, hosszú akkuidő, nem túl drága. Fasza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest