Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
Hát igen ez elég szubjektív. Gondolom lecsapja a magasakat, mint a shure-nál, és inkább a közepet nyomja meg jobban akkor.
Mennyiségben nem is, de minőségben, pl. részletességben gondolom nem árt a fejlődés.
Apple cuccokhoz legalább lehet normális minőségű lod kábelt venni. A sony-hoz majdnem lehetetlen.
Kb. 1 hónap múlva rendelném ha minden igaz. De a japán verziót szeretném,(az sokkal jobb álítólag) feltéve ha találok olyat aki megrendeli nekem japánból.
Ha nem marad a kínai...
Vagy esetleg colorfly C4. Ami itthon is kapható 194k ért. De inkább az előbbi 2.
Ha meglesz írok róla mindenképp.
-
Ati1979
veterán
Hát a fiio-hoz képest nem nehéz.
Azt írták róla, hogy inkább világos a hangzása? Alapjában véve nehéz ezeket az ibasso cuccokat bekategorizálni. Bár tudom, hogy minden termék más.
Amit én néztem, az állítólag világossal jól szól: beyer T1 Sötéttel is: LCD3, viszont kb. a kettő közöttivel Sh hd800 nem annyira.Az jó hogy a mélyen dobott egy kicsit. Főleg részletességben meg a térben. Meg persze a terén is.
Állítólag a te fülesed eléggé ott van a mélytartomány tekintében (is). Amúgy van még ebben elég tartalék szeritnem, csak nem olcsó mulatság kihozni belőle.
Elég pici ha jól látom. Szóval gondolom nem jelent nagy terhet az utcai használat sem. Mennyit bír az aksija? -
Ati1979
veterán
Ez elég érdekes. De gondolom akkor füled előbb utóbb megszokja.
Igen igazából egy ilyen high end füleshez kellene külön egy király dac (amiről írtál eléggé jó lehet
) + külön egy király amp. Vagy egy egybeépített 1000+ dolláros valami.
De ki bírja ezt anyagilag?Igen végül is különbözen szólanak ezek az ipodok. Meg kéne hallgatni őket egymás mellett, hogy lehessen ebben dönteni. Biztos akkor tied egy jobb fajta. Én még sajnos nem hallottam.
(#109) bkercso
Igen állítólag a htc-nek is van egy igen jól sikerült zene telefonja. Most nem tudom a nevét sajnos.
Szóval néha kidob minden gyártó egy egy értelmes darbot, de ettől függetlenül én csodát nem várnék egy telefontól.
Nekem van egy wolfson dac-os wave1-em. Bizonyos szintig elég, de egy idő után nem árt valami jobb... -
Ati1979
veterán
Szerintem is gyönyőrű!
Nekem volt 3rd gen ipod touch-om ami nem szólt rosszul. Csak szvsz. nem ehhez a füleshez való kategória.
Amúgy sokan ilyennel szokták összepárosítani az ipodjaikat. Csak iszonyat drága...
Mondjuk szerintem ehhez a füleshez passzolna.Amiket írtál azok sem lesznek rosszak szerintem.
"Legelső benyomás: "ebben mi ezer dollár, biztos szar a forrás "
Nekem is ilyen gondolataim voltak amikor (persze nem ezer USD) amikor a shure-t a wave1-gyel kipróbáltam. Aztán mikor cseréltem a lejátszót jóval jobban kezdett el szólni.
Amúgy az én sony F-m is igen igen részletes egy ipodhoz képest. És az még nem is egy olyan magas árkategória. Szerintem bőven van benne tartalék.
+ még jobban be kell járatni és még jobb lesz.
Állítólag egy ilyen füles jobb fejesekkel is partyban van. Úgyhogy készülj fel erre.Szóval a háza akkor olyan anyagból készült ami tud idomulni a fül belsejéhez. Szerintem meg fogod szokni, csak idő kell hozzá.
Amúgy gratula hozzá.
-
Bodor
veterán
10 óra üzemidő az tényleg gáz... Power bank elkel hozzá, de akkor meg megint ott vagyok, hogy 2 kütyü...
Egyébként meg specifikációk ide vagy oda, én csak a fülemnek hiszek, de ahogy az árakat nézem, nem nagyon fogok én cserélgetni ( 10 óra üzemidősre nem biztos nem) , főleg úgy, hogy tulajdonképpen meg vagyok elégedve ezzel a hangzással.(#87) maszekember: "pölö ha csk be van kapcsolva,de nem megy zene rajta "'sistereg" a lejátszó"
Dobnám is földhöz! ( persze nem) , ha ilyen előfordulna nálam...
-
bkercso
nagyúr
Hordozhatónál erős kompromisszumot kell kötni a tápellátás és a hőleadás, meg a hely miatt is. Én is törekedtem a komoaktságra a MomentDAC-nél, de így is nagy és 4W-ot fogyaszt (kikapcsolt fejeserősítővel) Az ASRC, a chipenkénti tápstabilizátor és az A-osztályú analóg rész sokat fogyaszt és fűt....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest